Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co milujete????
Přemýšlela jsem, co dělá lidský život krásným, tak se ptám, co milujete, pro tentokrát vynechte odpovědi koho milujete, je jasné, že všechny milujem svoje dětičky, partnery a rodiče.
Napište jaké milujete věci, pocity, situaci…prostě na čem ujíždíte…
Bude to taková malá sonda o tom, co nám dělá život příjemným
![]()
Abych se jen neptala, tak já miluju:
Jaro, počasí po bouřce, když vyjde slunce a všechno voní jako voda, usušené prádlo na vzduchu, rajčata ze zahrádky, kyselé okurky, zelí, když nemusím ráno vstávat, růže, narcisi a kytky vůbec, kyselá letní jabka, čisté povlečení na posteli, hezký mužský zadky, víkendy, kočky a psy, koupání v bazénu, v řece a v moři, jižní čechy, památky v Praze,Zoo Trója, zelenou barvu a taky modrou, žlutou, fialovou a samozřejmě černou, stříbro, ocel a k tomu bílé kamínky, čerstvě posekanou zahradu,všechno jídlo kromě plněných paprik........ ![]()
Tak piště,
co dělá radost vám..... ![]()
já miluju léto a grilování
…a ještě vůni domova, prostě domov… ![]()
Etcetera78 píše:
miluju plněné papriky
Tak ty jediný fakt nedam a manžel je rád, tak je vařim od oka a to ještě jednou za uherák, jinak na ně chodí k našim a kvůli mě maminka navaří něco jínýho, jinak bych nejedla… ![]()
já miluju jaro, když se všechno probouzí k životu a krásně kvete.
manžela, naše děti, horko, vůni léta, rajskou omáčku, zelenou barvy, míšu, pěkné spodní prádlo, mám ráda, když má můj muž chuť na sex a k tomu se mnou ![]()
kafe a zakusek k tomu
a hlavni vec: v KLIDU si to vypit
Příspěvek upraven 14.01.12 v 21:32
Janinna23 píše:
Já slovo „miluju“ používám jen na jedno, na přítele![]()
Tak dobře, na čem ujíždíš??? Přítel není „co“, ale „kdo“ ![]()
Čokoládu, kafe, cigarety, červenou barvu, sluníčko, moře, uklizený byt, vůni domestosu a sava, kytky v bytě, maso, tatarku, bonbony Vexta a pendreky, jelení lůj a krém na ruce garnier.
Ja miluji knihy,rada ctu.Miluju,kdyz vecer ulozim dcerku do postylky a napustim si varici vanu a v ni si ctu.
Miluju zimu a lyzovani a miluju,kdyz se v lete probudim a venku zpivajici ptaci a sumi potok,ktery mi tece za domkem.A v neposledni rade miluju,kdyz sedim na zahrade a sumi listi na stromech,to asi spada do tech pocitu.Rada to posloucham ![]()
Krasne tema
. Ale je to trochu na delsi zamysleni..
. Tak ja to zkusim…
Miluju prirodu, jaro, kdyz jde citit ve vzduchu, projizdky na kole, kocici pleme, inteligentni humor, cerny caj, dobry horor, vino, tatarak, rockovou muziku, tanec, pivo v lete, stanovani a zivot…
![]()
Terry Pratchett a jeho Zeměplocha. Čerstvý chleba jenom s máslem. Když za mnou starší přijde v noci do postele a dělá mi „malá“. Cca 5vteřin po probuzení, než si vzpomenu kde jsem, co se včera stalo a že budu muset vstát. Ten pocit, když namočím těhotenský test, pak se na něj jdu podívat a je tam druhá čárka. Když se ukáže, že jsem měla pravdu ![]()