Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jasně, hlavně se snaž být v klidu
Já jsem se po obědě zavrtala na gauči a jsem tady do teď a ani vstávat nehodlám
Jinak jak jsem psala, mám nafouklý pupek a příjde mi, že i takový tvrdší bříško ![]()
ja jsem vetsinou nafoukla az vecer…
a ty jsi doma?- nebo chodis nekdy do prace?
Pondělí a úterý mám volno. Jinak chodím do práce na částečný úvazek jen, takže pohoda ![]()
@TessAg píše:
Já bych hlavně přestala myslet na to že se snažíte a co by tomu pomohlo, u nás to byl divoký sex mezi Vánočními svátky, tuším po nějakém bouřlivém večírku…a je z toho skoro 5m Noemi
Držím palce
Tohle jsem slyšela mnohokrát. Po nějaké akci, pořádný sex a lup, na dítko zaděláno ![]()
Papio tak to je teda něco…no i když opatrnosti není nikdy dost,a hlavně když v sobě nosíš nový život…děsit tě určitě nemusela mohla ti říct svůj názor ale v klidu…tak se drž a opatruj se
![]()
janecku- jojo -uplne me sejmula jak malyho parchanta…ani jsem se nezmohla na zadnou peprnou odpoved-cokoli jsem rekla,tak hnedka pouzila proti me…
no hlavne ze budu zdrava…ale teda uz k ni nejdu-aspon doufam ,ze nebudu muset…jen kdyz tam neni ta moje , no,jenze kdyz potrebuju rychle s nejakym problemem tak nekoukam ktera doktorka tam je-proste jdu nejdriv jak to jde
Ahoj Mončo tak to si to užíváš v pohodě koukám
dnes jsem byla na sonu na folíkách a jsou tam dvě o vel.20mm
dnes si mám píchnout pregnyl který mi zvýšila z 5.000 na 10.000 a ve středu jdu na IUI
snad mi nebude moc blbě. ![]()
tak to je jasný když je to potřeba tak nekoukáš kdo tam zovna je ![]()
tak to drzim palce janecku at to klapne-treba sestrelis rovnou obe dve folikuly
![]()
Ahoj holky díky za podporu…tak pregnyl jsem si musela píchnout jen obvyklou dávku ta druhá byla špatná
,doktorka se mi omlouvala a při nezdaru to zkusíme příští měsíc tedy zvýšit,protože sháněj večer v 9.hod doktorku tak snad to klapne s tou obvyklou dávkou…a hvězdy nám jsou nakloněné…no Papio folíci oba????radši ne do dvojčat se mi fakt nechce…ale dnes je mi po injekci fakt blbě,návali,nevolnost a bolí to břicho,,potvůrky jedny tak yítra páááá
ahoj holky- no me bylo vcera teda taky vselijak a to jsme si zrovna pozvali navstevu-teda spis dve ![]()
ale nakonec se to zmaklo a bylo to ok…
v noci tedy blbe spim,ale snad se to nejak zlepsi…porad jsem zahlenena,tak snad uz ti leky zacnou zabirat-ikdyz homeopatikum to trva dele
papa
![]()
Nazdárek, teda já pořád lítám na záchod. Za noc jdu třeba dvakrát, to je fakt otrava
jinak zatím vše v pohodě.. ![]()
ja jen jednou,ale i tak me to dost otravuje…
a co na tu kontrolu-kdy jdes?
jojo , presne…ale mozna me vydesila schvalne ,abych byla vic opatrnejsi- no nevim…jdu si uvarit neco tepleho a pak sup na gaucik
a co ty? jak je ?a kdy jdes na kontrolu?