Co děláte za práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já před mateřskou učila, bylo to mé vysněné povolání už od základky. Teď bohužel práci hledám už půl roku a stále žádnou nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v pracovní smlouvě jsem měla „shop manager“. Vedla jsem krám, lidi, co mě fakt bavilo bylo aranžérství, dá-li se to tak napsat, prostě aranžovat věci na krámě, na figuríny, výlohy. Časově náročné, pak jsem šla do baru/herny. Něco jako provozní. Ani jedno zaměstnání není vhodné pro matku. Hlavně časově. Co budu dělat dál fakt netuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa tak to je fakt strasna skoda
ja v praze hledala jak dlouho a furt nic, rok jsem delala uklizecku nez jsem sehnala tu asistentku co delam ted, to je casove uplne krasny ale penez nic moc. Ale nemuzu si moc vybirat, s praci na zkraceny uvazek je to bida.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já před mateřskou pracovala za přepážkou na poště..Vysněné to určitě nebylo, aale práce s lidmi mě bavila.Jen kdyby po nás nechtěli zakládání účtů a podobných blbin..Takže nevím, zda se tam vrátím, stejně mi teď v prosinci skončila smlouva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč anonym? ace] @Anonymní píše:
Pracuji u Policie ČR - je to moje vysněné zaměstnání.
Omlouvám se za anonymitu, a prosím o její zachování. Děkuji.
Proc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před mateřskou asistentka advokátky a vedoucí minioddělení vymáhání pohledávek. bavilo mě to, dokud se nezměnilo vedení
![]()
Po mateřské (už teda jsem, ale školky nejsou) chci studovat a přivydělávat si v oblasti wellness (kurzy pro ŽL jsem si udělala během RD).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka píše:Proc
Proč anonym? ace] @Anonymní píše:
Pracuji u Policie ČR - je to moje vysněné zaměstnání.
Omlouvám se za anonymitu, a prosím o její zachování. Děkuji.Třeba K. P.
Lidé obecně Policii nemají rádi. Pokud bych přiřadila ke svému nicku své zaměstnání, již by nebyly moje názory v diskusích posuzovány objektivně, bohužel. Ale je to tak. O tom co dělám ví pouze minimum přátel zde, a nechci okruh zatím rozšiřovat. Děkuji za pochopení.
K. P.
- Citovat
- Upravit
Bankovní poradce v bance, vysněné fakt nee, ale po skoro půl roce hledání už jsem byla zoufalá a brala cokoliv. Nejvíc mě to bavilo když už jsem byla těhotná a věděla, že už to mám za pár. Práce s lidmi fajn, ale neustálej tlak na prodej byl děs. ještě na MD mi skončila smlouva, takže budu po rodičáku hledat něco nového
už teď mám z toho hrůzu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík naprosto chápu!!!pošta nebyla o moc lepší a taky nevím, co budu dělat po rodičáku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lennca To mi neříkej, že se jako učitelka nechytáš…tady je šílenej nedostatek kantorů. Odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Lidé obecně Policii nemají rádi. Pokud bych přiřadila ke svému nicku své zaměstnání, již by nebyly moje názory v diskusích posuzovány objektivně, bohužel. Ale je to tak. O tom co dělám ví pouze minimum přátel zde, a nechci okruh zatím rozšiřovat. Děkuji za pochopení.K. P.
jo ták, já si říkala, že jsi určo v nějakým zásahovým komandu v kukle a nikdo tě nesmí poznat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vedoucí ekonomického úseku, státní správa, spokojenost, baví mě obhospodařovat ty milióny, roční rozpočet cca 60 mil.
Raději anonymně.
- Citovat
- Upravit
@Blešík píše:
Bankovní poradce v bance, vysněné fakt nee, ale po skoro půl roce hledání už jsem byla zoufalá a brala cokoliv. Nejvíc mě to bavilo když už jsem byla těhotná a věděla, že už to mám za pár. Práce s lidmi fajn, ale neustálej tlak na prodej byl děs. ještě na MD mi skončila smlouva, takže budu po rodičáku hledat něco novéhouž teď mám z toho hrůzu
dělám to samý a uplně mi mluvíš z duše, hlavně s tím tlakem na prodej. Teď už se brzy chystám na mateřskou, tak už mi to je jedno, ale moc se mi po ní vracet nechce, tahle práce by mě bavila, kdybych nemusela každýmu pořád něco nutit a cpát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit