Co děláte za práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Kdo má zapnutý podpisy, ví co dělám
…kdo je nemá, tak učím v MŠ…
Je to super práce, i když ne moje vysněná…tou je řezba dřevěných loutek, marionet…i jsem to dělala a mohla bych dělat, ale je to spíš k přivýdělku, ne k uživení…dnes už ne…po revoluci to ano, to se v Praze loutky ze dřeva prodávaly hodně, teď jezdí důchodci a baťůžkáři a je to na pytel…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Lidé Policii nemají rádi. Pokud bych přiřadila ke svému nicku své zaměstnání, již by nebyly moje názory v diskusích posuzovány objektivně, bohužel. Ale je to tak. O tom co dělám ví pouze minimum přátel zde, a nechci okruh zatím rozšiřovat. Děkuji za pochopení.K. P.
Ja jsem taky a je mi to jedno, kde delas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pracovala jako asistentka výkonného ředitele. Práce mě hodně bavila. Bohužel, už teď vím, že se tam nevrátím. Moje vysněná práce je učit děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní** píše:
V zásahovým komandu ne, někde jinde, to už ale specifikovat nebudu
Skrývám se pod anonymitou z důvodu, který jsem uvedla výše. Pokud bych někde vyslovila svůj názor, ti co by věděli kde pracuji, okamžitě by na mě zaútočili, že jsem ten a ten, proto takový názor(často je mívám radikálnější, jdousí proti proudu)…nemám to zapotřebí. Chci aby mé názory byly posuzovány jako názory člověka, ne jako názory policajta, který je v našem státě dost neuznávaný.
Ja si myslim, ze to tak hrozné není. Jak dlouho děláš u PCR?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 s kolegy jsme se shodli, ze vetsina našich maminek jsou učitelky nebo maji co docineni se školstvím. Ja si přála byt vždy právník
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja delala v domove pro mentalne postizene, to me fakt bavilo. Pak jsem odesla delat do centra pro uzivatele drog. To me na jednu stranu taky bavilo, ale na druhou stranu zas vycucavalo. Po materske v breznu pujdu nejspis stat frontu na pracaku, protoze to tu zacina byt s prací žalostné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka píše:
Ja jsem taky a je mi to jedno, kde delas?
nevím proč, myslela jsem si to
Jsem vyšetřovatel na kriminálce. Práce mě baví, ale je strašně náročná. Nervy. Ale jsem sama svým pánem, a je to zajímavá práce. Dříve jsem byla na obvodním oddělení.
- Citovat
- Upravit
@Virginian jj vyrobni postupy mam taky, k tomu kalkulace vyrobku a normovani…kupodivu me to bavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka píše:
@Jitka1976 s kolegy jsme se shodli, ze vetsina našich maminek jsou učitelky nebo maji co docineni se školstvím. Ja si přála byt vždy právník
@Niqitka píše:Ja si myslim, ze to tak hrozné není. Jak dlouho děláš u PCR?
Anonymní** píše:
V zásahovým komandu ne, někde jinde, to už ale specifikovat nebuduSkrývám se pod anonymitou z důvodu, který jsem uvedla výše. Pokud bych někde vyslovila svůj názor, ti co by věděli kde pracuji, okamžitě by na mě zaútočili, že jsem ten a ten, proto takový názor(často je mívám radikálnější, jdousí proti proudu)…nemám to zapotřebí. Chci aby mé názory byly posuzovány jako názory člověka, ne jako názory policajta, který je v našem státě dost neuznávaný.
Já jsem se s tím tady bohužel setkala. V jedné diskusi jsem jako anonymní uvedla, že jsem policista, a strhlo se komando na mě
Okamžitě haló efekt a lebeling jako blázen…
- Citovat
- Upravit
Dělala jsem celý život u ČD (logistika i provoz), na různých pozicích. Bavilo mě to hodně, bohužel nás zrušili, když jsem byla na mateřské. Teď něco hledám, dodělala jsem si rekvalifikace, mimo jiné i Kurz pečovatelství a ráda bych do sociálních služeb. Vím, že to není kdovíjak placené a není to procházka růžovým sadem, ale dělala bych to ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka Jinak jsem u PČR jen necelých 5 let. Rok a půl jsem ale byla doma na MD, teď jsem ještě na MD, a pracuji na poloviční úvazek. Předtím jsem byla ale více jak 4 roky v jiném služebním poměru.
- Citovat
- Upravit
Peču rohlíky, vánočky, veky…,tedy spíš je vytvářím-peče mistrová a to já nejsem
po mateřské nevím, ale jelikož mám práci 5 minutek od domova tak se tam asi zas vrátím
ikdyž ty odpracované neděle, svátky, noční za málo peněz moc vysnené neejsou
@Jura007 vidíš a není kalení něco jako zpracování materiálu kde hraje roli to, zda se chladí pomalu nebo rychle?
Jen tak lovím v paměti ze školy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale to byl Polák ještě v Holešovicích a jmenoval se ČKD.
Teď testuju SW pro dialytická centra.