Čím zamaskovat křečové žíly?

Anonymní
20.7.18 19:25

Čím zamaskovat křečové žíly?

Ahoj holky, třeba nebudu jediná, kdo má tento problém. Mám již od 15 vystouplé křečové žíly. Na obou nohou. Byla jsem v 19 na operaci, ale bohužel se začaly vracet :( Teď 10 let po operaci se zase stydím v krátkém. Na jedné noze zas menší boule, zbytek vystouplé na obou nohou. O operaci přemýšlím, ale potřebuji obě nohy a nebude to stejně nejspíš hned :( Doma chodím v krátkém, do města a mezi lidi v dlouhém. Ale vím, že mi sluší šaty a sukně nad kolena. Celkem dost jsem zhubla a mám prostě blok, brát si toto oblečení mezi lidi :( Tak mě napadlo, jestli nemáte vyzkoušený popřípadě nějaký sprej na nohy, kdysi jsem četla, že má nahradit silonky? Popřípadě, zda fakt nezbývá nic jiného, než se stále zahalovat :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
20.7.18 19:48

Mám křečové žíly taky a chodím ve všem. Není se za co stydět, prostě jen žíly, které jsou vidět. Bych se neparila v dlouhém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
20.7.18 19:59

Taky je mám. Nejsou vystouplé, ale extrémně modré až černé v kolenní jamce.. Chodím i v kraťasech.. Když se na koupališti rozhlédnu, kdo všechno neskrývá svůj „handicap“ a kdo všechno si dovolí přijít třeba i nahý, :oops: tak mě stud přejde ;) Necítím se jako modelka, ale to já ani nejsem. Takže si prostě obléknu, v čem je mi pohodlně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
20.7.18 20:02

Také mám křečové žíly i po operaci se udělaly znovu.Nechtěla jsem vůbec chodit v sukni,ale chodím ne v dlouhé,ale po kolena nebo třičtvrteční kalhoty kašlu na lidi nejsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
20.7.18 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
20.7.18 20:18

Holky a boli ta operace? Tehotenstvimi se mi zvetsily, chodim teda i v kratasech a suknich, ale nelibi se mi to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
20.7.18 21:21

@poHanka89 normalka, po operaci par dni hnus ale po tydnu uz se dá docela chodit.. já byla v dubnu, ještě mam nohu trochu citlivejsi ale jsem rada, ze jsem na to sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
20.7.18 22:16
@Tarjei píše:
@poHanka89 normalka, po operaci par dni hnus ale po tydnu uz se dá docela chodit.. já byla v dubnu, ještě mam nohu trochu citlivejsi ale jsem rada, ze jsem na to sla.

Jakoze tak tyden skoro nechodis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.7.18 10:56

@poHanka89 chodi se hned ten den, ale boli to. Teda ja mela pres celou nohu ty zily a opravdu hnusny, sla jsem na klasicky chirurgicky odstraneni. Takze 17 stehu rozhazenejch po cely noze, ta zila se narizne a vyskubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.7.18 13:03
@Tarjei píše:
@poHanka89 chodi se hned ten den, ale boli to. Teda ja mela pres celou nohu ty zily a opravdu hnusny, sla jsem na klasicky chirurgicky odstraneni. Takze 17 stehu rozhazenejch po cely noze, ta zila se narizne a vyskubne.

No co se tyce vzhledu je teda asi jedno jestli zily nebo jizvy :D
A na te laserove operaci jste nekdo byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.7.18 15:31

@poHanka89 jizvy jsou jen po stehu az dvou, kratounky rezy. Nohu jsem mela omotanou fialovomodrym hadem. Dost rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
21.7.18 18:18

Hezký den,

zkuste se poradit také v naší nové poradně. :kytka:

Pěkný víkend,
Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.7.18 20:13
@Tarjei píše:
@poHanka89 jizvy jsou jen po stehu az dvou, kratounky rezy. Nohu jsem mela omotanou fialovomodrym hadem. Dost rozdil.

Aha aha, tak to nemam tak moc :) diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.18 18:12

Ahoj, mamka byla taky na operaci a taky se jí to vrátilo. Já teda zatím nemám vystouplé, spíš metličky, a sem tam nějakou horší, ale doktor mě taky strašil operací. Nakonec po absolvování kolečka po doktorech beru pravidelně léky. Být Tebou to vůbec neřeším! Prostě někdo máme žíly, někdo ďolíčky, celulitidu, někdo fleky. Vždyť je to úplně jedno, hlavně aby ses cítila ty v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.6.23 14:53

No to jsou rady :) nikdo vlastně neodpověděl nač se pisatelka ptala. sprej samoopalovací nebo něco jiného, značku atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová