Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera jsme měli k obědu vepřový.. zapečený s bramborama, šlehačkou, sýrem, cibulí atd. K večeři pak smetanovosýrovou omáčku se žampionama a kuřecím masem, těstoviny.
Dnes zelňačka, houbový rizoto. K večeři udělám vaječný placky se zeleninou.. na chleba ![]()
Kure na chilli a medu s ryzi.
@Nikki86 ja delam porkovy palacinky, do klasickyho testa pridam nadrobno pokrajeny porek a posypu syrem, Nivou, nekdo si prida kecup,zabalim.Je to taky moc dobry ![]()
Dcerce dělám domácí zeleninové příkrmy a vyzkoušela jsem tuto kombinaci a bylo to moc dobré:
Zbytek pyré mrkev - brambor jsem osolila, smíchala s pohanskou a hovězím masem (to bylo jen osolené a ochucené majoránkou, podusila jsem kousky nakrajené na kostičky).
Kuřecí steaky, pečené brambory ve slupce s česnekem, domácí dressing, koprová polévka s jáhlami, zítra zbytek naloženého masa s bramborou kaší, kuřecí vývar s kroupami, domácí cherry rajčátka ![]()
Kuřecí „čína“ se povedla, už je snědená.
Dala jsem tam smetanu na vaření, všichni si pošmákli.
Dneska plněné papriky s rajskou a pečený králík na zelenině, a doufám, že do neděle nebudu muset vařit ![]()
Kuřecí curry s rýží a večer chleba ve vajíčku, budu dělat protlak a unclebeans, tak něco rychlého. Mám celý den, co dělat.
My jsme včera dostali domácí uzené, tak dnes bude na oběd uzená polévka s kroupami a na druhé bude plátek uzeného masa s bramborovou kaší a kyselými okurkami.
Hovadzi vyvar s rezancami, hovadzie maso, varene zemiaky, paradajkova omacka, bananove mufiny s cokoladou, na ranajky tuniakova natierka