Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska Bistro u Toma kousek od Bulovky. Burger se sýrem raclette. Vynikající, ale fousatý maj teda nevýhodu..
Ahoj, všem, vim ze je spousta receptu na internetu, ale napadlo me se zeptat, protoze mi uz dochazi napady a ted jsem vic doma. Kdo by chtel napsal sdilet svuj top recept kterej varite radi uz asi po tisici a vzdy se povede a vsichni ho milujou. Pokud jich mate vic klidne, nebo muzete i poslat fotku podle ktereho varite. Jsem mlada a mam par receptu od mamky a pak varim podle internetu ale u nas se nikdy moc nevyvarelo a babicky bohuzel taky ne, jedna babicka umela nejlepsi kvetakove placky. Tak budu rada za takove ty super osvecene recepty ktere miluje rodina
dekuju moc vsem kdo se bude chtit zapojit ![]()
@Kristyna508 píše: Více
Jídlo, které dělám pouze svátečně: Brambory uvařit ve slupce, ještě horké oloupat, na brambor vždy plátek másla, důkladně osolit, ukousnout, zase kousek másla, důkladně posolit, atd… ![]()
Včera květákové placičky s bramborem a tatarkou, dneska k večeři jsem jen tak na chuť upekla listové tyčinky s goudou, nivou, šunkou a kečupem.
@bse.pedro píše: Více
To dělám taky. Nêkdy místo másla smetanovej zákys
To úplně miluju, obzvlášť s malými novými brambůrkami, které ani neloupu ![]()
@Betty MacDonald píše: Více
Až budu mít víc času, uložím to do receptáře na émiminu… ![]()
Myslím, že mám obrofskou šanci s tímto receptem získat na emiminu další titul „Šéfkuchařka století“…
![]()
Si piš, Pedroušku, já kdybych tě neměla, tak umřu hlady. Tohle a tvá chodníková polévka mě stoprocentně udrží naživu. Ani nevím, jakým způsobem bych ti mohla vyjádřit vděčnost ![]()
Hrachová polévka s opečeným chlebem, pečené kuře, šťouchané brambory, okurkový salát, odpoledne možná bábovka.