Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
miluju, že Bertík začal sám chodit na nočník
a miluju jakou má radost, že tam načůral a i to jak kouká, když položí kabel vedle ![]()
Čokoládu(musím ji mít každý den),kávu,spánek,oblohu plnou hvězd,vůni posekané trávy,když vyleze manžel voňavý ze sprchy…to umírám
,dobré víno,vůni pomerančů a mandarinek,černou a červenou barvu,stříbro a jednoduchost.
Hmmm tak asi nejvic kuřecí nugetky a kuřecí všeobecně, bílou čokoládu, jablka, déšť, podzim a padání listí, vyhřátou postel a piškoty ![]()
Miluju kdyz se rano probudim a venku sviti slunicko
miluju kdyz vecer ulozim synka do postele a nastane na chvili ten bozsky klid a ja se muzu natahnout k telce
a taky miluju čokoládu a sex ![]()
Někdo to psal, sbírání hub, no to přidávám, protože o tom, že sbírám hřiby do košíku v našich lesích, o tom se mi zdá celou zimu
![]()
Miluju svoje děti, rodiče, barvy podzimu, krásy přírody, dobré knihy, dobré jídlo, křupající sníh, dřevo, kameny, hlínu, hrady, pivo
a už dvacet let jednoho chlapíka, který bohužel není a asi ani nebude můj
.
A miluju ještě dlouhou horkou sprchu, ovšem můj manžel k tomu má spíše opačný vztah ![]()
jeste miluju, kdyz vylezu ze sprchy a olivovy sprchovy gel PALMOLIVE ![]()
Ještě jsem zapoměla, tatarák z lososa, colu, a jak píšete čerstvě povlečenou postel, ještě když je vyvětraná z balkonu.
Spoustu věcí…miluju knížky a čtení (opravdu hodně moc
)jaro a vše co k němu patří, vůni šeříku, levanduli, tulipány, když mě muž ze spánku obejme, ještě lépe když se rovnou pomilujeme…miluju jasmínový čaj a všechny písničky od Seala
zmrzlinu,čokoládu, pizzu Hawai, bydlení ve stylu Provence, boty a kabelky všech barev a velikostí, miluju ranní kávu připravenou od mé lásky, vůni Gucci Guilty, teplé letní noci, bílé Vánoce…miluju pocit, že si od určité chvíle umím vážit přítomnosti, nepatlám se v minulosti a zbytečně se netrápím budoucností… …o lásce k synovi a jeho tátovi mluvit nebudu, když o tom téma není…ta je prostě nekonečná ![]()
…když vyšlápnu na kole kopec,když se letadlo zvedá ke startu,když se rackové chechtají,když dostanu to,co jsem si už dlouho přála,když jsou mi volné kalhoty,miluju čokoládu,když malej řekne „máma“,a směje se…
A nedá mi to, ale moc miluju našeho psa!
… nemůžu ho nezmínit… ![]()
Já miluju vůni čerstvě posekané trávy, pak i sena
, vůni okurkového salátu, jasnou noční oblohu, ledvinky, medovník a lázeňské oplatky ![]()