Co mám dát koťátku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Evvčíííísss
3.7.12 13:07

Kakáme do rohů dveří... a čůráme před vchodové dveře..

Pardon už má asi 7 týdnů koťáko..Pro ty kdo by nebyli v obraze - je to nalezené kotě a věk odhadovala veterinářka min. týden.

• Citovat
  • Upravit
120
3.7.12 14:42

Dobrý den,

to jsem ráda, že se má Kikin dobře :) Ono tam je jediný problém - a to je to, že nemáte kočkolit. Jak Vám přijde, tak se to zpraví. Kočka je od přírody tam, kde to může zahrabat a jelikož máte noviny, tak tam bohužel nemůže hrabat. Pokud je chcete nechat, tak je roztrhejte na co nejmenší kousíčky, ať to může zahrabat. Ale raději kupte co nejrychleji stelivo. Ten kočkolit máte objednaný Cats best oko plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evvčíííísss
3.7.12 19:41

Máme objednaný Tigerino Ecoverde hrudkující stelivo na bázi dřeva new a ještě
Kočkolit Cat's Best Öko Plus objednáváme to na zoohit. cz
A kapsičky Animonda Carny Kitten 6×200 g od každého druhu 6× 200g a granulky Applaws Kitten - je tam 80% masa…Mohou se vůbec kombinovat kapsičky jiné značky s granulkami jiné značky?

• Citovat
  • Upravit
120
3.7.12 21:27

Tak nákup super :palec: Stelivo Cats Best používám také, pokud se Vám bude zdát, že to kocourek hodně vynáší zkuste Cat Best Gold, ten opravdu doporučuji. Animondou Carny také krmím, cením si je pro velký podíl masa, jsou super. Granule a kapsičky jiné značky určitě míchat můžete. Ono ani není dobré, aby se kočka naučila na jednu značku, protože potom bude problém se změnou nebo pokud kočka sní něco jiného. Nejlépe granule, kapsičky, semtam maso. Prostě ať má bohatou stravu. Pro kočku je nejhorší monodieta. Nesmí mít jeden druh jídla. Má z toho dokonce i zdravotní problémy. Tak ať se Vám s Kikinem daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evvčíííísss
4.7.12 11:43

Kočka a žraní trávy

Ještě bych se chtěla zeptat, kočky prý mají jíst trávu..No, to je sice pěkné zjištění, že by mi „posekala“ zahradu :lol: :D, ale jakou trávu mu mám dát a v jakém množství a jak často? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
4.7.12 12:20

Někdy se dají koupit takové pytlíky se semínkama přímo pro domácí mazlíčky, tak mu udělat truhlík :lol:
oni to většinou žerou, aby se poblili a vyčistili si tak žaludek od chlupů, co spolykají při mytí. Pro bytové kočky se prodávají různé pasty, aby se jim ty chlupy v žaludku nehromadily… Malt Soft mě napadá, jsou i jiné myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.7.12 13:01

Ona i existuje i přímo kočičí tráva - já moc nepoužívám, kočky mi ji žrát nechcou :) Malt Soft je z těch méně kvaliních (kočky mi z ní strašně zvrací - což nesmí). Já osobně používám pastu Bezo-pet, je sice draŽŠÍ, ale kvalitně se to nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný