Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
závěrečný zkoušky ve škole,pak práce, a dál uvidíme asi toho bude dost nového,ale prozatím tyhle dva zásadní kroky ![]()
Doufám, že dám konečně do kupy svůj život tak, aby pro mě i blbé otevírání poštovní schránky nebyla noční můra.
Nejmladší syn je zářijový. Příští rok bych měla v září nastoupit do práce, on v necelých třech do skolky, prostřední syn do predskolaku a nejstarsi do první třídy.
Dost se toho všeho bojím. Dostat dvoulete dítě do školky v našem meste bude nadlidsky úkon. Bylo obtížné dostat starší syny ve 3,5letech natož ještě o vice jak pul roku mladší ditko, navíc když ho potřebuji dostat za bráchou do jedine skolky. Popravde si ho zatim ve skolce nedokazu představit. ![]()
Čeká nás výběr školy, kde taky tapeme a nejsme si jisti.
A hlavně mě čeká hledání nové práce po skoro sedmi letech doma. ![]()
Řešení bydlení s partnerem, zatím spolu nežijeme a musíme začít intenzivně hledat. Pevně doufám, že změna práce. A ještě pevněji doufám, že zhubnutí. Hodila by se i žádost o ruku, ale to celkem dost souvisí s tím bydlením ![]()
dokončení vysoké školy (snad to klapne) a první dovolená s dětmi u moře ![]()
Muj sestimesicni pracovni pobyt se 3mi detmi a manzelem v Ruske federaci (nejmladsi v te dobe bude mit 7 mesicu) ![]()
Mám to taky tak,hodně doufám,že za rok v tuhle dobu budu mít jisté věci vyřízené.
Čeká nás umělé oplodnění, snad 🙏 nás bude za rok o jednoho víc ❤️️😊
Výměna ženy…za mladší a hodnější…zájemkyně se můžou zapsat do pořadníku…né štěkny…
Zacnu hledat novou praci, zacnu konecne s triatlony a budu muset udelat americky ridicak, evropsky mi brzo propadne,ach jo.
Dokoncit a odevzdat bakalarku. Pripravit se na statnice. Nejvic touzim, aby uz bylo po a uspesne. Mit klidne, odpocinkove leto.
@Lenka_Hal proč ach jo. Vždyť je to jednoduché , není čeho se bat. Cesky řidičák byl mnohem složitější. Tady jen stupidní test na PC a road test. Navíc se divím,ze můžete jezdit s evropským ridicakem jako rezident. Rezident muže někde max 3 měsíce,některé státy max rok.
Čeká mě rekvalifikační masérský kurz. Potřebuju výraznou změnu. Svou práci si nechám, ale pozornost chci zaměřit tímto směrem. Už dva měsíce nežiju ničím jiným. Můj život nabral jiný směr a já jsem za to moc ráda. ![]()