Co dělat s těmito vlasy?

Anonymní
20.3.21 20:38

Co dělat s těmito vlasy?

Dobrý den mám dotaz ohledně mých vlasů (viz. foto) Já tomu říkám že je mám od sebe ale :mrgreen: ale odborný název nevím někdo říká že je mám jen kudrnaté ale já myslím že je to něco jiného :think:. Napadlo mě jestli to není tím že je mám třeba mockrát za den seplé v gumičce. Prosím poraďte jak se mám zbavit těch roztřepených vlasů a místo nich měla normální (viz. foto 2,3) děkuji za jakoukoli radu :andel:

P. S. omlouvám se za kvalitu fotky 1

A bez stříhání prosím

Příspěvek upraven 20.03.21 v 20:46

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
20.3.21 20:40

Ostrihat deset centimetru, zatonovat, peci, lesk ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.3.21 20:44

Já bych to rozhodně ostříhala, aspoň po ramena a začala s kvalitní péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.3.21 20:45

Koukni na kudrnatevlasy.cz, je k tomu webu i skupina na FB, najdeš tam spoustu rad, jak svoje vlasy poznat a jak se o ně starat tak, aby vypadaly krásně ;) Se správnou péčí budeš mít ty vlny pěkně upravené a hydratované.
PS: stříhání bych zatím odložila než je dáš trochu do kupy a uvidíš o kolik je to skutečně potřeba zkrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.3.21 20:51

Ostříhat zničené konce. Máš to přesušené a proto zkrepatěné. Když budeš o vlasy pečovat budou výrazně hezčí, než ty na fotkách. Když ostříháš to nejhorší, s čím nic dělat nejde, bude to fakt mnhokrát lepší.

Vyhodit šampony se sulfáty, hydratovat, pepčovat o kudrny tak jak se má - https://www.kudrnatevlasy.cz/…etoda-postup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
20.3.21 20:51

Se obávám, že se strukturou vlasů se nedá nic moc udělat bez toho, abys je úplně zlikvidovala. Ostříhej konečky, aby nebyly takové okousané, a fénuj přes kulatý kartáč do hladka. Používej kvalitní vlasovou kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
20.3.21 20:55

Zkus je párkrát umýt v heřmánkovém šamponu od Alpy a uvidíš, co to udělá. Někdy méně je více.

• Citovat
  • Upravit
74217
20.3.21 20:56

No já mám taky takové šáší a mám to kratší. Po ramena. Kvalitní žehličku a po každém mytí žehlím, abych mohla mezi lidi. Voda je můj nepřítel. Takže deštník ☔ vždy v kabelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
20.3.21 20:56

Jak se pise vyse… Nastudovat Curly Girl Metodu a prozkoumat www.kudrnatevlasy.cz - za mne to bylo jedno z nejlepsich rozhodnuti za posledni dobu :)

A tedy taky bych o nejaky ten centimetr vlasy strihla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
20.3.21 20:57

Především suché nečesat!! Rozčesat jen mokré hned po umytí a pak suché už vůbec nečesat, jen upravit prsty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
20.3.21 20:59
@vulpes píše:
Především suché nečesat!! Rozčesat jen mokré hned po umytí a pak suché už vůbec nečesat, jen upravit prsty
… a nefénovat, nechat schnout přirozenou cestou.
  • Citovat
  • Upravit
2250
20.3.21 20:59

Imho je mas silene suchy.. tj hydratace, hydratace… me dost pomohlo kombo masek a kondicioneru od Herbal Essence… minimalne doporucuju zkusit pri kazdym myti (po odstrihnuti alespon 10-15 cm vlasu) umyt valsy samponem, pak dat masku na vlasy cca aspon minutku a pak dat jeste kondicioner. Pred susenim jeste nejaky olejicek do konecku (mam dobrou zkusenost od farouk systems) a klidne jeste nejaky hydratacni sprej na vlasy pred susenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.3.21 21:02
@Aquarius79 píše: … a nefénovat, nechat schnout přirozenou cestou.

Nebo fenovat, ale s difuzerem a na nižší teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
20.3.21 21:03

Kudrnaté asi úplně ne, ale vlnité určitě. Precti si metodu curly girl a začni. Ale obávám se, ze bez střihu to úplně nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.3.21 21:05

Ty to nechceš stříhat, ale bez toho to nepůjde, aby se to upravilo a držel hezky tvar. Navíc retro móda Kelly Familly dávno pominula. To není pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová