Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Poraďte prosím, kdo přecházel a je spokojenější než s o2? T mobile nebo Vodafone? Děkuji
Ahoj, zrovna jsem na půli cesty, už mám zrušenou smlouvu a přecházím k T-mobile. Ale co je lepší, těžko říct, jde o to, co požaduješ, jestli víc telefonuješ, voláš, do jakých sítí ![]()
Já měla u 02 program cool, do 26let. 60volných minut, sms do O2zdarma, 250Kč. Bylo to dobré, dokud jsem byla na střední a kámošky měly O2 a tehdejší přítel… Jenomže teď potřebuju komunikovat především s rodinou a nynějším přítelem, takže jsem si našla Mých5 u T-mobile. Za99kč, zdarma SMS na 5 čísel, levnější volání na 5 čísel
Pro mě vyhovující.
Jinak jsem to udělala tak, že jsem si zašla do O2, řekla jim, co mě trápí, oni mi dali nějaké nabídky, potom jsem zašla do T-mobilu, tam mi dali nějaké nabídky a podle toho jsem se rozhodla ![]()
záleží s čím, jestli s hlasovým tarifem, či internetem…
Já jsem spokojená s T-Mobilem…každý má nějaké klady a zápory, dost záleží kam voláš atd…
My jsme přešli s manželem od O2 k Vodafone a to bylo snad ještě horší.Takže jsme teď u T-mobile a momentálně fakt spokojenost.
nevybereš si, všude je to na prd, první lákají a pak jen platíš
, tak jak mě nalákal T-mobile, že budu mít super tarif a nakonec z toho byl závazný paušál na dva roky
,hlavně dávat pozor na to pokud budou chtít občanku, tak nic nepodepisovat, je to smlouva na upsání se na roky(buď na 2-3 roky)Jsou to lišky mazané všichni
mně se teď u t-mobilu ptala, jestli chci rok nebo dva, ale člověk se musí hodně ptát ![]()
Já jsem přecházela od O2 k T-mobile a vyplatilo se, moje měsíční útrata klesla cca o 300 Kč. Je to ale už déle, nevím, jaký jsem měla u O2 tarif. Přecházela jsem hlavně proto, že většina rodiny i kamarádů jsou právě u T-mobilu. Vzpomínám si, že mi nabízeli 2000 volných minut, kdybych se rozhodla zůstat ![]()
My jsem právě spokojeni s O2.
teda dcerka má u T-Mobile tarif S Mých5 za těch 99,– a až na pár vyjímek pohoda. Jen když se zdržím s úhradou fa, účtují penále poměrně rychle a ne zrovna malé, což třeba O2 rozhodně tak nemá.
Ahojky,zeptám se trochu na něco jiného,dělali vám u O2 problémy při vypovězení smlouvy?Jak moc dopředu mám smlouvu vypovědět před uplynutím dvouleté smlouvy?Díky
Maajaa píše:
Ahojky,zeptám se trochu na něco jiného,dělali vám u O2 problémy při vypovězení smlouvy?Jak moc dopředu mám smlouvu vypovědět před uplynutím dvouleté smlouvy?Díky
nejsem si jistá,ale snad pokud zajdeš asi 2 týdny( přesně to nevím) a řekneš jim, že nechceš pokračovat v paušál,dál nevím jak se pokračuje, už si to nepamatuju,je víc jak 3 roky zpátky
Při vypovězení smlouvy před jejím ukončením se platí za každý měsíc smluvní pokuta, tedy já mám konec smlouvy v říjnu a pokud teď odstoupím, je pokuta 1200Kč, zrovna včera jsem to zjišŤovala, loni mi ještě dali 3000 minut, ale letos už to prý dávat nechtějí a tak též přecházím a i se mi vyplatí jim těch 1200 zaplatit.
Jinak můžeš počkat, až Tě sami kontaktují a smlouvu neprodlužovat, nemohou bez tvého souhlasu prodloužit. Jen pozor, někdy to dají vědět jen formou sms, že pokud se neozveš, tak prodlužují, to dělá t-mobile, O2 mi ale před dvěma lety poslali papíry k podpisu
Ahoj manžel od O2 odešel protože to bylo něco strašnýho, každoměsíční volání aby mu změnili adresu, plus ještě ohledně internetu, neustálé dohady, pak nám napalovali penále(přes sms), protože nám nepřišla jediná složenka, no prostě
Já jsem u T-mobile mnoho let a jsem s nima nadmíru spokojená, nebyl jediný problém. Když mi udělal na telefonu bývalý šílenej dluh(mám dvě čísla a jedno mu já kráva důvěřivá půjčila), nedělali z toho kovbojku, nabídli splátkový kalendář jak jsem byla schopná platit měsíčně, a jelo se dál…
Takže za mě T-Mobile SPOKOJENOST
No já to zatím jen mapuji. Vím, že všude je něco. Jsme v o2 13 let, 5 let máme s manželem paušály, ale v poslední době nás štvou tím jejich přístupem ![]()