Co milujete?

9023
14.1.12 21:23

Co milujete???

Co milujete????
Přemýšlela jsem, co dělá lidský život krásným, tak se ptám, co milujete, pro tentokrát vynechte odpovědi koho milujete, je jasné, že všechny milujem svoje dětičky, partnery a rodiče.

Napište jaké milujete věci, pocity, situaci…prostě na čem ujíždíte…
Bude to taková malá sonda o tom, co nám dělá život příjemným :lol: :lol:

Abych se jen neptala, tak já miluju:

Jaro, počasí po bouřce, když vyjde slunce a všechno voní jako voda, usušené prádlo na vzduchu, rajčata ze zahrádky, kyselé okurky, zelí, když nemusím ráno vstávat, růže, narcisi a kytky vůbec, kyselá letní jabka, čisté povlečení na posteli, hezký mužský zadky, víkendy, kočky a psy, koupání v bazénu, v řece a v moři, jižní čechy, památky v Praze,Zoo Trója, zelenou barvu a taky modrou, žlutou, fialovou a samozřejmě černou, stříbro, ocel a k tomu bílé kamínky, čerstvě posekanou zahradu,všechno jídlo kromě plněných paprik........ :think:
Tak piště, :D :D co dělá radost vám..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
14.1.12 21:27

miluju plněné papriky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
14.1.12 21:28

já miluju léto a grilování :D …a ještě vůni domova, prostě domov… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.1.12 21:29

Já slovo „miluju“ používám jen na jedno, na přítele :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.12 21:29

Miluju jablka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.1.12 21:30
Etcetera78 píše:
miluju plněné papriky :mrgreen:

Tak ty jediný fakt nedam a manžel je rád, tak je vařim od oka a to ještě jednou za uherák, jinak na ně chodí k našim a kvůli mě maminka navaří něco jínýho, jinak bych nejedla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.1.12 21:30

já miluju jaro, když se všechno probouzí k životu a krásně kvete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.1.12 21:31

manžela, naše děti, horko, vůni léta, rajskou omáčku, zelenou barvy, míšu, pěkné spodní prádlo, mám ráda, když má můj muž chuť na sex a k tomu se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.1.12 21:31

kafe a zakusek k tomu :palec: a hlavni vec: v KLIDU si to vypit

Příspěvek upraven 14.01.12 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
14.1.12 21:32

ČOKOLÁDU :lol: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.1.12 21:32
Janinna23 píše:
Já slovo „miluju“ používám jen na jedno, na přítele :mrgreen: :srdce:

Tak dobře, na čem ujíždíš??? Přítel není „co“, ale „kdo“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
14.1.12 21:33

Čokoládu, kafe, cigarety, červenou barvu, sluníčko, moře, uklizený byt, vůni domestosu a sava, kytky v bytě, maso, tatarku, bonbony Vexta a pendreky, jelení lůj a krém na ruce garnier.

• Citovat
  • Upravit
5635

Ja miluji knihy,rada ctu.Miluju,kdyz vecer ulozim dcerku do postylky a napustim si varici vanu a v ni si ctu.
Miluju zimu a lyzovani a miluju,kdyz se v lete probudim a venku zpivajici ptaci a sumi potok,ktery mi tece za domkem.A v neposledni rade miluju,kdyz sedim na zahrade a sumi listi na stromech,to asi spada do tech pocitu.Rada to posloucham :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042

Krasne tema :potlesk: :potlesk: . Ale je to trochu na delsi zamysleni.. :think: . Tak ja to zkusim…

Miluju prirodu, jaro, kdyz jde citit ve vzduchu, projizdky na kole, kocici pleme, inteligentni humor, cerny caj, dobry horor, vino, tatarak, rockovou muziku, tanec, pivo v lete, stanovani a zivot… ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Terry Pratchett a jeho Zeměplocha. Čerstvý chleba jenom s máslem. Když za mnou starší přijde v noci do postele a dělá mi „malá“. Cca 5vteřin po probuzení, než si vzpomenu kde jsem, co se včera stalo a že budu muset vstát. Ten pocit, když namočím těhotenský test, pak se na něj jdu podívat a je tam druhá čárka. Když se ukáže, že jsem měla pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová