Co děláte za práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virginian
5.1.14 12:56
@Ditipa píše:
Strojni technolog- inzenyr, plastove vylisky a zpracovani kovu. Pred materskou a pocitam, ze i po rodicaku

:) To jsem taky, ale už to leta nedělám. Naposled jsem u Poláka http://www.polak.cz/ dělal výrobní postupy a hlavně navrhoval elektrody na jiskření.

Ale to byl Polák ještě v Holešovicích a jmenoval se ČKD.

Teď testuju SW pro dialytická centra.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
5.1.14 12:57

Kdo má zapnutý podpisy, ví co dělám :roll:…kdo je nemá, tak učím v MŠ… :mrgreen: Je to super práce, i když ne moje vysněná…tou je řezba dřevěných loutek, marionet…i jsem to dělala a mohla bych dělat, ale je to spíš k přivýdělku, ne k uživení…dnes už ne…po revoluci to ano, to se v Praze loutky ze dřeva prodávaly hodně, teď jezdí důchodci a baťůžkáři a je to na pytel…

• Citovat
  • Upravit
1342
5.1.14 12:58
@Anonymní píše:
Lidé Policii nemají rádi. Pokud bych přiřadila ke svému nicku své zaměstnání, již by nebyly moje názory v diskusích posuzovány objektivně, bohužel. Ale je to tak. O tom co dělám ví pouze minimum přátel zde, a nechci okruh zatím rozšiřovat. Děkuji za pochopení.K. P.

Ja jsem taky a je mi to jedno, kde delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.1.14 12:59

Já jsem pracovala jako asistentka výkonného ředitele. Práce mě hodně bavila. Bohužel, už teď vím, že se tam nevrátím. Moje vysněná práce je učit děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.1.14 13:00

Já nepracovala, nestihla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
5.1.14 13:01

Anonymní** píše:
V zásahovým komandu ne, někde jinde, to už ale specifikovat nebudu :) Skrývám se pod anonymitou z důvodu, který jsem uvedla výše. Pokud bych někde vyslovila svůj názor, ti co by věděli kde pracuji, okamžitě by na mě zaútočili, že jsem ten a ten, proto takový názor(často je mívám radikálnější, jdousí proti proudu)…nemám to zapotřebí. Chci aby mé názory byly posuzovány jako názory člověka, ne jako názory policajta, který je v našem státě dost neuznávaný.

Ja si myslim, ze to tak hrozné není. Jak dlouho děláš u PCR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
5.1.14 13:04

@Jitka1976 s kolegy jsme se shodli, ze vetsina našich maminek jsou učitelky nebo maji co docineni se školstvím. Ja si přála byt vždy právník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
5.1.14 13:09

Ja delala v domove pro mentalne postizene, to me fakt bavilo. Pak jsem odesla delat do centra pro uzivatele drog. To me na jednu stranu taky bavilo, ale na druhou stranu zas vycucavalo. Po materske v breznu pujdu nejspis stat frontu na pracaku, protoze to tu zacina byt s prací žalostné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.14 13:09
@Niqitka píše:
Ja jsem taky a je mi to jedno, kde delas?

nevím proč, myslela jsem si to :lol: Jsem vyšetřovatel na kriminálce. Práce mě baví, ale je strašně náročná. Nervy. Ale jsem sama svým pánem, a je to zajímavá práce. Dříve jsem byla na obvodním oddělení.

• Citovat
  • Upravit
1509
5.1.14 13:12

@Virginian jj vyrobni postupy mam taky, k tomu kalkulace vyrobku a normovani…kupodivu me to bavi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.14 13:12
@Niqitka píše:
@Jitka1976 s kolegy jsme se shodli, ze vetsina našich maminek jsou učitelky nebo maji co docineni se školstvím. Ja si přála byt vždy právník
@Niqitka píše:
Anonymní** píše:
V zásahovým komandu ne, někde jinde, to už ale specifikovat nebudu :) Skrývám se pod anonymitou z důvodu, který jsem uvedla výše. Pokud bych někde vyslovila svůj názor, ti co by věděli kde pracuji, okamžitě by na mě zaútočili, že jsem ten a ten, proto takový názor(často je mívám radikálnější, jdousí proti proudu)…nemám to zapotřebí. Chci aby mé názory byly posuzovány jako názory člověka, ne jako názory policajta, který je v našem státě dost neuznávaný.
Ja si myslim, ze to tak hrozné není. Jak dlouho děláš u PCR?

Já jsem se s tím tady bohužel setkala. V jedné diskusi jsem jako anonymní uvedla, že jsem policista, a strhlo se komando na mě 8o Okamžitě haló efekt a lebeling jako blázen…

• Citovat
  • Upravit
30628
5.1.14 13:13

Dělala jsem celý život u ČD (logistika i provoz), na různých pozicích. Bavilo mě to hodně, bohužel nás zrušili, když jsem byla na mateřské. Teď něco hledám, dodělala jsem si rekvalifikace, mimo jiné i Kurz pečovatelství a ráda bych do sociálních služeb. Vím, že to není kdovíjak placené a není to procházka růžovým sadem, ale dělala bych to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.14 13:15

@Niqitka Jinak jsem u PČR jen necelých 5 let. Rok a půl jsem ale byla doma na MD, teď jsem ještě na MD, a pracuji na poloviční úvazek. Předtím jsem byla ale více jak 4 roky v jiném služebním poměru.

• Citovat
  • Upravit
20885
5.1.14 13:15

Peču rohlíky, vánočky, veky…,tedy spíš je vytvářím-peče mistrová a to já nejsem :D po mateřské nevím, ale jelikož mám práci 5 minutek od domova tak se tam asi zas vrátím :think: ikdyž ty odpracované neděle, svátky, noční za málo peněz moc vysnené neejsou :lol: @Jura007 vidíš a není kalení něco jako zpracování materiálu kde hraje roli to, zda se chladí pomalu nebo rychle? :lol: Jen tak lovím v paměti ze školy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.1.14 13:17

Statni zamestnanec, prace s cizinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie