Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.2.06 13:32

Zuzi,
děkuji, že Evíkovi pozdrav vyřídíš… před chvíli jsem četla její staré příspěvky..jak moc nám dávala optimismus a sama se taky trochu trápila… to jsem na ni vždy obdivovala!!!!!No a uteklo to hrozně rychle… a už je štastná :D Určitě to musejí moc krásné a zdravé holčičky… strašně ji to přeji!!!
Snad se nám to také podaří.
A kdy máš termín Ty? A vy čekáte holčičku a chlapečka,jo? No to je taky krásný… :D :D :D Opravdu mě vy dvě dojímate a dáváte sílu a veřim, že se mi to také brzo povede… :D
At se vám daří a přeji Ti krásný bezproblémové těhu!!!! :D Janča :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.2.06 14:18

Ahoj snažilky,
začínám druhý měsíc brát Clostylbegit a chtěla jsem se zeptat, kromě toho že mě bolí hlava a sem tam je mi nevolno, tak je to ok. Měla jste některá bolesti v podbřišku? Při každém kroku, jakmile se břicho otřese, tak to píchá a fest. Doktor mi řekl, že je to dobrá reakce. Dá se podle toho poznat i ovulace? Měřím si BT od začátku cyklu ve stejnou dobu ráno, ale stále se pohybuje kolem 36,4-6 a dnes je už 19.DC.
Díky
Arko, snažící se bez úspěchu přihlásit.

• Citovat
  • Upravit
5525
27.2.06 14:54

ja te potesim i nepotesim…
me dr. rikala, ze ovu byva pri clostilu pozdeji… a pichani v podbrisku ukazuje na pracujici vajecniky
ale me to taky pichalo, tak do 15DC, pak to prestalo a ovu nikde, od 42DC jsem brala utrogestan na ukonceni cyklu, zitra cekam ms…
folikul mi vyrostl na 18mm a tam se zarazil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 08:37

Ahoj holčiny,
zajímalo by mě zda i přes snaženíčku kouříte?Já se snažím tento zlozvyk odstranit, ale když se otěhotnění nezdaří,mám chut si zas zapálit…jsem z toho na nervy!!!!Nemate někdo s tím zkušenosti? Děkuji a hodně štestíčka Petra :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.06 10:00

Petro,
asi Ti napíšu obecný pohled, ale přestat kouřit bys měla.
Když jsem byla jako au-pair v Německu, tak sem se starala o chlapečka silné kuřačky, narodil se sice dlouhý, ale hubený (takový pavouček sekáč :wink: ), ze začátku po narození byl nervózní, ikdyž matka přestala v těhotenství kouřit. Zůstane to v organismu dlouho.
Já nekouřím už přes rok a skoro rok se snažíme, ale partner kouří, tak jsem zvědavá, jak mu vyjde spermiogram, protože doktoři tvrdí, že to má vliv i na spermie.
Zvládneš to, já jsem pochopila, že je kouření k ničemu, když jsem na uklidnění vykouřila 10 cigaret za sebou a stejně jsem se neuklidnila, nemluvě o tom, že to stojí peníze, které bys mohla investovat třeba do hezké výbavičky.
 Arko

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.06 10:05

Moc Ti děkuji. Snad to zvládnu. Manžel taky kouří, tak to je horší. A vliv na spermie to má velký, chodí do Prahy k MUDr.Kočí a ten mu to jasně vysvětlil.Snad také přestane!!!! Měj se moc krásně papa :D Petra

• Citovat
  • Upravit
242
28.2.06 12:13

Ahoj Janči,
psala jsem Evíkovi sms a má pěkné fofry.Pry jen kojí,přebaluje nebo masíruje bolavá bříška :lol: Spí asi 3hodiny denně,ale přesto by samo neměnila :wink: Dnes je mají po 14dnech propustit z nemocnice domu :D
Mám tě od Evy moc pozdravovat a taky ti drží pěsti při KETu :lol:
Já mám termín podle poslední MS 3.7.2006,ale protože se dvojčata rodí nejčastěji kolem 37tt.,tak si myslím že nejpozději do půlky června je tu máme!Manžel je blíženec a naše zlatíčka budou nejspíš po něm-to si teda užiju!Děkuji za přání klidného těhu,snad už si ho zasloužím(do teď se pořád něco dělo).
My jsme měli jména vybraná ještě před IVF cyklem a nakonec to taťka dobře namíchal!Takže od 15tt. víme že to bude opravdu Samuel a Nikolka :wink:
Měj se fajn. Pa Zuzi a spol. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 14:57

Ahoj Zuzi,
moc děkuji a jsem ráda, že mi takhle někdy napíšeš…dodává mi to moc optimismu :D :D :D
Vyřid Evče ode mně díky a také aby sem někdy až bude „mít chvilku čas“
zašla a napsala mi. Budu moc ráda.
Vy jste obě dvě z Prahy,vid?Tak se to uvidíte nebo jste se už viděly?
Můžete pak spolu vozit :D To bude moc hezký … obě dvě dvojčátka :D :D :D Jména jste vybrali moc hezký i Evík s přítelem dali holčičkám krásný jména… jsem tak ráda, že už jste holky štasný!!!! :D :D :D
Hlavně na mě pak nezapomente a občas napište!!!!
Já tady budu pořád. Ted začínám nový cyklus…pořád to zkoušíme i normálně… :roll: Když by nevyšel ani Ket, přemýšlím o změně Caru, šla bych to pak zkusit do Pronatalu, uvidim…
Snad se taky brzo zadaří… :D :D :D
Zuzi, měj se (mějte se) moc krásně a hezky se opatruj :D A bzro zas napiš papa Janča.
Můžeš i na e-mail. JancaNova@seznam.cz Budu moc ráda!!! :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.3.06 10:05

Nějak to tu vázne. :evil:

Petro, co kouření? Držíš se na uzdě?

nepřihlášená Arko

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.3.06 21:10

Ahoj Arko,
občas sem taky nakouknu a moc tu holky nepíšou… :( :( :(
No snažím se, aspon jsem to trochu omezila - nebudu lhát, že jsem přestala uplně :? :? :? Chce to pevnou vůli, motivaci mám dost velkou - mimi jen tu vůli, ale po každém nezdaru je mi hůř.....
A co jinak Ty? Chodíš ješte nekam jinam na diskuze?Já to moc nečtu, tak právě o Tobě nic nevím…
Budu ráda, když zas napíšeš… Papa Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.3.06 20:38

Luci, tak holky kde jste??? A co je nového? Napište.
Pa Janča :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.3.06 13:02

Ahoj Petro,
podařilo se mi vymazat z mailu příchozí poštu a heslo o registraci mi nějak neposílají, tak se budu asi muset registrovat znovu.
Já si to tu pročítám docela pravidelně, protože v práci toho moc nemám, tak sedím na netu a hledám informace o všem možném, co se týká miminek. Nějak mě to chytlo, je mi ještě 29 a skoro rok se snažíme, tedy resp. nedáváme si nijak pozor. Spíš se snažím víc já, ale protože trpím anovulací a beru léky, tak to snažení je nějak neúspěšné, ještě chvíli vydržíme a jestli se nic nestane, tak si budeme muset nechat pomoci.
A taky si to asi moc beru, když já chci všechno hned a to není nej.
Tak zatím
 Arko

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.3.06 12:31

Ahojky Zuzi,
tak jak se daří v těhotenství?Co dvojčátka?
Dlouho ses tu neozvala, ale četla jsem nějaké Tvé příspěvky v jiné disk.
tak doufám, že jsem také brzo napísneš…
A co Evík?Jste v kontaktu? papa Janča

• Citovat
  • Upravit
242
12.3.06 13:13

Ahoj Janči,
u mě se (naštěstí) nic mimořádného neděje a na kontrolu jdu až příští týden.Ale pevně věřím,že bude vše o.k. Ikdyž břicho mi i přes vysoké dávky magnéska dost tvrdne,ale snad to na čípek(a jeho předčasné otvírání) nebude mít vliv :wink: Mimčům se daří(doufám)taky dobře,protože už celkem statečně kopkají(je to už i vidět) :lol: Akorát manžel je už asi 3týden nemocný,protože nemůže marodit a navíc slouží i víkendy(děti se „vyrábějí“ v kuse :lol: )
Evík už je s holkama doma,ale zatím jsme se nanavštívily. Myslím,že toho má až nad hlavu a nechci jí to komplikovat,navíc je manža pořád nemocný a nemohl by mě za ní ani odvézt. Ale jsme v kontaktu :wink: Psala mi že už dokonce zhubla 20kg,takže je to hodně náročné. Ale holky jí dělají radost a určitě by neměnila :D Já mám z toho někdy taky větry,jak to zvládnu,ale příroda je mocná čarodějka :lol:
Myslím na tebe a věřím,že to klapne :wink: Už by to chtělo pořádné jaro,aby se nám zvedla i nálada,že jo! A těhotnět se pak bude jedna radost :lol:
Měj se fajn.Pa Zuzi a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.06 19:25

Ahoj Jančo, Zuzi,
u mě zatím nic moc nového, zítra budu dva týdny po třetí inseminaci a po pravdě jsem z toho furt kapku zmatená, po týdnu jsem začla špinit a po pár dnech to přestalo, beru utrogestan ráno a večer jeden… no a nyní netrpělivě čekám co se bude dít, už od pátku mě pobolívá v břichu jak kdybych to měla dostat, respektive jak když to hodně už mám, dnes mě i začali svrbět nohy jako když to mám silně, ale zatím nic jen sem tam trochu mám pocit že než si mám vzít prášek že mám trochu růžovo, tak nevím co se děje, možná mi jen utrogestan prodlužuje než to dostanu a jakmile mi dojde přijde to, a test se mi nechce dělat už mám z toho depku ještě než si ho jdu dělat…ale minule jsem to pravda dostala dřív a ani jsem ho nedobrala, tak uvidím zítra pozítří…kéž bych měla tentokráte štěstí, ale spíš jsem jeden den up a věřím a druhej den down…
a co vy?
 Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital