Co děláte za práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Krkael já dneska koukala, že je tu nějaká uživatelka a má tam toho chlápka, sem si myslela, žes to ty, ale pak jsem se podívala na počet příspěvků a bylo mi jasný, že to asi nééé… No a ted tu vidím tebe a koukám, žes toho chlapce přioblíkla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před mateřskou vedoucí výroby. Při mateřské uklízečka. Po mateřské netuším
- Citovat
- Upravit
Recepční
práce super, dokud nám nezačali lifrovat víc a víc věcí navíc a peníze furt stejný
takže šílený stresy, nestíhala jsem ani jídlo, ani wc
možná v jinym hotelu/firmě by to bylo lepší, ale tady ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem před RD studovala a u toho si přivydělávala v obchodě s oblečením. A co budu dělat po rodičáku? Asi zase chodit do školy. Pokud přijdu na to, co by mě bavilo a kde nechtějí v přímačkách hru na klavír. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anulka píše:![]()
![]()
kalič, takže si pořádal pořádné KALBY
A víš jak se kalí, když ti na jeřábu visí dvě tuny železa? To je aspoň kalba…
(Ale odborně se tomu říká „proces tepelného zpracování vsázky…“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravotní sestra - pediatrická klinika + půl úvazku na dětský chíře u který je i pohotovost. Vysněný asi úplně ne, ale baví mě to a mám,,jistotu" práce a toho, že se budu mít kam vrátit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V sociálních službách u lidí s mentálním postižením, práce mě bavila a viděla sjem v ní smysl, bohužel s 2 malýma dětma se tam už asi těžko vrátím - 12ctky a víc hodin a za směšný peníz
CO bude za 3 roky netuším, al už se pomalu rozhlížím co budu dál dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka škoda, že jsi z Prahy, jednoho administrátora eshopu hledáme.
Před RD jsem dělala sanitářku v dětské psychiatrické léčebně. Práce mě bavila, nicméně byla velmi mizerně placená, dojíždění celkem daleko.
Po RD jsem nastoupila jako pokladní v Baumaxu, práci jsem od začátku nesnášela, styděla jsem se sama za sebe, ale zadarmo se nenajíme. Teď dělám sekretářku, administrátorku eshopu a tak podobně. Neříkám, že je to můj job života, ale baví mě to a mám narozdíl od baumaxu i blázince klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen píše:
Já jsem před RD studovala a u toho si přivydělávala v obchodě s oblečením. A co budu dělat po rodičáku? Asi zase chodit do školy. Pokud přijdu na to, co by mě bavilo a kde nechtějí v přímačkách hru na klavír.
No tak to si můžeš udělat živnosťák a poskytovat „služby na podporu rodin s dětmi“. Budeš sama sobě šéfovat a když nebudeš chtít, tak ten klavír prostě zapřeš - a hotovo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Státní správa odborný referent řešení sporů. Práce mě baví, ale ty peníze
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já učím AJ a ČJ na druhém stupni ZŠ. Baví mě to, tahle práce jinak dělat ani nejde, ale je to hodně náročný - psychicky a taky časově, rozhodně to nemám tak, že se zvoněním odcházím domů s čistou hlavou. Peníze nejsou nijak závratný, ale na druhou stranu mám vykryté hlídání o všech prázdninách, což s prckama považuju za obrovskou výhodu. Místo mám i po mateřské jisté a už se docela těším, co mě čeká, protože máme nového šéfa, který je můj kamarád a je strašně šikovnej - má obrovský plány, jak to u nás vylepšit a zmodernizovat a zatím mu to vychází, takže doufám, že to tak vydrží!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vařím. V sociální sféře. Ale z nutnosti. Mám zemědělku a nemožnost pracovat tam, kde by mě to opravdu bavilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen
Nebo můžeš na ŽL dělat soukromou učitelku klavíru, to taky není špatný ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa no jo skoda, ja navic potrebuju zkraceny uvazek nebo proste pracovat tak, abych stihala deti rano odvest do skoly a skolky a odpoledne vyzvednout, coz je vetsinou problem
ale treba se casem dockam, az budou deti vetsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit