Co dělat, nevím jak dál, dcera nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82janka
31.7.13 17:49

Tak planý poplach ještě spinká :)

• Citovat
  • Upravit
82janka
31.7.13 17:50

@dani24687 uznávám že jsem napsala špatně že ji svazuji… mělo být zavinuji pevně.. pak jsem to tam vysvětlila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
82janka
31.7.13 17:53

@dandysek jsi zlatá děkuji :hug:

díky vám co jste na mě hodné je mi líp… prostě na mě přišla krize z bezmocnosti… škoda že ti špunti neumí říct coje trápí

• Citovat
  • Upravit
3831
31.7.13 18:04

@82janka není za co :) taky mi je vždycky líp, když mi tady maminy poradí. kdyby prckové dokázali mluvit, bylo by hned líp, že? mě mládě leží v postýlce a mručí. tenhle zvuk vyluzuje celý dny a já netuším proč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.7.13 18:07

@82janka víš co, časem na to trochu pozapomeneš, jsem zjistila… já si pamatuju snad jen jednou, kdy jsem doma brečela a čekala, až můj příjde z odpolední, protože malá nešla utišit (byla po očkování) a já nevěděla, jak jí pomoct… a můj říkal, že jsem na zhroucení byla delší dobu :D nějak si to nepamatuju, a to malé budou teprve 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.13 19:01
@82janka píše:
@rezetovad no tak v kočárku mi taky usne a zavinovat jsme už taky přestali a jsme neskutečně rádi protože to nebylo, tak jak si většina myslí abychom my si ulevili, ale aby si malá taky odpočinula. Vyřvávat ji fakt nechci, ale někdy není prostě zbytí né schválně abych měla klid. Či to jde mít klid když brečí dítě, to někdy mám chut brečet s ní, když nic nezabírá. :( Že by to byl růstový spurt? to mě vůbec nenapadlo. :(

Muze byt i nemusi. Ja rikam z vlastní zkusenosti. Jinak si vybavuji, ze od cca toho 6. mes do asi 9. mes jsem malou hodně šátkovala a to bylo jedno z mála kdy jsem měla volné ruce. Pak začala sedět a lozit a našla jiné obzory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí