Co k Vánocům ročnímu chlapečkovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1517
9.12.11 12:17

Náš malej má rok hned v lednu,tak budu spíš vymýšlet co k tomu roku.K vánocům mám pro něj hrací knížku a hračky do vany,možná koupím ještě nějakou blbůstku,ale víc nic.Máme doma plno hraček ještě po starším bráchovi a švagrová mě taky zásobuje hračkama :hug: .Už toho máme doma až nad hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.12.11 12:39
tak nam teda byl sice rok v lsitopadu ale k vanocum sem mu koupila toho pejska mluviciho od fisher price a ten mluvici hrnec a takoveho pejska od fisher price tahciho a velkeho asi mtr a pul velkeho pejska vybral si ho v kauflandu a taker nake ot obleceni a detskou vrtacku a takovej domecek hraje sou u toho i kostky
ivuss píše:
vím že se budu opakovat ale potřebuju inspiraci, mám ročního chlapečka anevím co ještě k vánocům od nás bude mít odstrkávadlo, míč… a věci na sebe ale babičky si neví rady tak chtějí abych to vymyslela já ale už nevím fakt co
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
9.12.11 12:44
Ally80 píše:
Jestli mají babičky větší finanční možnosti, tak už bych asi chtěla vláčkodráhu, ty dřevěný kolejničky a vláčky, protože těma se nijak nezraní ani v jednom roce a je fakt nesmrtelná, synka občas zabaví ještě teď a to mu je už 6, u nás to byla asi nej hračka a tuším, že mu ještě zdaleka nebyly dva když už si s tím hodně vyhrál. A vím, že čas rychle letí a hračky pro malinký děti pak brzy přestanou stačit, tak abys měla co vytáhnout na jaře :)

tak u nás se zraní, nejmladší to vezme do ruky a švih se s tím do hlavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.12.11 13:01

My vloni k prvnim narozkam a Vanocum (taky to ma 4 dny od sebe :lol: ) davali: skakaciho konika, stan s micky a hraci stolecek Fisher price s piankem ;) A pak par drobnosti jako leporelo, skladaci kelimky, labyrint s koralky a kostky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.12.11 13:05
Ywett píše:
Maty v roce byl nadšenej balicích papírů :pankac: Nic víc nepotřeboval.
Jinak dostal odrážedlo, Tonka autíčka , Duplo, batoh kravičku, nějaký knížky, úspěch měla sada hudebních nástrojů (činely, bubínek, tamburína, …).

jeee diky, mame doma podedene jedno tohle auticko a ja vubec nevedela, co to je… tak ted vim :dance:

• Citovat
  • Upravit
22614
9.12.11 13:33
ivuss píše:
vím že se budu opakovat ale potřebuju inspiraci, mám ročního chlapečka anevím co ještě k vánocům od nás bude mít odstrkávadlo, míč… a věci na sebe ale babičky si neví rady tak chtějí abych to vymyslela já ale už nevím fakt co

my jsme kupovali tříkolku s yčí, noemovu archu a beránka timmyho. Rodiče dají panenku a stavebnici, tchyne penize a hadriky a moje babi nějaké knížečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák