Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zampionovy krem, pak vyvar a krkovicka na hlive a cesneku s bazalkovou ryzi ![]()
Dnes krkonosske kyselo z domaciho kvasku. Varila jsem v 8l kastrolu, sleze se na nej kde kdo
K nemu domaci chlebanky a hodila jsem tam i pekac buchet ke kafi.
@neila píše: …když se kouknu z okna, tak se mi nechce ani přeložit nohu, natož vařit![]()
asi „navařím“ donáškovou pizzu
pro prcka mám polívku ze včerejška a pak to jistí ovoce, jogurt a pečivo
Dnes byly zapečené boloňské špagety (zkusila jsem celozrnné, dobrý), bude i na zítra.
@LuciLu píše:
Včera abertamské kuře a těstoviny, dnes buřtguláš s chlebem
Prosím recept na abertamské kuře. Sbíhají se mi sliny. Díky.
@jitka 11
Podusit cibulku (hodně) na pánvičce, na to přidáš houby (čerstvé, naložené nebo i žampiony), navrstvíš do pekáčku na naporcované kuře (sůl, kmín) a pečeš cca hoďku. Pak shrnout směs bokem a dopéct na barvu. Podává se to s těstovinama, tou cibulovo-houbovou směsí a porcí kuřete. Už jen ta směs s těstovinama je neuvěřitelně dobrá sama o sobě ![]()
Brokolicový krém, krupicová kaše a teď zapečený květák na zítra k obědu do práce, dneska jsem se po skoro 7letech vrátila do práce
@LuciLu píše:
@jitka 11
Podusit cibulku (hodně) na pánvičce, na to přidáš houby (čerstvé, naložené nebo i žampiony), navrstvíš do pekáčku na naporcované kuře (sůl, kmín) a pečeš cca hoďku. Pak shrnout směs bokem a dopéct na barvu. Podává se to s těstovinama, tou cibulovo-houbovou směsí a porcí kuřete. Už jen ta směs s těstovinama je neuvěřitelně dobrá sama o sobě
Moc děkuji, to je lákavé. ![]()
Gulášová polívka, květákové placičky, brambory, tatarka, okurkový salát, na zítra nám zbyla polívka a dorazíme všechny zbytky, nevařím, jedeme na výlet ![]()