Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
3.9.14 11:26

Špagety s rajčetem, olivovým olejem a kousky kuř. masa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
3.9.14 12:53
@shellmyska píše:
3 cibule, 2-3 strouzky cesneku, 1 vetsi lilek, 2 mensi cukety, 3-4 stredni mrkve, 1 cervena nebo bila paprika, 2 jarni cibulky, 1/2 porku, mleta sladka paprika, sul, pepr, pripadne oblibene zelene koreni/bylinky, 200 g pohanky + voda.
Cibulku na pulkolecka, zesklovatet na olivovem oleji, prolisovat cesnek kratce osmahnout (aby nezhorkl), zasypat sladkou paprikou, hrubo strouhanou mrkvi, kostkami lilku a paprika. Podlit, lehce podusit, nemusi byt mekka, prihodit kostky cukety a platky cibulek a porku. Jeste kratce podusit. Okorenit a smichat s uvarenou pohankou.
Daji se pridat i houby (osmahnout s cibulkou). Na zaver sypu sekanou pazitkou, petrzelkovou nati a mletou paprikou. :mavam:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
3.9.14 12:57
@Krapina píše:
Boloňské špagety a k večeři žemlovka s jablky

Taky k večeři žemlovka, oběd kuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
3.9.14 13:17

Kuřecí prsa na pažitce dle Pohlreicha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
3.9.14 14:41

Kuře se zeleninovou omáčkou s knedlíkem, kuřecí vývar a buchta se švestkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
3.9.14 19:07
@kometa32 píše:
@zoe546 Tak to je nepříjemné :( :( Přeji brzké uzdravení..
:hug: Děkuji. Už mu otrnulo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
3.9.14 19:07
@suongd píše:
Poradite mi prosim, nejakou ceskou klasiku (omacku?), snadnou a rychlou na pripravu?

napadla mě křenová omáčka, pečené uzené a knedla. Bože, mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
3.9.14 19:44
@zoe546 píše:
napadla mě křenová omáčka, pečené uzené a knedla. Bože, mňam!

Tu jsem zkousela nedavno…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
3.9.14 19:54

Žemlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
3.9.14 20:13
@suongd píše:
Poradite mi prosim, nejakou ceskou klasiku (omacku?), snadnou a rychlou na pripravu?

Koprovka-máslo, mouka, udělat jíšku, rozředit mlékem a vývarem (není nutné, ale má to lepší chuť), přidat kopr (nejjednodušší je ze skleničky a to i trochu s tím nálevem), provařit, dochutit solí, cukrem, octem. Já po odstavení dávám i trochu zakysané smetany.
Rajská-máslo, mouka, udělat jíšku, přidat protlak, rozředit vodou/vývarem, můžeš dát divoké koření, provařit, dochutit solí, cukrem (skořice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
3.9.14 20:15

U nás bylo dnes ještě dušené hovězí s br. kaší ze včera a zítra udělám vepřové kostky s rajčaty na špagety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.9.14 20:23

Holky, nemáte náhodou někdo dobrý tip, co dávat jako zavářku do polívek? Chci dělat brokolicový krém, a nevím čím to mám prdolíkovi zahustit. Má 8 měs, a dostat do něj jen „vodovou“ polévku je nadlidský výkon. Jinak včera byla porková s bramborem, dneska květáková s kapáním. Švagrová radí do toho nasypat strouhanku, ale to je mi proti srsti, snad ten rohlík, chleba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
3.9.14 20:24

Dneska řízečky z hub a dojídala se brokolicová polévka, vařím kuř. vývar, mám tady kuř. nožičky tak je zítra upeču k tomu rýži a rajčatovo-okurkový salát, mám chuť na rajskou a plněný papriky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
3.9.14 21:52
@admenL píše:
Holky, nemáte náhodou někdo dobrý tip, co dávat jako zavářku do polívek? Chci dělat brokolicový krém, a nevím čím to mám prdolíkovi zahustit. Má 8 měs, a dostat do něj jen „vodovou“ polévku je nadlidský výkon. Jinak včera byla porková s bramborem, dneska květáková s kapáním. Švagrová radí do toho nasypat strouhanku, ale to je mi proti srsti, snad ten rohlík, chleba…

V 8 měsících bych už dala buď těstovinovou rýži, ty kuličky nebo kuskus.
Myslím, že mu to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.9.14 06:56

Oběd nám uvaří restaurace a večer bude krupicová kaše pro syna a bramboráky pro manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí