Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Izz píše:
10 dní po ovulaci
Ahoj holky,zablokovala jsm si ucet gajkovac,zapomela jsem heslo a email co jsem zadala pri registraci byl spatny a tak mi nic na email nechodi,ted budu vystupovat pod kovacici.driv gajkovac
![]()
Izz píše:
dnes ráno, desítkovej test
No je tam …
Takhle to začalo u mě ![]()
Falen píše:Izz píše:No je tam …
dnes ráno, desítkovej testTakhle to začalo u mě
Krásná čárk,ted už ti bude jen sílit.Gratuluji ![]()
No já zatím bez čárky,jen takový doušek když stím hejbu.MS taky nikde a žádny náznaky MS
.4ípek furt nahoře a kolem něj hlen,prsa bolí a břichop furt jak balon. ![]()
Dnes ráno opět o něco silnější…ale stále málo výrazná…ale sílí
Izz píše:
Ahoj holky tady bejvala gajkovac jak jxem vám už psala.
Tak ta červená mrcha dnes ráno dorazila
,takže z miminka nic nebude.Tak aspon je pohnojíno a můžeme se snažit znovu.
![]()
Izz píše:
Ukaz fotecku prosim ![]()
A Elzi, co tvoje fotky?
Já se snažila to vyfotit, ale nebylo to tam vůbec vidět, furt rozmazáno. Ale čárka je fakt výraznější a výraznější. Ještě to pak zkusim.
Izz píše:
A Elzi, co tvoje fotky?
Já se snažila to vyfotit, ale nebylo to tam vůbec vidět, furt rozmazáno. Ale čárka je fakt výraznější a výraznější. Ještě to pak zkusim.
Izzi, posilam, je to od shora dolu, posledni je z dnesniho rana, tak snad taky sili!
Uvidime zase zitra, budes urcite taky testovat, vid? Tak kdyz to pujde, zkus to vyfotit. Moc Ti drzim palec ![]()
Izz píše:
dnes ráno, desítkovej test
Ale uz tady je krasne videt. Jestli je dnes silnejsi, urcite je to na dobre ceste ![]()
Elzi, no nádhera. Mám to stejný, akorát mi to nějak nejde vyfotit. Zítra ráno testuju opět a za denního světla se to vyfotí líp.
Tohle jsou všechny moje testy. Některý jsem sem dávala, čárky vidět byly…tady neni vidět skoro nic…ale ráno sem dám dálnice ![]()