Co je tohle za píseň prosím???

7205
31.10.19 12:20

co je tohle za píseň prosím???

Zase otravuju s písničkou ale zoufale hledám název a interpretku :( Je to italsky, zpívá to žena, podle mě je to z 80 let, možná starší. Refrén zpívá něco jako: bárló…sibilé. Ty tečky tam ještě něco zpívá ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.10.19 12:38
@GabinkaCh píše:
Zase otravuju s písničkou ale zoufale hledám název a interpretku :( Je to italsky, zpívá to žena, podle mě je to z 80 let, možná starší. Refrén zpívá něco jako: bárló…sibilé. Ty tečky tam ještě něco zpívá ale nevím

Kdes ji slyšela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
31.10.19 12:39
@GabinkaCh píše:
Zase otravuju s písničkou ale zoufale hledám název a interpretku :( Je to italsky, zpívá to žena, podle mě je to z 80 let, možná starší. Refrén zpívá něco jako: bárló…sibilé. Ty tečky tam ještě něco zpívá ale nevím

Stáhni di mobilu appku Shazam. Az to znova uslyšís, nahraj to a appja ti poví :wink:

• Citovat
  • Upravit
860
31.10.19 12:40

První mě napadla Romina Power, co zpívala s Al Banem, nebo by to mohla být písnička ze Cindy, italského filmu, kde hlavní ženská role zpívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
31.10.19 12:40

www.midomi.com

Stránky, kde zapiskas, zazpivas, zabroukas melodii a najde ti to písničky který by to mohly být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
31.10.19 13:00

Přesně vím co myslíš. Byla i v nějaké reklamě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.19 13:01

Bonie Bianco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
31.10.19 13:07
@Romilda píše:
První mě napadla Romina Power, co zpívala s Al Banem, nebo by to mohla být písnička ze Cindy, italského filmu, kde hlavní ženská role zpívala.

Ta písnička je ale anglicky, jmenuje se Stay, je od Bonnie Bianco:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
31.10.19 13:10

@GabinkaCh Není to duet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
31.10.19 13:14

Už to mám! Našla jsem ji v playlistu jednoho rádiu. Je to Gianna Nannini píseň bello e imposibile.To když dáte na plné koule tak to nemá chybu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.19 13:27

😁 Hned jak jsem četla o té italské písničce, tak mě napadla Gianna. Mám od ní ráda Meravigliosa Creatura :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová