Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Muf86 píše:
Jak dlouho se snažíte?
My od února 2012 - 8 měsíců… ![]()
Ahoj holky, tak tomu nechte volný průběh a ono se zadaří!!!
držím Vám palečky!
My od listopadu 2011…
říkám si, nechám tomu vilný průběh, ale moc mi to nejde… ![]()
@Muf86 píše:
My od listopadu 2011…říkám si, nechám tomu vilný průběh, ale moc mi to nejde…
Nápodobně, kor vždy, když jdu k dr. vedle mě těhulky a mě dr. sdělí nějakou „skvělou“ zprávu, třeba že je zase problem tam a tam ![]()
Ahoj holky a jakým způsobem se snažíte? s lékama, IUI, IVF? Mi jsme se snažili cca 1,5roku a nic, tak jsme zašli na genet v Liberci a tam nám pomohli. Začali jsme tam jezdit od září 2011 a letos začátkem července jsme byli na IVF, bohužel to jinak nešlo, máme oba dva problém......ale jsem na konci 3.trimestru a nesmírně šťastná, těhotná
![]()
Prvně jsem dostávale injekce, aby mi vůbec dorazily MS, pak do mě začal cpát clostyl. a byla jsem na UTZ (13.den MC) a teď mi oznámil že mám foli. cystu. Dostala jsem další léky a budu čekat…
Už párkrát jsem si po sexu říkala, že je něco špatně (začala jsem špinit), takže cystu tam mám asi dýl. Jen mi příjde divné, že na to přišel až teď, když k němu chodím min.1× za měsíc :-/
Já měla takové cisty, že když jsem si lehla na záda, tak jsem si je nahmatala sama. Ale problémy se špiněním jsem neměla. Bylo mi tenkrát cca 15. Dr. mi nabídla 3 řešení - operaci, kterou mi v 15ti letech nedoporučila, - nějaký iněkce, který ale nejspíš nezaberou a nebo HA, kterou jsem si vybrala a zabrala
Když jsem HA po letech vysadila, bála jsem se, že se cysty vrátí, ale nevrátili… ![]()