Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kuřecí játra na pórku, s hlívou a hráškovou rýží. Zas jsme ještě dnes byli u dr., tak jsem potřebovala nějakou rychlovku ![]()
@rigousek píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo děláte nějak zajímavě kuře? Mám normálně chlazený kuře a chtěla bych ho nějak chutně udělat, upéct asi ale nějak jinak
co kuře na zelí?
@rigousek píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo děláte nějak zajímavě kuře? Mám normálně chlazený kuře a chtěla bych ho nějak chutně udělat, upéct asi ale nějak jinak
máme moc rádi kuře na citronu. Na jedno kuře šťáva z cca 2 citrónů, česnek, bazalka, olej, sůl. Nejlépe naložit do směsi na 24 hodin + upéct.
@rigousek Ja miluju kure (a nejen to), jakekoli maso, ale vetsinou delam z kureciho, popr. veproveho tak trochu „na sladko“ - Zrovna jsem pekla veprove rizky takhle…
Do zapekaci misy dam na malinke kosticky brambory, ktere posypu cesrtvym koriandrem, cibulku, jablka (vse na drobno) a maso pokrajim na nudlicky nebo proste na trochu mensi kusy, potru marinadou - olivovy olej, med, trochu trtinoveho cukru, sul, pepr, koreni na drubez. Je to vynikajici. Pak to jeste dostatecne vse podleju vodou. Dnes jsme to meli k obedu a hned to zmizlo vsechno a pritel si chvalil, ze to bylo strasne dobre
Ja mam hrozne rada sladko-slane kombinace, ale chapu, ze nekomu to „nesedi“ ![]()