Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33442
26.3.26 10:18
@Eemii píše: Více

Než mi došlo, že odpověď se týká pečení masa s není to odpověď na Co dnes vaříte, tak mi na vteřinu blesklo hlavou - včelka ve fritéze? Nějaká krajová specialita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
26.3.26 11:25
@adresa píše: Více

:mrgreen: Ma tam byt v celku, samozrejme :oops:. Včelky nepecu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
26.3.26 11:41

Krůtí vývar se zeleninou a nudlemi, pro syna dušené hovězí maso s bramborovou kaší, pro mě cuketové placky zapečené s cheddarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4714
26.3.26 14:39

Dnes kuřecí vývar se zeleninou a písmenky a kuřecí směs ala čína s rýží, byla tu zelenina co už volala po zpracování. Ještě je v plánu tvarohová bábovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33442
26.3.26 18:32

ale ne, vcelku je úplně v pořádku, to jen můj mozek nestíhal pobrat to co oči četly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.3.26 16:04

A přitom by mohly být dobré, s šípkovou omáčkou… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
27.3.26 16:11
@bse.pedro píše: Více

Se zelím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.3.26 16:13
@KalamityJohn píše: Více

S šípkovou omáčkou… :cert: :cert: :cert: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3784
27.3.26 18:12

Rajská mleté kuličky knedlík nebo kolínka Šunkovar závitky s mletým masem a brkase
Tuňákový salát
Kefírové lívanečky Čokooriskova buchta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3784
27.3.26 18:13

Se zelím nebo se šípkovou

Obojí by bylo dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
27.3.26 18:15

Dršťkovou polívku z pytlíku.

Každý ráno po burčáku
tradiční mám snídaní
snídám tři okurky v láku
třesou se mi na dlani…

nebyl burčák, ale včera večeře s přáteli a tak mi polívka dnes pomohla s kocovinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
27.3.26 21:51

Vcera byly bramboraky. Dnes koupené grilované kuře s chlebem. Zitra bude ze zbytku kurete k veceri tortila.
K obedu budou cerstve tagliatelle s kurecim, zampiony a smetanou. A ke kafi s malou upeceme piskotovou roládu se smetanovo tvarohovým kremem, jahodama a kompot. mandarinkama. V nedeli asi losos, cesnekovy dip a pecene brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
27.3.26 22:50

Dnes batatovo-mrkvovy krem s troškou zázvoru, kureci rizoto. Na veceri listový spenat se smetanou a k tomu noky z tvarohu a krupice.

Zítra si dame s dcerkou zbytek rizota, tatínek rizky. Jdeme na oslavu, kde na veceri bude hovezi gulas. Jednohubky česnekove a s redkvickovou pomazankou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4714
28.3.26 06:16

Dneska bude hrášková polévka s krutonky, výpečky muž se synem s houskovým knedlíkem a zelím a já s dcerkou s bramborovým knedlíkem a špenátem. Na zítra už mám založeno na hovězí vývar a ten se bude pomalinku dělat dnes celý den. Ještě je v plánu pudinková buchta se zakysanou smetanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33442
28.3.26 08:03

Hovězí vývar s drobením, masové kuličky pečené s korenovou těžkého a bataty, na konci posypané fetou
Zítra a na pondělí hovězí guláš, kynutý knedlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport