Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Svíčková s knedlíkem, k večeři pečené kuřecí prso s kuskusem a zeleninou
Rizoto s kurecim masem, hraskem, kukurici a parmazánem, k tomu nakladana řepa. Bude i na zitra.
@Konys
Jak děláš to rizoto? Vše dusis dohromady nebo extra a pak smíchas?
Jinak už je mi líp, takže kotletky na hřibkach, rýže…a je mi líto rohlíku, které zůstaly, tak asi semlbaba, ať to zužitkuju
@Gerberka píše: Více
Michala jsem. A moc jsme si s dcerou pochutnaly dneska. Zitra jdu s dcerou na kontrolu, tak se nam hodi zbytek rizota pak na ohrati.
Dalsi den asi zapečené brambory s plátky pečeně a smetanou.
Ja dneska vyfasla atb kapky do nosu, kdyz nebude zlepšení do stredy, dostanu zobaci atb..
Dneska byly jen fofr spagety. Kruti maso, olivy, susena rajčata, it. bylinky a parmazán. Zítra zapečené brambory s těmi plátky pecene a smetanou. I na patek. Hurá, konecne je nam dobre.. Si to dosmrkame a v pondělí hura smer skolka a prace.
Chřestová polévka s krutony, brambory hasselback , přírodní kuřecí prsa, pečená zelenina (mrkev, pastiňák, paprika, řepa), dip ze sýru feta a zakysané smetany
Zítra kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky, roštěnky s rýží
V pondělí stejná polévka a kuličky IKEA Úterý oběd na cestách a středa čtvrtek vaří školní jídelna
Dnešní oběd. Mám i po letech mizerný odhad, takže máme i večeři
Příspěvek upraven 28.02.26 v 17:08
Kuře s mandlovou nádivkou s rýží
Medailonky z panenky na majoránce s brambory
Tuňákový salát
Lívanečky z kefíru
Pecu kureci stehna, k tomu bude bramborova kaše. Ted jsem dodelala buchtu s pudinkem a zakyskou, navrch granko. Odpo pujdeme na prochazku k prehrade, je nadherne.. pak se buchta bude hodit.
Zitra bude cina s ryzi, dcera to nema rada.. tak ji zustane kureci stehno z dneska. A bude ho mit taky s ryzi
Akorát jsem dala do trouby králičí hřbety. Tak přemýšlím, zda je nechat tak a dát si k nim zbytek pečených brambor. Druhá varianta je obrat maso a udělat rizoto. Ale myslím, že vím, která varianta zvítězí u dětí
![]()
@Konys píše: Více
Tak to je náhoda - ja budu dělat navečer stejnou buchtu
- nahoru jahodovy pudink a upečené potřít zakysanou smetanou a myslím strouhanou čokoládu nahoru
@Gerberka
Tady podle receptu ma byt skoricovy cukr nahore. Ale to nám nechutná, tak davam granko. Protoze jsem lina nastrouhat cokoladu. ![]()
Plnene papriky s rajskou a ryze. K veceri rizky a lehky br. salat. Ja budu mit pecenou repu s fetou a rukolou.
Květáková polévka a francouzské brambory a na zítra budu chystat bramborový salát