Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vepřová pečeně (plátky naložené 2 dny v marinádě s bylinkami, jogurtem, česnekem, pak jen orestované z obou stran), brambory a salát ze mixu zeleniny
Dneska šunkafleky, měla bych se dokopat dělat cukroví, ale pořád se nemůžu donutit ![]()
Dnes poprvé v mém životě - i takové věci se stávají
- výpečky a povedly se mi
Špenát a brknedlik k tomu (to poprvé nebylo)
Na přání jednoho meho stravnika
Jinak bude rajská s kuličkama a knedlík/ těstoviny
Karbosky s brambory
Tuňákový salát
Asi parky v listovem těste
Muz sel po dlouhe dobe na pivo. Tak jsme si s malou objednaly jidlo z vietnamské restaurace Môc. Obe udon nudle, mala s kurecim.. ja s hovezim. Nacpaly jsme se, moc dobre to bylo. Co budeme varit zitra je jeste ve hvězdách.
![]()
Dnes rychlovka - květákové placičky s uzeným, br. kaše ![]()
„ženicha“, co nejí vůbec žádné ovoce ani zeleninu
jsem po vymeteném talíři šokovala, že snědl květák (nastrouhala jsem tam kus toho uzeného a více vajec přidala, nepoznal to
) zíral, chi ![]()
@sharunka03 píše: Více
Já zas číhám na bezlepkové těsto v Albertu, ale pokaždé mám smůlu. Ale už jsem si říkala, že letos bude na stole více sušené ovoce a oříšky.
Dnes pstruh s pečivem, zakecali jsme se u sádek a nechtělo se nám vařit brambory.
My dnes flakacsky den.
Nevarili jsme. Sli jsme do restaurace na obed. Muz si dal hovezi vyvar s knedlicky a nudlemi, hovezi licka na houbach, strouchacky. Mala klasika vrabec, zeli a brknedl. Ja taky vyvar a steak z tunaka, restovanou zeleninu a stouchacky. Pak kino Zootropolis 2, ve 3D. A cestou domu kafe a parizak.
Zitra k obedu budou holanďáky s kasi a nakladana řepa.
Vyvar z krutich krku, rizoto s obranym masem
upeceno: pernicky, linecke, cast orechu
zadelano: skoricove bilkove, rohlicky