Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vypecky, zeli, spenat a bramborovy knedlik. Az se dopece, soupnu do trouby seminkovy chleba, akorat kyne. Vecer nejakou tvarohovou pomazanku k tomu. Asi budapest, ale vytunena o pecenou papriku.
U nás se dnes pečou perníčky, takže k obědu objednám čínu a dlabu na to
Kureci roláda a kuskus se zeleninou k tomu. Odpo budou vafle z proteinu misto mouky.
Koprovka, brambory, vajíčko.
Zítra bude frankfurtská polévka a lívanečky s tvarohem a džemem.
@siso píše: Více
pane Boze,
ja jsem blbej,
odpust mi to,
ja ctu „s mrkvi a kaktusem“,
az na treti podivani jsem pochopil,
co tam opravdu je
Hovězí vývar s játrovou rýži, kari - kuřecí, cibule česnek zázvor, květák, mrkev, jarní cibulka, cizrna, sterilovaná rajčata, ananas, mandle, k tomu rýže.
Zítra roštěnky s kapary, pečené brambory
@adresa píše: Více
Ty roštěnky budeš dělat na rychlo? My kapary moc rádi, dáváme je na špagety s boloňskou, už si to bez kaparů ani nedokážu představit😊
Kvuli zakroku mam dietu. Takze mam hlad a varim a z pak mi dojde, ze to nemuzu snist
. Takze palacinky s malinami. Veprova pecene a mrkev s hraskem. Vecer fazolova polevka zahustena cervenou cockou, s houstickami a pareckem. ![]()
Vcera a predevcirem byly zapečené brambory s kurecim a smetanou. Dneska Liberecke vanocni trhy a obed v radnicnim sklipku. Muz si dal pivovarsky gulas s hovězími licky a zemlovymi knedliky, mala svickovou s hovezim a hk, ja vrabec se smetanovým špenátem a brknedlikem. A my s mužem jeste oba kulajdu. K veceri domácí langose. Zitra rizky z pecene a kyty, brkase a rajcatovy salat. Bude i na pondeli do prace.
@Winter garden píše: Více
To jsou všechno mňamky ![]()
Nejvíc bych si dala palačinky s malinami ![]()
Kureci vyvar, kureci prirodni platek s bramborem, dusena jablka.
Upeceny 4 treninkove vanocky (vzdycky prvni adv. vikend trenuju pleteni, vzdycky zapomenu, jak se to mota), zadelano na pernicky.
@Hanney7 píše: Více
Nene, dělám je už teď, potřebuji aby se daly ohřát, zítra dopoledne nemám čas stát u plotny. Takže jsem je zprudka osmahla na trošce sádla, vyndala, do výpeku cibulku, lžíci hořčice, roštěnky zpátky do kastrolu, trošku podlit hovězím vývarem a dusit. Nepotřebují dlouho a hlavně ne zprudka, nechci vyvařené fusekle
Pak zjemnim smetanou ke šlehání, ona to trošku zahustí, když to nestačí, přidám trochu suché jíšky (mouka zvolna opražená nasucho bez tuku, mám v krabičce ve spíži, v létě v lednici). Nakonec kapary krátce projit varem