Co dělat pro otěhotnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
2.4.12 15:04

jojo , presne…ale mozna me vydesila schvalne ,abych byla vic opatrnejsi- no nevim…jdu si uvarit neco tepleho a pak sup na gaucik :mrgreen:

a co ty? jak je ?a kdy jdes na kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
1218
2.4.12 15:08

No jasně, hlavně se snaž být v klidu :hug: Já jsem se po obědě zavrtala na gauči a jsem tady do teď a ani vstávat nehodlám :) Jinak jak jsem psala, mám nafouklý pupek a příjde mi, že i takový tvrdší bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
2.4.12 15:30

ja jsem vetsinou nafoukla az vecer…
a ty jsi doma?- nebo chodis nekdy do prace?

• Citovat
  • Upravit
1218
2.4.12 15:34

Pondělí a úterý mám volno. Jinak chodím do práce na částečný úvazek jen, takže pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.4.12 15:58
@TessAg píše:
Já bych hlavně přestala myslet na to že se snažíte a co by tomu pomohlo, u nás to byl divoký sex mezi Vánočními svátky, tuším po nějakém bouřlivém večírku… :-) a je z toho skoro 5m Noemi :D
Držím palce ;)

Tohle jsem slyšela mnohokrát. Po nějaké akci, pořádný sex a lup, na dítko zaděláno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 16:49

Papio tak to je teda něco…no i když opatrnosti není nikdy dost,a hlavně když v sobě nosíš nový život…děsit tě určitě nemusela mohla ti říct svůj názor ale v klidu…tak se drž a opatruj se :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
2.4.12 16:52

janecku- jojo -uplne me sejmula jak malyho parchanta…ani jsem se nezmohla na zadnou peprnou odpoved-cokoli jsem rekla,tak hnedka pouzila proti me…
no hlavne ze budu zdrava…ale teda uz k ni nejdu-aspon doufam ,ze nebudu muset…jen kdyz tam neni ta moje , no,jenze kdyz potrebuju rychle s nejakym problemem tak nekoukam ktera doktorka tam je-proste jdu nejdriv jak to jde

• Citovat
  • Upravit
2.4.12 16:56

Ahoj Mončo tak to si to užíváš v pohodě koukám :mrgreen: dnes jsem byla na sonu na folíkách a jsou tam dvě o vel.20mm :mrgreen: dnes si mám píchnout pregnyl který mi zvýšila z 5.000 na 10.000 a ve středu jdu na IUI :mrgreen: snad mi nebude moc blbě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 16:59

tak to je jasný když je to potřeba tak nekoukáš kdo tam zovna je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
2.4.12 17:11

tak to drzim palce janecku at to klapne-treba sestrelis rovnou obe dve folikuly :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1218
2.4.12 17:19

Ahoj Janecku, držím palce ať vše dopadne jak má!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.12 15:46

Ahoj holky díky za podporu…tak pregnyl jsem si musela píchnout jen obvyklou dávku ta druhá byla špatná :?: :?: ,doktorka se mi omlouvala a při nezdaru to zkusíme příští měsíc tedy zvýšit,protože sháněj večer v 9.hod doktorku tak snad to klapne s tou obvyklou dávkou…a hvězdy nám jsou nakloněné…no Papio folíci oba????radši ne do dvojčat se mi fakt nechce…ale dnes je mi po injekci fakt blbě,návali,nevolnost a bolí to břicho,,potvůrky jedny tak yítra páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
4.4.12 06:36

ahoj holky- no me bylo vcera teda taky vselijak a to jsme si zrovna pozvali navstevu-teda spis dve :mrgreen:
ale nakonec se to zmaklo a bylo to ok…
v noci tedy blbe spim,ale snad se to nejak zlepsi…porad jsem zahlenena,tak snad uz ti leky zacnou zabirat-ikdyz homeopatikum to trva dele
papa :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1218
4.4.12 12:48

Nazdárek, teda já pořád lítám na záchod. Za noc jdu třeba dvakrát, to je fakt otrava :roll: jinak zatím vše v pohodě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
4.4.12 15:42

ja jen jednou,ale i tak me to dost otravuje…
a co na tu kontrolu-kdy jdes?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí