Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Snes byla jen rychlovka - restovaná zelenina, kousek uzeného na kosticky a bulgur
Neděle budeme s mužem sami, asi si někam zajdeme, nebo si po dlouhé době necháme něco dovézt, každopádně to budu mít bez práce ![]()
@adresa píše: Více
4 z kila mouky, delam maly, na rozdani detem a mamince
Rajčatova smes s ryzi, paprikami a kurecim. Jahodovoboruvkova bublanina. A porad mam hlad ![]()
@Havlova píše: Více
Tak buffalo má křidÿlka, to už vím, ale že by měl i květáky? ![]()
@KalamityJohn píše: Více
To jsem se inspirovala tady. V podstatě vyměníš křídla za květák. A pečeš.
@Havlova píše: Více
Taky se na něj v nejbližších dnech chystám. Včera v Albertu v akci, krásný květák za pětadvacet kaček, no nekup to. ![]()
Čoko oříšková buchta - recept z roku 1978
Zeleninova polívka s vločkama
Žemlovka opět výborná
, dala jsem tam trochu mletých ořechů
Dělala jsem plněná kuřecí prsa s hráškem. A i když ten hrášek mohla být asi příloha, dělala jsem ještě k tomu hranolky. Bylo to moc dobrý a kupodivu rychlý. Jen mi nejdou dělat ty závitky, vždycky se rozjedou. Jinak chuťově skvělé, příště zkusím výraznější sýr třeba hermelín.
@Callista píše: Více
Jee, to já bych si taky pochutnala, i manžel, nejspíš i starší dcerka, ta mladší určitě ne. Jinak jsem včera dělala mufloní guláš a super, k tomu knedlik, Ještě bude na dnes večer, dcerky maj v institucích vege stravu…
Mohu poprosit o recept?
Dnes namarinované krůtí kousky se zeleninoua rýží u mé vietnamské kamarádky, perfektní to bylo. Já ji obdivuji, nikdy se s tím jídlem nemaže, a vždycky to má výborné.