Cítím se nesvá - krize?

Anonymní
12.6.18 17:59

Citim se nesvá - krize?

V poslední době se cítím tak divně, jakože nesvá. Vic jak pul roku sem chtela pravovat na druhem ditku (na 2 dětech sme se na začátku vztahu dohodly). On pak obratil. Asi ze prvni (nyni už tříletý) je hodně zlobivi. Manzela prestal babit i sex. Staci 1× za měsíc a to me rozhodne ne. Nechtel druhe, tak sem. hkedala prací. Pracuju uz měsíc. Lide sou tam fajn, v praci sem spokojená. Jen nemuzu videt male deti a kocarky. To mam vždy chuť se hlavou rozbehnout proti zdi. Pritom z prace bych rozhidne odchazet nechtela. Libi se mi tam. Ale porad citim fivnou touhu, jako ze mi neco chybí. Je mi 30. Kolem me rodina nebo známí čekající už druhé a jejich muži mluví, ze by jim. nebadilo ani treti dite a ja se vzdy rozesmutnim. Proc nemam takoveho muze taky. Celkove se o nas vztah moc nestara. Nevím, jak se z tehle divnych pocitů zbavit. Na manzela sem protivna. Oznamila sem mu, uz pred pul rokem, ze když nechce nemuzu ho nutit ale vim, ze mu to nikdy neodpustim a nikdy uz s nim nebudu stadtna. Dělá jako ze nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
12.6.18 18:02

Co to je dneska za erupce na slunci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6661
12.6.18 18:03
@Doe_Jane píše:
Co to je dneska za erupce na slunci :mrgreen:

Dnes se tady adminky zapotí 8) :pankac:… si máknou  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.6.18 18:25
@Anonymní píše:
V poslední době se cítím tak divně, jakože nesvá. Vic jak pul roku sem chtela pravovat na druhem ditku (na 2 dětech sme se na začátku vztahu dohodly). On pak obratil. Asi ze prvni (nyni už tříletý) je hodně zlobivi. Manzela prestal babit i sex. Staci 1× za měsíc a to me rozhodne ne. Nechtel druhe, tak sem. hkedala prací. Pracuju uz měsíc. Lide sou tam fajn, v praci sem spokojená. Jen nemuzu videt male deti a kocarky. To mam vždy chuť se hlavou rozbehnout proti zdi. Pritom z prace bych rozhidne odchazet nechtela. Libi se mi tam. Ale porad citim fivnou touhu, jako ze mi neco chybí. Je mi 30. Kolem me rodina nebo známí čekající už druhé a jejich muži mluví, ze by jim. nebadilo ani treti dite a ja se vzdy rozesmutnim. Proc nemam takoveho muze taky. Celkove se o nas vztah moc nestara. Nevím, jak se z tehle divnych pocitů zbavit. Na manzela sem protivna. Oznamila sem mu, uz pred pul rokem, ze když nechce nemuzu ho nutit ale vim, ze mu to nikdy neodpustim a nikdy uz s nim nebudu stadtna. Dělá jako ze nic.
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.6.18 18:32
@Anonymní píše:
V poslední době se cítím tak divně, jakože nesvá. Vic jak pul roku sem chtela pravovat na druhem ditku (na 2 dětech sme se na začátku vztahu dohodly). On pak obratil. Asi ze prvni (nyni už tříletý) je hodně zlobivi. Manzela prestal babit i sex. Staci 1× za měsíc a to me rozhodne ne. Nechtel druhe, tak sem. hkedala prací. Pracuju uz měsíc. Lide sou tam fajn, v praci sem spokojená. Jen nemuzu videt male deti a kocarky. To mam vždy chuť se hlavou rozbehnout proti zdi. Pritom z prace bych rozhidne odchazet nechtela. Libi se mi tam. Ale porad citim fivnou touhu, jako ze mi neco chybí. Je mi 30. Kolem me rodina nebo známí čekající už druhé a jejich muži mluví, ze by jim. nebadilo ani treti dite a ja se vzdy rozesmutnim. Proc nemam takoveho muze taky. Celkove se o nas vztah moc nestara. Nevím, jak se z tehle divnych pocitů zbavit. Na manzela sem protivna. Oznamila sem mu, uz pred pul rokem, ze když nechce nemuzu ho nutit ale vim, ze mu to nikdy neodpustim a nikdy uz s nim nebudu stadtna. Dělá jako ze nic.

Já myslím, že v tomto případě jedno bohatě stačí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.6.18 19:06

A otázka zní jak? :nevim: Tak si najdi jiného otce pro druhé dítě no. Jestli on druhé dítě nechce, tak ho nepřesvědčíš a ztrácíš zbytečně čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
12.6.18 19:13
@Anonymní píše:

Nebydlis nahodou na Folmave a nedostala si kroupama do hlavy? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
12.6.18 19:14

Me přítel momentálně říká že rozhodně další ne-e, máme jedno a můj sen jsou 3 deti :lol: Malé je ale teprve 7 měsíců a nám 20 takže času dost :lol: Když nechce tak ho asi nepřesvědčíš, třeba nechce zažít další probdělé noci protože miminko pláče a on je pak v práci nevyspalý atd.. Každý chlap na to neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505

TVL 8o ta čeština! Ta gramatika! Ten „rozum“ :D spíš teda prázdnota v hlavě :D :D :D :D Radost číst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504

Já nevím, proč to sem přitahuje už jen de–ily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
12.6.18 19:33
@Burj Chalifa píše:
Já nevím, proč to sem přitahuje už jen de–ily.

abychom se nenudily :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová