Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My jsme si dneska nacpali pupíky u maminky
. Nedělní klasika řízečky a bramborový salát
.
@Hr4sek22 píše:
Díky za tipy co s bulgurem, už jsem si to zapsala.
Dýňová polívka chutnala jenom mně. Takže jsem ji měla už 5× ať se nevyhazuje![]()
Podle receptu co mi tu někdo psal, takže děkuju
Jinak u nás dnes „školní rizoto“ přímo ze základky- výbornýDělala jsem kuskus a prý to není jídlo pro chlapy. Zrní si mám zobat sama
![]()
Pórková polévka, aljašská treska s bramborem.
K večeři kuřecí polévka smíchaná s pórkovou a obíračka z kostry kuřete. Mňam.
O vikendu byla spenatova polévka, pecene maso s br.kasi, obracene rizky s bramborem, dnes budu delat zapecene testoviny
@jitka 11 píše:
Pórková polévka, aljašská treska s bramborem.
K večeři kuřecí polévka smíchaná s pórkovou a obíračka z kostry kuřete. Mňam.
ano, pěkně s hořčicí, mňam. Vzpomínám na mládí, kdy taťka - byl kuchař, měl už ráno když jsme vstávali rozvařeno, všude to vonělo a před obědem vyndal z polívky ty kosti s masem a já uždibovala a namáčela to do hořčice. ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Pečené kůzlátko s bramborem, okurkovo-rajčatový salát.
To jsem snad ještě nejedla
![]()
My dnes hovězí vývar, 6 hodin pomalu tažený
A cibulovou omáčku, brambor a hovězí maso
Mňam, už ať je polední pauza.. ![]()
Já i děti jsme stále nemocný, včera vařil manžel, mamka dneska donesla čočkovou polévku a je tady br. kaše a ještě vývar takže nevařím, večer jen upeču file a kuř. nožičky
Za poslední dobu smetanová houbová omáčka s těstovinama, zapečené těstoviny s mletým masem a rajčaty, žemlovka s jablky,,,rizoto,, s cuketou, rajčaty a hráškem, pečený králík s brambory, roštěná s dom. knedlíkem. Polévky mrkvová, houbová, zeleninová krémová, kuřecí vývar s nudlemi, čočková a krupicová s vajíčkem
Dneska boloňské špagety, asi polévku jen nevím jakou zatím
a švestkový koláč ![]()
Dnes budou těstoviny na sladko.
Jak si kdo dá. S mákem, tvarohem… a samozřejmě s mlékem.
Bramboračka s hříbkama, kapustový karbanátky se šťouchanýma bramborama. K večeři upeču nejspíš táč se švestkama a meruňkama..
Zítra kuřo-knedlo-zelo ![]()