Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zase otravuju s písničkou ale zoufale hledám název a interpretku
Je to italsky, zpívá to žena, podle mě je to z 80 let, možná starší. Refrén zpívá něco jako: bárló…sibilé. Ty tečky tam ještě něco zpívá ale nevím
@GabinkaCh píše:
Zase otravuju s písničkou ale zoufale hledám název a interpretkuJe to italsky, zpívá to žena, podle mě je to z 80 let, možná starší. Refrén zpívá něco jako: bárló…sibilé. Ty tečky tam ještě něco zpívá ale nevím
Kdes ji slyšela?
@GabinkaCh píše:
Zase otravuju s písničkou ale zoufale hledám název a interpretkuJe to italsky, zpívá to žena, podle mě je to z 80 let, možná starší. Refrén zpívá něco jako: bárló…sibilé. Ty tečky tam ještě něco zpívá ale nevím
Stáhni di mobilu appku Shazam. Az to znova uslyšís, nahraj to a appja ti poví ![]()
První mě napadla Romina Power, co zpívala s Al Banem, nebo by to mohla být písnička ze Cindy, italského filmu, kde hlavní ženská role zpívala.
Stránky, kde zapiskas, zazpivas, zabroukas melodii a najde ti to písničky který by to mohly být ![]()
@Romilda píše:
První mě napadla Romina Power, co zpívala s Al Banem, nebo by to mohla být písnička ze Cindy, italského filmu, kde hlavní ženská role zpívala.
Ta písnička je ale anglicky, jmenuje se Stay, je od Bonnie Bianco:
Už to mám! Našla jsem ji v playlistu jednoho rádiu. Je to Gianna Nannini píseň bello e imposibile.To když dáte na plné koule tak to nemá chybu ![]()
😁 Hned jak jsem četla o té italské písničce, tak mě napadla Gianna. Mám od ní ráda Meravigliosa Creatura ![]()