Co děláte za práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vitecek píše:
Mě také, teď mám za sebou kurz, ale váhám jak začít. Ty jsi začínala jako zaměstnanec, nebo rovnou sama? Pro mě to byl roky koníček, dělala jsem před mateřskou personalistku, ale tohle je to, co mě opravdu baví. Nemám ale vlastní prostory, a tak řeším, jak s tím nejlíp začít, jestli se nejdříve zaměstnat, získat praxi a pak na vlastní pěst…
dělám pod firmou, sama si netroufám, mám jen kurz a odborných zkušeností málo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AramisDeMar píše:
dělám pod firmou, sama si netroufám, mám jen kurz a odborných zkušeností málo
Díky za odpověď…vidím to tak nějak stejně, a tak hledám, ale zatím nic..
No, jednoduché to nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vitecek píše:
Díky za odpověď…vidím to tak nějak stejně, a tak hledám, ale zatím nic..No, jednoduché to nebude
rozjedem kšeft společně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AramisDeMar @vitecek Máte to krapet z ruky, ale přála bych Vám to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
@AramisDeMar @vitecek Máte to krapet z ruky, ale přála bych Vám to
Jsi hodná, Laduš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AramisDeMar A byl pro firmu kurz dostačující, nebo se kroutili, příp. jsi u známých? Co jsem zatím slyšela, z našeho kurzu se zatím chytla jen jedna, ale ta už měla předtím vzdělání v oboru. Ostatní nic.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vitecek píše:
@AramisDeMar A byl pro firmu kurz dostačující, nebo se kroutili, příp. jsi u známých? Co jsem zatím slyšela, z našeho kurzu se zatím chytla jen jedna, ale ta už měla předtím vzdělání v oboru. Ostatní nic..
já jsem nejdřív nastoupila, protože jsem manažerku oslnila
, vtip, měla jsem prostě jen štěstí, že byla dobře naladěná, až v běhu jsem se proškolovala u Bittnerové v Brně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
@AramisDeMar @vitecek Máte to krapet z ruky, ale přála bych Vám to
přestěhuj se do Radhoště a přiberem tě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AramisDeMar píše:
přestěhuj se do Radhoště a přiberem tě
A víš, že by se mi to líbilo? Nemyslím stěhování
, ale ta práce. Zatím chodím jen očichávat květinářství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AramisDeMar píše:
já jsem nejdřív nastoupila, protože jsem manažerku oslnila![]()
![]()
![]()
, vtip, měla jsem prostě jen štěstí, že byla dobře naladěná, až v běhu jsem se proškolovala u Bittnerové v Brně
Hmm, ono je to hodně o štěstí. Tak přeju, ať se ti daří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
Kolik ten kurz stojí? Tady občas floristku hledají.
Laduš, to je dost individuální, záleží jak je dlouhý a u koho je. Já jsem ho neplatila, ale když jsem pátrala po nějakém, tak od 10 tis. výš, platí se i zkouška, zase různě, ale řádově v tis.Je začátek roku, ÚP vypisují rekvalif. kurzy, tak se zkus zeptat. Pokud ti ta práce voní, tak proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vitecek Jak bude malá O. K., stavím se na ÚP a mrknu na to, stejně tam mám cestu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pred MD zakaznicky servis v logisticke firme, po MD fakturantka v tez firme. Vysnena prace to neni, ale bavi me ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit