Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax
Určitě dám, akorát, že myslím, že na utz ještě nic vidět nebude, tak se možná nic nového nedozvím. :/ A ty dej taky věděti ![]()
@Tonyax
jj, ale to bude určo až v pondělí a to mě asi klepne pepek ![]()
@Katarina89 Neboj, to uteče. Děláš si testy, jestli čárka sílí?
@Tonyax
Naposledy v úterý, chtěla jsem si včera koupit, ale nakonec jsem si řekla, že to vydržím, ale jestli na utz nic nebude, tak hned pro ně letím..
@Tonyax
Ahojky, tak jsem se nic nového nedozvěděla.. Jak jsem očekávala.
Sliznice vyšší, cysta pořád, takže v pondělí znovu na krev a v úterý na utz. Jsou to nervy. A před chviličkou jsem si dělala test a jsou tam krásné //, ale vím, že pořád není vyhráno.
@Katarina89 BUde to dobrý, hlavně, že čárky sílí. Držím moc pěsti
![]()
@Tonyax
Děkuju, moc bych si to přála. Asi teď budu do pondělí testovat každý den, pro klid duše. ![]()
@Katarina89 @Martinno Tak mě třetí cyklus s Clostíkem nevyšel
Test je bílý a teplota klesá. Ach jo
@Tonyax Ahojky, neeee? Já na tebe tak myslela. Třebas to ještě vyjde. Kdy máš dostat MS?
@Tonyax
Ahojky, tak tone moc mrzí. Myslíš, ze uz neni šance? Ja zatim taky nic jisteho nemam. Co s Tebou maji v planu dále? Myslím na Tebe! ![]()
@Martinno Ve čtvrtek. ale test byl totálně bílý. Myslím, že aspoň duch by tam byl, kdyby to vyšlo. Ale to nic, vzhůru do dalšího pokusu..
@Katarina89 @Martinno Holky dík
Už v to nedoufám, i když naděje umírá poslední. ![]()
@Katarina89 ty si testovala, čárka sílí?
@Tonyax To je jasný. Neklesejme na mysl. Určitě se vám to podaří. Říkají, že clostík je v těle aji ty tři měsíce v pauze ![]()
@Martinno jj, říká se to. Za cca 14 dní jdu k doktorovi, tak uvidím, co mi řekne