Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je super, že jste se tak rozepsali, když to tak pročítám, tak jsem si ještě na něco vzpoměla, miluju vůni a chuť TOP TOPIKU, ale přijde mi, že ten,
co se prodával, když jsme byly děti, byl lepší…
aktuálně kokosový pudink (na tom fakt ujíždím) v kombinaci s čokoládovým ![]()
J8 ze všeho nejvíc miluku, když třeba nejsem doma i 10m a malá slyší, že jsem přišla domů tak hned letí ke dvěřím s úsměvem od ucha k uchu a na celý barák řve moja mamíííí moja mamíííí a skočí mi kolem krku
a vzápětí nato, mamí dej ňamikooo
![]()
Ale ono je toho víc ![]()
Eliška píše:
Sophi a když tě v noci obejme syn?
synové už nejsou ve věku,kdy 1. spí poblíž
a za 2. by mě chtěli objímat ![]()
Tak ten můj osmilěťák by objímal furt a jedenáctiletá taky. Myslím, že synovi to vydrží do 15 určitě ![]()
Eliška píše:
Tak ten můj osmilěťák by objímal furt a jedenáctiletá taky. Myslím, že synovi to vydrží do 15 určitě
mému táhne na 17 a druhému na 13 a fakt už objímat mámu nepotřebují ![]()
No ještě máš zásobu objímačů
A s těma staršíma je to zas o něčem jiném.
Já miluju, když za mnou a manželem přijde syn a odvede nás do ložnice, že chce zlochtat v manželský posteli
Pak miluju bramborový salát z ještě vlažných brambor a výlety s rodinkou.
Miluji ceskou krajinu a vylety, zimni prochazku za mraziveho dne a hlavne ten navrat to vyhrateho domu. Miluji behani se psem v lese.
Miluji materstvi a vse co mi dalo. Usmev meho syna a jeho „Mam Te rad“. Miluji vsecko pro nej nove co s nim zazivam. Miluji jeho vuni a taky vuni meho psa. Miluji chvilky, kdyz si lehnu na zem, hlavu polozim na meho psaa posloucham jak dycha a jak mu bije srdicko.
Miluji kdyz se manzel vraci z prace.
Miluji teseni se na cokoliv, treba i na to, ze pujdeme ven.
Miluji svoji praci a svoje povolani. Miluju to, ze i na materske muzu pracovat a byt prinosna sve firme.
Miluji shledani se svoji mamou, kterou vidam jen 2× za rok.
Miluji zivot.
A diky zakladatelce za krasne tema. ![]()
susacek píše:
Miluji ceskou krajinu a vylety, zimni prochazku za mraziveho dne a hlavne ten navrat to vyhrateho domu. Miluji behani se psem v lese.
Miluji materstvi a vse co mi dalo. Usmev meho syna a jeho „Mam Te rad“. Miluji vsecko pro nej nove co s nim zazivam. Miluji jeho vuni a taky vuni meho psa. Miluji chvilky, kdyz si lehnu na zem, hlavu polozim na meho psaa posloucham jak dycha a jak mu bije srdicko.
Miluji kdyz se manzel vraci z prace.
Miluji teseni se na cokoliv, treba i na to, ze pujdeme ven.
Miluji svoji praci a svoje povolani. Miluju to, ze i na materske muzu pracovat a byt prinosna sve firme.
Miluji shledani se svoji mamou, kterou vidam jen 2× za rok.
Miluji zivot.
A diky zakladatelce za krasne tema.
Já děkuju za příspění do této diskuze, snad vás trochu potěšilo vědět, že vás těší společné věci, pocity, situace a tak ![]()
zatim jsem to tu necetla, ale miluju snih, miluju vuni more.....
tasa píše:
zatim jsem to tu necetla, ale miluju snih, miluju vuni more.....
Založila jsem to já a je to skvělí počtení, doporučuju, udělá ti to lepší náladu a poznáš kolik maličkostí ti v životě dělá život krásnějším. ![]()
posekanou trávu,západ slunce,začínající jaro,kyž mě v noci obejme dcera (jákákoliv
) nebo manžel. Když mi děti řeknou mám tě rád(a), zamilovaný pohled manžela na mě nebo na děti. Miluji jídlo a spánek. Horkou vanu s knihou (tu už jen z dávných vzpomínek
) dobré víno. procházky v lese . masáže