Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginian píše:
Nojo, to jsem já, pokud teda neměříš metr devadesát. Divný že se neznáme, nás dokonalých není mnoho
to teda ne
@Virginian píše:
Nojo, to jsem já, pokud teda neměříš metr devadesát. Divný že se neznáme, nás dokonalých není mnoho
Hehe, vida tak dva ze čtyř exemplářů na světě se již našly
![]()
Když slibuje, že něco opraví, udělá, zařídí-tak aby už se konečně rozhoupal a udělal to. Očekávám od něho, že už konečně přestane používat slovíčko-potom.. ![]()
@WERISKA píše:
Když slibuje, že něco opraví, udělá, zařídí-tak aby už se konečně rozhoupal a udělal to. Očekávám od něho, že už konečně přestane používat slovíčko-potom..
Když chlap řekne, že něco opraví, tak to opraví - netřeba mu to každýho půl roku připomínat.
![]()
@Gina108 píše:
Když chlap řekne, že něco opraví, tak to opraví - netřeba mu to každýho půl roku připomínat.![]()
![]()
Jo, můj dělal botník tak dlouho, až jsme se přestěhovali
@Gina108 píše:
Jsem psala, že existujeA co je na mých požadavcích tak nereálného?
Všechno naprosto normální splnitelné věci.
To jooo, nic proti tobě. Ale všechny ty požadavky v jednom člověku…no nevím… ![]()
@Davidgsx píše:
To jooo, nic proti tobě. Ale všechny ty požadavky v jednom člověku…no nevím…
A to jsem si ještě nedala do požadavků, aby sklápěl prkýnko na haj.zlu
No ale už to ani neočekávám, to už bych fakt chtěla moc ![]()
@Gina108 píše:
A to jsem si ještě nedala do požadavků, aby sklápěl prkýnko na haj.zluNo ale už to ani neočekávám, to už bych fakt chtěla moc
Tak to já dělat nemusím
,já si i na malou sedám
.
@Davidgsx píše:
Tak to já dělat nemusím,já si i na malou sedám
.
Já taky ![]()
@Gina108 píše:
Já taky
Tak to se nedivím, páč kdyby jsi u toho stála, bylo by to poněkud komické.
![]()
Nejlíp chodit za barák, navíc je to ekologický. Žádný splachování a tak šetřím vodou.
@Virginian píše:
Nejlíp chodit za barák, navíc je to ekologický. Žádný splachování a tak šetřím vodou.