Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hovezi vyvar, pecena stehna na kari s ryzi. K veceri cizrnovy salat s tunakem. Upekla jsem zelnaky se skvarkama.
Červená zelňačka s klobásou, zapečené maso se zeleninou a brambory, jablečná buchta s kakaovo-cukrovou polevou
@adresa píše: Více
Asi budes zklamana, je to primitivni. Na plech dam pecici papir a nasypu kupicky mrazene kukurice. Na to dam bud strouhany syr nebo platky, cca 3 platky. Davam chedar a uzeny. Upecu 20 minut a pak zdobim zakysankou ( s medem a horcici, citronem), cerstvou zeleninou. Je to osvezujici a decka to doslova zerou i se salatem. Jen je potreba dat syr podle chuti, na nekoho by ta moje kombinace mohla byt mastnejsi.
Kdyz to chci studene na svacinu, tak pred koncem posypu nakrajenou sunkou a zasypu parmazanem, k tomu do krabicky okurku a rajcatka.
@Winter garden píše: Více
Zklamaná leda tak z toho, že mě něco tak zajímavého, výživneho a přitom jednoduchého nenapadlo. Skvělý tip, díky ![]()
V pondělí se dojidala rajska, vcera bramboraky. A dneska asi bude vecere na lemru.. asi si neco objedname.
Dneska kuřecí vývar se zeleninou a písmenky a ještě jsem upekla buchtičky, ale jen s pudinkem, nechtělo se mi dělat šodó 🤫 ale dětem to nevadí
Dneska jsem vařila podle lednového Albert magazínu vegetariánský segedín z hrachových nudliček. Moc dobré to bylo ![]()
https://www.albert.cz/…/r/R00008602
Knedlík jsem teda koupila hotovej. ![]()
V pondělí a včera roštěnky na smetaně, domácí knedlík. Dnes kuřecí vývar s nudlemi, losos pečený na papiru v horkovzdušné friteze, salát co dům dal - pekingske zelí, mrkev, zbytek okurky, nahrubo strouhané, sůl pepř spetka cukru, citron, trošku oleje.
Zítra špagety se syry a sušenými rajčaty, pátek bramborový guláš s chlebem.
Sobota pravděpodobně oukrop (česnečka z vývaru z vepřových kostí, česnek, kroupy, majoranka, opecene kostky chleba), bramborové halušky s brynzovou omáčkou.
Neděle kuřecí satay s arašídovou omáčkou , rýže, restovaný pak choi. Omáčka nám moc chutná, k satay z kila masa ji dělám 4 dávky z receptu
Chystal jsem se klohnit nějakou variaci na kuře ale manželka mi napsala, že večeři přiveze.
Koupila krabici empanadas. Hovězí, kuřecí, vejce se šunkou, vepřový a cibulový. Ještě horký a nadejchaný.