Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Štěpínek1 píše: Více
Na br. Salát mám už delší dobu chuť, ale nechala jsem si ji zajít do Velikonoc. To je naše tradice, klasický br. salat jen na vánoce, Velikonoce, posvícení a někdy na větší obědy, když pozveme víc lidí. To je pak jednodušší udělat den předem polevku, salát a připravit řízky, druhý den jen smažit
Dnes rýžová polévka s kuřecím srdíčky a obalovaný květák, brambory a domácí Tatarka, zítra kuřecí závitek plněný žampiony a slaninou.
@Gumidci karfiol je dnes i u nás, ale polievka zeleninová s haluškami. Ako varíš ryžovú polievku so srdiečkami?
@adresa muž má zítra narozeniny 😁 řízky budu chystat večer a zítra už jen usmažit a dětem udělat bramborovou kaši.
Trhané vepřové maso, hranolky, tatarka. Na večer květákový krém.
Starší dítko je po čtrnácti dnech konečně ve školce, tak jsem doma jen s menší, tak jsme společně upekly bábovku, uvařily zeleninovou polévku a na oběd budeme mít lososa s bramborou a zeleninový salát. Odpoledne přijede mamka a přiveze nám její žitný chléb, tak k němu udělám vajičkovou a tuňákovou pomazánku, k tomu ještě zelenina a večeře bude hotová 😊
Dnes kureci rizoto se syrem, chlapovi udelam rump steak. K veceri domaci ciabatty a tatarak z lilku, zelenina.
Včera špagety s lososem, smetanou, jarní cibulkou a parmazánem. Dneska kedlubny s mrkví a hráškem ve smetaně s bramborem a vajíčkem.
Zelňačku. K večeři upeču křidélka a k tomu bageta a zelenina s dipem.
Nakládané kuřecí řízky s rýží a zeleninovým salátem. A doufám, že to vydrží i na celý víkend! 😄
Cordon bleu z prs kuřecích a brambory, to jsem už dlouho nedělala ![]()
Čevabčiči
Špagety s omáčkou z leča
Žemlovka