Co důležitého vás čeká příští rok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
25.12.18 22:53

závěrečný zkoušky ve škole,pak práce, a dál uvidíme asi toho bude dost nového,ale prozatím tyhle dva zásadní kroky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
25.12.18 22:53

Nechám se překvapit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 23:01

Doufám, že dám konečně do kupy svůj život tak, aby pro mě i blbé otevírání poštovní schránky nebyla noční můra.

• Citovat
  • Upravit
16245
25.12.18 23:21

Nejmladší syn je zářijový. Příští rok bych měla v září nastoupit do práce, on v necelých třech do skolky, prostřední syn do predskolaku a nejstarsi do první třídy.

Dost se toho všeho bojím. Dostat dvoulete dítě do školky v našem meste bude nadlidsky úkon. Bylo obtížné dostat starší syny ve 3,5letech natož ještě o vice jak pul roku mladší ditko, navíc když ho potřebuji dostat za bráchou do jedine skolky. Popravde si ho zatim ve skolce nedokazu představit. :mrgreen:

Čeká nás výběr školy, kde taky tapeme a nejsme si jisti.

A hlavně mě čeká hledání nové práce po skoro sedmi letech doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 23:42

Řešení bydlení s partnerem, zatím spolu nežijeme a musíme začít intenzivně hledat. Pevně doufám, že změna práce. A ještě pevněji doufám, že zhubnutí. Hodila by se i žádost o ruku, ale to celkem dost souvisí s tím bydlením :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
664
25.12.18 23:47

dokončení vysoké školy (snad to klapne) a první dovolená s dětmi u moře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 23:49

Muj sestimesicni pracovni pobyt se 3mi detmi a manzelem v Ruske federaci (nejmladsi v te dobe bude mit 7 mesicu) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.18 00:16

:? Mám to taky tak,hodně doufám,že za rok v tuhle dobu budu mít jisté věci vyřízené.

• Citovat
  • Upravit
553
26.12.18 01:07

Čeká nás umělé oplodnění, snad 🙏 nás bude za rok o jednoho víc ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
26.12.18 01:41

Výměna ženy…za mladší a hodnější…zájemkyně se můžou zapsat do pořadníku…né štěkny…

• Citovat
  • Upravit
26578
26.12.18 02:55

Zacnu hledat novou praci, zacnu konecne s triatlony a budu muset udelat americky ridicak, evropsky mi brzo propadne,ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.12.18 07:35

Dokoncit a odevzdat bakalarku. Pripravit se na statnice. Nejvic touzim, aby uz bylo po a uspesne. Mit klidne, odpocinkove leto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1988
26.12.18 08:15

@Lenka_Hal proč ach jo. Vždyť je to jednoduché , není čeho se bat. Cesky řidičák byl mnohem složitější. Tady jen stupidní test na PC a road test. Navíc se divím,ze můžete jezdit s evropským ridicakem jako rezident. Rezident muže někde max 3 měsíce,některé státy max rok.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
26.12.18 08:29

Čeká mě rekvalifikační masérský kurz. Potřebuju výraznou změnu. Svou práci si nechám, ale pozornost chci zaměřit tímto směrem. Už dva měsíce nežiju ničím jiným. Můj život nabral jiný směr a já jsem za to moc ráda. ;)

• Citovat
  • Upravit
3258
26.12.18 08:52

Mě čeká nástup do nové práce a svatba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová