Co milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
14.1.12 21:41

Jooo, taky miluju orgasmus… :oops: :mrgreen: bez nej by to neslo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.1.12 21:41

miluju, že Bertík začal sám chodit na nočník :) a miluju jakou má radost, že tam načůral a i to jak kouká, když položí kabel vedle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.1.12 21:42

horkou vanu, moře, spánek, hudbu, romantiku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517

Čokoládu(musím ji mít každý den),kávu,spánek,oblohu plnou hvězd,vůni posekané trávy,když vyleze manžel voňavý ze sprchy…to umírám :jazyk:,dobré víno,vůni pomerančů a mandarinek,černou a červenou barvu,stříbro a jednoduchost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Hmmm tak asi nejvic kuřecí nugetky a kuřecí všeobecně, bílou čokoládu, jablka, déšť, podzim a padání listí, vyhřátou postel a piškoty :roll:

• Citovat
  • Upravit
9044
14.1.12 21:43

Miluju kdyz se rano probudim a venku sviti slunicko :) miluju kdyz vecer ulozim synka do postele a nastane na chvili ten bozsky klid a ja se muzu natahnout k telce :) a taky miluju čokoládu a sex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.1.12 21:43

Někdo to psal, sbírání hub, no to přidávám, protože o tom, že sbírám hřiby do košíku v našich lesích, o tom se mi zdá celou zimu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.1.12 21:44

Miluju svoje děti, rodiče, barvy podzimu, krásy přírody, dobré knihy, dobré jídlo, křupající sníh, dřevo, kameny, hlínu, hrady, pivo :mrgreen: a už dvacet let jednoho chlapíka, který bohužel není a asi ani nebude můj :* .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.1.12 21:44

A miluju ještě dlouhou horkou sprchu, ovšem můj manžel k tomu má spíše opačný vztah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.1.12 21:45

jeste miluju, kdyz vylezu ze sprchy a olivovy sprchovy gel PALMOLIVE :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
14.1.12 21:46

Ještě jsem zapoměla, tatarák z lososa, colu, a jak píšete čerstvě povlečenou postel, ještě když je vyvětraná z balkonu.

• Citovat
  • Upravit
1707

Spoustu věcí…miluju knížky a čtení (opravdu hodně moc :) )jaro a vše co k němu patří, vůni šeříku, levanduli, tulipány, když mě muž ze spánku obejme, ještě lépe když se rovnou pomilujeme…miluju jasmínový čaj a všechny písničky od Seala :srdce: zmrzlinu,čokoládu, pizzu Hawai, bydlení ve stylu Provence, boty a kabelky všech barev a velikostí, miluju ranní kávu připravenou od mé lásky, vůni Gucci Guilty, teplé letní noci, bílé Vánoce…miluju pocit, že si od určité chvíle umím vážit přítomnosti, nepatlám se v minulosti a zbytečně se netrápím budoucností… …o lásce k synovi a jeho tátovi mluvit nebudu, když o tom téma není…ta je prostě nekonečná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

…když vyšlápnu na kole kopec,když se letadlo zvedá ke startu,když se rackové chechtají,když dostanu to,co jsem si už dlouho přála,když jsou mi volné kalhoty,miluju čokoládu,když malej řekne „máma“,a směje se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.1.12 21:48

A nedá mi to, ale moc miluju našeho psa! :srdce: … nemůžu ho nezmínit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 21:48

Já miluju vůni čerstvě posekané trávy, pak i sena :lol: , vůni okurkového salátu, jasnou noční oblohu, ledvinky, medovník a lázeňské oplatky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová