Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
4.10.14 11:01
@Kapaz píše:
Dnes špagety, zítra kuřecí vývar a losos se špenátem a pečenýma bramborama a v neděli guláš a budu doufat, že ho bude dost i na pondělí, abych nemusela vařit hned ze startu týdne. :) Holka má v neděli svátek tak jako zákusek spatlám nepečený dort a bude.

ahoj, jak jsi dělala toho lososa se špenátem? mám koupeného vcelku. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
4.10.14 11:15

@palapa jeto mnamka no :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
4.10.14 12:20

@siamka7 Já koupila ty filety, spařila špenát (měla jsem čerstvý, může být i mražený, ale lepší je listový), utřela česnek se solí, smíchala se špenátem, navrstvila na lososa a pokladla plátky mozzarely. Může být i jiný sýr. A zapéct na 180 na 20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.10.14 12:53

Šťovíková, guláš s bramboráčkama a kyn knedlíkem a bábovku :-) kibec dietky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
4.10.14 13:29

Květákové placičky s brambory a rajčatový salát, štrůdl s jablky a tvarohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
4.10.14 13:35

Dneska kuřecí steak s fazolkama a pečený brambory, zítra špagety s omáčkou, v pondělí buchtičky s krémem a dál nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
4.10.14 13:39

Kuřecí vývar se zeleninou a strouháním, špagety s hříbkovou omáčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.10.14 14:06

Květákový nákyp s bramborem. Zítra asi řízky, ty už jsme neměli ani nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
4.10.14 20:32

My dnes byli na výletě a na Festivalu řízků :D Měli jsme řízek z kotlety, krkovičky, srnčí, kančí, telecí a kuřecí, k tomu bramborový salát :jazyk: Na večeři na odlehčenou ovocný salát a vafle. Zákusek se do nás po těch řízcích už nevešel, tak jsme si to museli vynahradit doma :mrgreen:
Zítra bude zelí, výpečky a houskový knedlík. A nejspíš upeču šlehačkovou roládu, buchta ze včera už padla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.10.14 20:39

@LuciLu Tyjo, festival řízků, to by bylo něco pro naší rodinku :mrgreen:. Který řízeček byl nejlepší? (utírám si slint z brady…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.10.14 10:31

Špízy s bramborama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
5.10.14 10:54

Květáková polívka a druhý si dnes objednáme.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1272
5.10.14 13:54

@Samamama Já jsem prostě konzerva a nejlepší je klasika - telecí a kuřecí. Ty zvěřinové jsou pro mě cítit a vepřovému moc meholduju. Hlavně nemusím tlustší maso, takže libové a měkoučké :jazyk: A byly krásně čerstvé a křupavé, lahoda.
Dnes jsem upekla štrůdl, šlehačkovou roládu, vepřové výpečky k zelí, s knedlíkem. Teď už dělám 3 hodinky v pomalém hrnci Hovězí na víně, to bude k večeři a zítra na oběd. S bramborovým pyré :jazyk:
A ještě vařím dýňový kompot, uf. Neděle jak vyšitá ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.10.14 14:04

@LuciLu Já taky zvěřinu cítím pro mě nepříjemně. Každopádně jsi mi udělala takové chutě, že jsem dnes k obědu dělala řízky :mrgreen: (vepřové, manžel je rád, co bych pro něj neudělala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
5.10.14 20:43

@Samamama Taky je dělám občas i z vepřového, kvůli manželovi, on je má rád ještě načesnekované :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí