Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja jitrnice a jelita jim
resp. jedla bych je, ale nejim je, protoze zdrava strava ![]()
Tak jitrnicovej prejt bych si občas dala
…
Ale byla bych asi jedinej strávník…leda že by to dopadlo jak se žemlovkou, že nejdřív jsem ji sežrala sama a pak se další strávník přidal
![]()
Příspěvek upraven 19.12.25 v 14:20
Ja dnes delala cockovku, akorat jsem zapomněla, ze uz jsem tam dávala cesnek, takze jsem ho tam promptně dala znovu a teď máme cockovku, co spolehlivě vyhubí upíry v okolí pěti kilometrů ![]()
Teď na přání vyhládlých juniorských navrátilců z intru boloňské špagety 🍝 ![]()
zítra chtějí kuřecí kostky na kari s rýží.. neděli jistí karbanátky z toho mletého masa ještě a opéčky ![]()
jinak mrazák před Vánocemi úpí (účet už skoro taky
) neboť dneškem začíná být plný domov a denně 4-6 dospělých se už teda pozná..+ spousta očekávaných návštěv, takže si vydechnu až 4.ledna večer
uff…
@Lucy75 ale tebe to tesi ![]()
ja bych klidne kazdy den pekla, ale varit me nebavi
@Eliška
mám to naopak, u pečení umírám
jooo, miluju ten pocit, jak jim chutná a vše mizí
v týdnu se to tak jako příjemně rozptýlí a je to úplně super i s v víkendy ![]()
Jen prázdniny a Vánoce (letos i dlouhééé
) jsou právě hodně náročné tím, jak jsou už velcí a někteří i dospělí 17-18-19) a už jezdí s protějšky
jsem za to ráda moc, jen si - narovinu - vždy v neděli večer hluboce oddechnu ![]()
ještě k tomu přibyla chlapova vnoučata, tak se fakt nenudím
ale zas je super, že jsem oprášila hry, hračky, Double, pexesa apod. po holkách a zas to slouží
život je legrační prostě ![]()
@Lucy75 píše: Více
To je krasne
to musi byt fajn mit takovou velkou rodinu. A tim spíš, kdyz kazdy bydli jinde a neni tolik casu, musi byt super, kdyz se na vanoce vsichni takhle setkáte. Takové rodinné setkani mi prijde jako klišé z amerických filmu, myslim to v dobre. Fakt je to moc pekne ![]()
@Dn0712
ale jooo, i tu budu mít mou macešku na noc (70+), páč táta umřel vždy zdravý, krásný, chytrý a milovaný nečekaně rychle
a pak různé děti vlastní i nevlastní
a jejich partnery, mne to vážně i těší, jen mne u té plotny po pár hodinách bolí hřbet a skoro nemůžu dýchat a občas to vidí jedna dcera a vždy tenhle chlap, tak ten mi pomáhá… hele, nikdy nic nikdo nemá ideální… a i kdyby to kdokoliv tvrdil, tak to není pravda… ![]()
@Lucy75 58156166 [/cita
Máme to úplně stejně
Mláďata přijedou dnes večer, chodí do školy a ještě do práce. Dnes chtějí bezmasé teplé jídlo, tak bude kotel hlívového guláše.
Kruti platky v cesnekovo-syrove omacce s kukurici, opeceny brambor.
My dneska kuřecí plátky s br.kasi a okurkovým salátem, na večeři plánuji rizoto a to si vezme i manžel zítra do práce.
A ještě musím vosí hnízda, ale nějak se mi už nechce
asi zítra..
@lucynka25 píše: Více
Měla jsem v plánu taky vosí hnízda, ale nemůžu najít piškoty
no taky se mi už nechce. Jo a ještě kokosky…. nevim, nějak mám už cukroví dost.
Dnes rajská s těstovinami.