Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No voni se sice chlapům líbí, ale ne každej by jí chtěl doma. Páč ta je dobrá fakt jen do postele a na okrasu.
Vsázet se nemusím, vím co mám doma.mmch můj chlap se tvému názoru od srdce zasmál
inko 123 -velmi pobavené inko
dostkrát ani na ten sex…viz krásné „prkna“ ![]()
Můj se taky zasmál…
Tak já s dadou souhlasím v tom, co napsala, že mají chlapi rádi. Jestli by mě muž vyměnil za sexbombu to si troufnu říct že ne, i když do ní mám rozhodně daleko ale to co ona píše, je fakt.
Nevypovídá to ale nic o kvalitách chlapů ohledně vztahů, je to prostě asi jako že ženská zas potřebuje nažhavit hlazením, líbáním a celkově náladou toho dne, jak se k ní chlap chová a tak. Chlapi jsou na zrakový vjemy, ženský na hmatový. Nic víc podle mě dada říct nechtěla, tak se nečertěte a potrefeně nekejhejte. ![]()
@dada12 píše:
anonymní, myslím, že na baculky úchylka existuje, ale jinak se klukům prostě líbí princezny co naplat. to je realita. proto píšu..snažit se o dokonalost..holky před tím oči nezavřeme !
tak to jsem nevěděla že když je někdo na baculky znamena to hned uchylku ![]()
tož to mam doma spokojeneho uchylaka
![]()
@dada12 píše:
anonymní, hádat se nebudu, ale mýlíš se .-) za sexbombu by Tě vyměnil ani by nemrknul..pojď se vsadit !
Tady bych se taky klidně hádala, třeba by vyměnil, ale pokud by ji měl rád a to moc tak jo, choutky by jisto jistě měl ale nezahnul by kdyby měl rád…!
Toť můj názor.
@sophinka píše:
mému se líbí ,když mě se to líbí -tedy když se ,,udělám,,nejsem si jistá zda by se mi to u soustředěného pohazování upravenými vlasy a neustálého ce nejvíc roztahování nohou povedlo
![]()
holky když nevíte o čem mluvím, tak to se nedá nic dělat .-) a psala jsem, že z toho ta ženská právě těží maximum, protože přes hnusnou hodí chlap deku a myslí na jiné heboučké kočičky. kdežto s upravenou, opálenou, štíhlou, prosouloží max. a užívá si jí jako nejsladší bonbonek. ale kdo chce psa bít, hůl si najde. takže pokud se vám můj názor nelíbí, lžete si do kapsy a jako bohužel. ale nepruďte do mě, na to není nikdo zvědavý. startujete některé opravdu zbytečně.
můj názor je : snažit se o dokonalost, chlap sexuje očima. a vytěžíte maximum.
@dada12 píše:
holky když nevíte o čem mluvím, tak to se nedá nic dělat .-) a psala jsem, že z toho ta ženská právě těží maximum, protože přes hnusnou hodí chlap deku a myslí na jiné heboučké kočičky. kdežto s upravenou, opálenou, štíhlou, prosouloží max. a užívá si jí jako nejsladší bonbonek. ale kdo chce psa bít, hůl si najde. takže pokud se vám můj názor nelíbí, lžete si do kapsy a jako bohužel. ale nepruďte do mě, na to není nikdo zvědavý. startujete některé opravdu zbytečně.můj názor je : snažit se o dokonalost, chlap sexuje očima. a vytěžíte maximum.
chlap nesexuje očima ,to se tedy mýlíš
možná v bordelu vybírá očima. ale sex - kvalitní sex je o přirozenosti ,spojení dvou milujících se lidí a proto je to vždy za těchto podmínek krásné.
Pokud chceš ze sexu těžit ,pak jsi jako prostitutka a chápu ,že se musíš chovat jako herečka ![]()
@TessAg píše:
Myslím, že rozcuchané jsou víc sexy![]()
proč ne ? však jsem nemyslela lokny jak na ples .-) neměla jsem na mysli nemyté vlasy s třema barvama melíru, nebo účes typu vedoucí v samošce .-)
upravené vlasy jsou pěkné sexy vlasy..ano..i rozcuchané .-)to se chlapům líbí. princezna.
@sophinka píše:
chlap nesexuje očima ,to se tedy mýlíšmožná v bordelu vybírá očima. ale sex - kvalitní sex je o přirozenosti ,spojení dvou milujících se lidí a proto je to vždy za těchto podmínek krásné.
Pokud chceš ze sexu těžit ,pak jsi jako prostitutka a chápu ,že se musíš chovat jako herečka
moc zkušená nebudeš..chlapi opravdu sexují očima. narozdíl od ženy.
@dada12 píše:
moc zkušená nebudeš..chlapi opravdu sexují očima. narozdíl od ženy.
@sophinka píše:![]()
kolik ti je ?
mě by zajímalo,jestli když inscenuješ takové divadlo z toho máš taky něco ty
prosím Tě jaké divadlo ?
proč překrucuješ, kde je chyba ? viděla jsi někdy pěknou soulož ? nebo jiné hrátky ? třeba Kamasutra ? všimla sis, jak se ženy nastavují, jak je všude krásně vidět zásun penisu ? o tom celou dobu mluvím, ne o divadle. ![]()
@dada12 kočko, v něčem máš pravdu a v něčem si vedle jak ta jedle. Jasan, že by o sebe ženská měla dbát, být upravená atd. To je jasný. Ale stejně tak o sebe může dbát baculinka a jen to, že je trošičku při těle neznamená, že neni sexy
A s těma princeznama nemáš pravdu, třeba mému chlapovi se tyhle „bárbínky“ spíš hnusí. Kolikrát potkáme zmalovanou „princeznu“ a on mi řekne, to je hnus, jak měla na sobě napatlanýho toho pudru
Někdy mi třeba i řekne, dneska nemaluj, moc Ti to sluší i takhle. Samozřejmě to neznamená, že by bylo super, kdybych před ním chodila neumytá, s mastnýma vlasama.
Jen prostě trošičku přirozenosti neuškodí.
A taky bych řekla, že už je to trošičku mimo téma zakladatelky. ![]()
mému se líbí ,když mě se to líbí -tedy když se ,,udělám,,
nejsem si jistá zda by se mi to u soustředěného pohazování upravenými vlasy a neustálého ce nejvíc roztahování nohou povedlo