Co dělat, nevím jak dál, dcera nespí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
31.7.13 16:40

My to měli mezi 4. A 6. Měsícem. Dřív se budil 2× za noc a pak najednou každé dvě hodiny, i častěji. Tak jsem kojila, nosila, chovala, pak to ze dne na den přešlo a spinká krásně. Asi nějaký úzkostný období. a protože jsem ráno byla, jak když mě praští palicí, přes den jsem ho brala k sobě do postele a dospávala s nim. tam spal celkem dobře. Ono to přejde, neboj. Ale plakat bych taky nenechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
31.7.13 16:40
@Alenaxxxx nepřihl. píše:
To si děláš srandu, že jo, doufám. Jestli je to pravda, že jsi svázala dcerce ruce, tak ji týráš. Se nedivím, že řve a nebude Ti klidně spát, když ji ubližuješ. Nepíšeš, jestli kojíš.
Moje děti se taky kolem toho 5. a spíš ještě i 6. měs. zhoršili se spaním. Já jsem je kojila a jim to nestačilo na tak dlouho a brali mě jako dudlík, takže spali jsme spolu v posteli. Přisáté byli k prsu každou chvíli, no trochu jsem je rozmazlovala, ale újma jim tím nevznikla a ani mě. Ve dne když Ti dítě nespí, tak asi chce společnost, to je celé.
Pak je ještě Estvilova metoda jak naučit dítě spát. Je to kombinace nechávat vyřvat a dítě kontrolovat. Některé děti se pomocí té metody naučí spát za 2 dny. Něco si o té metodě přečti. Na mě i tato metoda je dost krutá a nedovedla bych ji praktikovat, ale pořád lepší než to týrání, co tu popisuješ.
Pak mě ještě napadá, jestli k náhlé změně u Tvého dítka nedošlo vlivem očkování. Pokud ano, pak můžeš řešit vakcinační detoxikaci.

Díky za pomoc obviňovat mě z týrání, jaké týrání je to pevné zavinování „Karpova metoda“… prostě někdo zavinuje i déle.

• Citovat
  • Upravit
2243
31.7.13 16:41

Jsem se toho svazování docela lekla 8o

Náš kolem toho růstu zoubků začal také špatně spávat…tak jsem přistoupila na dočasné řešení, že bude spinkat s náma na čas, nijak to neublížilo, později opět začal spát v postýlce, dělala jsem to tak, že nechala vyřvat, když pět-deset minut nepomohlo, šla za ním, zase uložila a zase šla, třeba zopakovala pětkrát, ale intervaly se potom zkrátily než usnul a s potupujícím dnem usínal dřív a dřív až začal usínat sám, že si zvyknul.

Možná ti nespí i tím, jak je vedro, náš malej teď taky špatně spí a to má 21m.

edit. lekla, myslím tím než jsem se dozvěděla, že je to pevné zavinutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
31.7.13 16:43

Ježiš mě z toho úvodního příspěvku mrazí 8o
Tak jí pochovej a jděte spát spolu do Vaší postele, ne? Nebo co máš tak důležitého na práci? Evidentně tě potřebuje, na svázat a nacpat dudlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.7.13 16:45
@Erian píše:
Tak jí pochovej a jděte spát spolu do Vaší postele, ne? Nebo co máš tak důležitého na práci? Evidentně tě potřebuje, na svázat a nacpat dudlíka.

taky jsem si říkala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
31.7.13 16:51

Ale tak to pevné zavinutí opravdu miminám pomáhá, ale za mě né větším, používali jsme to ten první měsíc, pak už z toho byl malej nervozní. Každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
31.7.13 16:52

@Erian taky nechápu co je důležitější než tam být pro to dítě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
31.7.13 16:53
@Erian píše:

Taky mě to udivilo, mám děti tři a malýho stíhám nosit a nenechat vyřvat. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
31.7.13 16:53

Omlouvámse všem za šoky, které vznikly kvůli slova svázání… tím bylo myšleno pevné zavinutí. Prostě už píšu z posledních sil. Není to otázka jednoho dne.. prostě už toho je moc, jak zvládáte i ostatní věci? Jako domácnost apod.

Si pripadám z těch příspěvků jako tyranka, vědět co tím způsobím tak raději nepíšu :( Kdyby šlo jen o pár dní tak prosím, ale v šátku nerada, když ležíme spolu v posteli tak chvíli dobrý, ale pak zase něco tak ji dám prs nebo flašku.. mlíka už zřejmě moc nemám, ale hlady netrpí přibrala ted 900g za měsíc tak si myslím, že dobrý.
Vše tak hrozně začalo jak se začaly prožezávat ty pitomé zuby a taky jsem ji začala dávat příkrmy tak že by to mělo souvislot, nebo jen děti ted trpí nějakou úzkostí? Předtím měla jen problém se spánkem ve dne v noci spinkala krásně jen občasné výkyvy, ale ty se pak srovnaly.

• Citovat
  • Upravit
15404
31.7.13 16:54
@Jůlinka T. píše:
Taky mě to udivilo, mám děti tři a malýho stíhám nosit a nenechat vyřvat. :roll: :roll: :roll:

no já fakt nosila snad dva měsíce a dá se říct kolikrát non stop a normálně jsem žila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
31.7.13 16:57

@dani24687 všecko jde, když miluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
31.7.13 16:59

@82janka a manžel nebo přítel není? Já když potřebuju uvařit atd tak se stará můj přítel. Koupila sem si nosítko a takhle s ní chodím ven atd pac mi brečela v kocarku a teď je spokojena. Jsou ji 3 měsíce. Taky má dny kdy nespí a brečí, ale chodím s ní po bytě, ukazuju ji různé věci, hraju si s ní, houpeme se v křesle a když není přítel doma tak bohužel domácnost stojí. Taky mám rada, když je všechno uklizeno, navareno, ale za cenu toho, že bude plakat? Prostě nosit a nosit a věnovat se ji. Jednou to musí přejit. Zavinovala sem taky párkrát, pac je někdy tak unavená, že sama nezabere a vzteka se, ale teď už mi na to přijde velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
31.7.13 17:07

@Lucciaaa mě se právě taky nelíbí, že pláče, ale už nevím co dělat. Co ji nezavinujeme tak je jiná, jestli je to brzy co jsme přestali a cítí se nesvá? Nevím ale spinká což předtím nespinkala, když jsme zkoušeli. Prostě dnes už nezvládám asi dost nemiluji, když to nejde jak tu někdo psal.
Bojím se malou nosit v ruce a vařit a nosítko nemám. Nevím jaké, četla jsem že nejvhdnější je manduca, ale na ni zatím není a nechci ji v jiných křivit záda.
Už kočička usnula, nevím jestli ji zase roste další zoubek?
Manžel je v práci, už jsme kantáre oba. Střídáme se u ní v nocích a pomáhá jak to jen jde, ale já už snad zkusila vše a nic nepomáhá. Chodíme tak po bytě, koukáme na vše, zrcadlo se jí líbí nejvíc a i rybičky miluje a všechno co se hýbe. Vše vydrží chvilku a pak brečí dám ji k prsu chvíli dobrý a pak zase brečí, koukáme na knížky a dobrý výská, žvatlá a pak ase začne brečet. Prostě to nechápu čím to je?

• Citovat
  • Upravit
82janka
31.7.13 17:09

@AliTad řvát se mi ji taky nechce nechat, už spinká :)

• Citovat
  • Upravit
82janka
31.7.13 17:10

@Clementia děkuji nastuduji a zkusím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení