Co děláte za práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mag píše:
Veřejná správa. Před mateřskou, při mateřské, po mateřské.
mám to úplně stejně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strojni technolog- inzenyr, plastove vylisky a zpracovani kovu. Pred materskou a pocitam, ze i po rodicaku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík píše:
jo ták, já si říkala, že jsi určo v nějakým zásahovým komandu v kukle a nikdo tě nesmí poznat
V zásahovým komandu ne, někde jinde, to už ale specifikovat nebudu
Skrývám se pod anonymitou z důvodu, který jsem uvedla výše. Pokud bych někde vyslovila svůj názor, ti co by věděli kde pracuji, okamžitě by na mě zaútočili, že jsem ten a ten, proto takový názor(často je mívám radikálnější, jdousí proti proudu)…nemám to zapotřebí. Chci aby mé názory byly posuzovány jako názory člověka, ne jako názory policajta, který je v našem státě dost neuznávaný.
- Citovat
- Upravit
@a1j2a3 jak jsem objevila // čárky tak jsem se přestala nervovat
Po dvou měsícíc šéfová zjostila, že se mnou nehne a poslední 3měsíce jsem byla bez plánu a jen pomáhala kde bylo potřeba. To bylo bááájo Za ten stres to vůbec nestálo, banku už nechci nikdy ani vidět, tak jsem zvědavá kde budu ve finále uklízet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík nejhorší je, že když sem hledala práci tak jediný odkud se mi ozývali bylo bankovnictví
Když se šéfová dozvěděla, že jsem těhotná tak chtěla vědět, kdy skončím, řekla sem jí, že podle toho jak moc se budu nervovat, tak mi dává pokoj
Každej si myslí jak bankéři mají,,super,, práci a jsou skvěle placení. Kdyby věděli jak to chodí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před RD jako manažerka v hotelu, měla jsem na starosti smlouvy, nastavování cen hotelu, sledování konkurence atd. atd. atd. Nevím, jak po RD, protože to byla práce od rána do večera, občas i víkendy, takže s malým dítětem se to fakt nedá ![]()
A vysněná práce to bohužel nebyla.
Příspěvek upraven 05.01.14 v 12:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám architektku v mé a manželově firmě. Baví mě to hodně, ale když jsem nastupovala na školu představovala jsem si to jinak, než spostu probdělých nocích, zákazníků, kteří chtějí pořád něco upravovat a žádnou mateřskou.
ale stojí mi to za to v tom, že jsem už tak tři roky kreslila můj dům snů a v létě jsme začali stavět. ![]()
EDIT: teda NÁŠ dům snů, kdyby si to náhodou manžel přečetl ![]()
Příspěvek upraven 05.01.14 v 12:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na příjmu zboží v potravinách. Přejímky, zadávání všeho zboží do pc, ceny, akce, slevy.. bavilo mě to ale bohužel můj šéf je manželův strýc se kterým jsem se mockrát nepohodla takže vracet se tam nechci. Co bude po mateřské je ve hvězdách..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem na poště - přepážka. Zpátky vrátit se nechci z důvodu prodeje produktů - jinak by mě práce bavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vedoucí ekonomického úseku, státní správa, spokojenost, baví mě obhospodařovat ty milióny, roční rozpočet cca 60 mil.
Raději anonymně.
Tak to jsi z nějakého malého města, u nás je rozpočet pětinásobný. Tímto se také hlásím k ekonomickému úseku státní správy. Bavila mě zhruba polovina pracovní náplně, zbytek ne. Teď co jsem doma, tak se moje agenda ještě víc pozměnila, tak kdo ví, co mě po návratu bude čekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helenkka Když si jdou kolegové zakouřit, tak říkají buď „jdeme do Kuřimi“ nebo „jdeme do Hulína“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obsluha čerpací stanice
A pořádání sbírek po Čr na výcvik asistenčních a terapeutických psů pro hendikepované
Na benzince mě to bavilo, ale z časových důvodů s dětmi práce po RD pro mě již nemožná, takže pak budu hledat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditipa píše:
Strojni technolog- inzenyr, plastove vylisky a zpracovani kovu. Pred materskou a pocitam, ze i po rodicaku
To jsem taky, ale už to leta nedělám. Naposled jsem u Poláka http://www.polak.cz/ dělal výrobní postupy a hlavně navrhoval elektrody na jiskření.
Ale to byl Polák ještě v Holešovicích a jmenoval se ČKD.
Teď testuju SW pro dialytická centra.
- Citovat
- Upravit
Kdo má zapnutý podpisy, ví co dělám
…kdo je nemá, tak učím v MŠ…
Je to super práce, i když ne moje vysněná…tou je řezba dřevěných loutek, marionet…i jsem to dělala a mohla bych dělat, ale je to spíš k přivýdělku, ne k uživení…dnes už ne…po revoluci to ano, to se v Praze loutky ze dřeva prodávaly hodně, teď jezdí důchodci a baťůžkáři a je to na pytel…
- Citovat
- Upravit