Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Hanney7 to já vše mám, ale jsem děsně líná umlit piškoty
konečně dneska trošku padla od všeho, jsem nějak letos uhonena ![]()
Dhal z černé čočky, naan.
Zítra těstoviny s rajčatovou omáčkou, olivami a sýrem. V pondělí tortily se zeleninou a kuřecím. Je třeba před vánočním obžerstvím trochu odlehčovat. ![]()
U nás kuřecí vývar a těstoviny se sýrovou omáčkou se zeleninou (kukuřice a červená a zelená paprika) s kuřecím masem.
Poněkud mi ujela ruka, budeme to jist odhadem tři dny
Asi zapracovalo podvědomí
mám jiné věci na práci a málo času na vaření
@lucynka25 píše: Více
Tyčák v pohodě funguje. Jen to chce přikrýt, ať to nelétá.
Ano, v drtiči s tyčovým mixerem. Mám tenhle
Přijde mi to jednodušší než nasazovat a pak sundavat a mýt strouhač u robota, i když robota mám na lince pořád. To dělám jen u většího množství např brambor apod.
Když dojde strouhanka, tak v tom větším drtiči rozmixuju během pár minut několik rohlíků
@adresa píše: Více
Jojo, to mám něco podobného, od Bosche.
https://www.datart.cz/…SM2650B.html
Super to je
melu v tom ořechy, strouhanku, ovesné vločky. Míchám v tom různé hummusy, i paštiku z kuřecích jater jsem v tom vyráběla.
Já teda velký robot na lince nemám, je uklizený a vytahuju ho jenom na velké práce.
Ja to hazim do kutru..
parkrat to zahrka a piskoty jsou na prach. ![]()
Dnes a vcera koprovka s hovezim a polevka z pecenych paprik a rajcat. Zitra bude kvetakovy krem a druhe rizoto, nebo kure na paprice ![]()
Holky melete si některá sama maso na mlýnku?
Mně to už po xy letech kupování hotových namletych směsi přestalo bavit
, tak jsem si koupila ruční mlýnek, že si to umelu sama…
Tak jsem na to zvědavá… že je to tak nejlepší když si člověk namele přesně to, co chce že?
@Gerberka píše: Více
Mam elektricky z Lidlu. Uz tak pet let. Melu si uz jen doma maso. Aspon vim, co si tam dam..
@Gerberka píše: Více
Zcela jistě. Já si tedy nechávala namlet konkrétní kus u řezníka, ale to asi všude nejde.