Co (jedlého) pěstujete na balkoně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
6.5.20 20:39

@warita Díky za tip, mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.5.20 20:39
@TeiM píše:
@warita Dobrý postřeh. U nás by mi fakt horko z podlahy asi všechno spálilo.Vidím, že už jsi toho vyzkoušela dost, ráda si nechám poradit, protože u nás je to zatím fakt zkouška, ale o to větší bude radost z „úspěchu“, tak snad díky radám eliminuju případné zklamání.

hele, papriky a rajcata potrebuji dost velke kvetinace. 25-30l. Uprostred leta zalivat rano a vecer, jinak ti to pochcipa a plody rajcat budou praskat nebo uhnivat na spicce. Kvetinace jenom terracotove barvy, nesadit do cernych kyblu. Zalivani a hnojeni u rajcat a paprik je alfa omega. Na msice na paprikach pomaha si poridit strikaci flasku a msice z listu sestrikavat dolu. Kdyz se to dela pravidelne, cili kazdy druhy den, drzi to msice v sachu jako nic jineho.

Co jeste…? Jo, rajcatum je zapotreby vylamovat bocni vyhony. To fakt delej, nebo z toho budes mit za chvilku nezvladatelny krovi. Jinak asi nic, papriky a rajcata jsou vcelku jednoduche rostliny pro balkon, pokud dodrzis to vyse napsane. Pokud bys mela nejake otazky, ptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15008
6.5.20 20:49

Chilli papričky. Když jsem byla mladá, tak jsme tam měli trávu, něco se vykouřilo, z něčeho nedělaly masti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.5.20 21:14

Měsíční jahody a lichořeřišnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.5.20 14:36

@warita koukám na ten tvůj fb, parada, ja letos poprve zkousim měsíční jahody. To bude asi můj vrcholový uspech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí