Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si lidi opravdu neumí poradit ani v takových banálních situacích a musí na to založit téma?
@Anonymní píše:
Dobrý den, dnes mi přišla SMS k Vánocům z neznámého čísla. Před měsícem jsem si kupovala nový telefon, ale zůstaly mi jen některé kontakty, protože jsem většinu uložila do předešlého telefonu. Prosím vás, mám pouze poděkovat a neřešit to nebo napsat něco jako ‚A kdo píše?‘ Děkuji
To jako fakt kvůli takový blbosti zakládáš diskusi a ještě anonym? Proč proboha???
Já bych poděkovala a poprala krásné Vanoce, ale z důvodu ztráty kontaktu pri vymenene telefonu, tě mrzí, že nevis komu
třeba se dotyčný zase někdy ozve a bude ještě trapnější se ptát pak ![]()
Zrovna dnes se mi stalo to samé. Napsala jsem, že moc děkuji, přeji to samé, ale nevím komu. A dotyčný odpověděl a bylo. Fakt by mě kvůli tomu nenapadlo zakládat diskuzi na emiminu! ![]()
Co sms, mne poprala neznama zenska na FB.
Kdyz jsem se zeptala,jestli se zname,tak me zablokovala
. Jestli to nebylo pro manzela ![]()
@jahuhudka No tak výslech a hned, ať víš, na čem jsi
Lampička, svítit do očí, znáš to ![]()
@jahuhudka píše:
Co sms, mne poprala neznama zenska na FB.Kdyz jsem se zeptala,jestli se zname,tak me zablokovala
. Jestli to nebylo pro manzela
to jsi přehnala, takhle se ptát ![]()
@Oliverka28 píše:
Tady už se fakt zakládá diskuze, kvůli každé prkotině
A hlavně anonymně.
![]()
@jahuhudka píše:
Co sms, mne poprala neznama zenska na FB.Kdyz jsem se zeptala,jestli se zname,tak me zablokovala
. Jestli to nebylo pro manzela
@pikola píše:
To si lidi opravdu neumí poradit ani v takových banálních situacích a musí na to založit téma?
No za chvilku tu muzeme cekat diskuze tipu : ,,Potrebuji na wc, ale nevim zda mam jit.Porade prosim"
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, dnes mi přišla SMS k Vánocům z neznámého čísla. Před měsícem jsem si kupovala nový telefon, ale zůstaly mi jen některé kontakty, protože jsem většinu uložila do předešlého telefonu. Prosím vás, mám pouze poděkovat a neřešit to nebo napsat něco jako ‚A kdo píše?‘ Děkuji
Ti nevím, zavolal bych na to číslo, nebo nemáš kredit ? Založ další téma..