Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jizvíková píše:
manžela, naše děti, horko, vůni léta, rajskou omáčku, zelenou barvy, míšu, pěkné spodní prádlo, mám ráda, když má můj muž chuť na sex a k tomu se mnou
NO vidíš na hezké spodní prádlo jsem zapoměla a ten sex taky a přitom je to dost důležitý, tak to přidávám… ![]()
Tak to je nádherné téma, dík, přesně to jsem teď potřebovala!!!
Miluju svou rodinu, svá zvířata.
Od jisté doby každé ráno, když se vzbudím a vím, že jsou všichni blízcí v pořádku.
Každý den, který s nimi můžu strávit.
Svou práci a studium )i když teď je zkouškové
)
Také miluju jakékoliv počasí venku, to jako doopravdy, ať je vedro, extrémní zima, leje nebo svítí sluníčko.
Studenou Plzeň ![]()
Přírodu a všechno, co umí.
Empatické a citlivé lidi.
Odpolední kávu v pergole.
Mam rada dobre jidlo!
Miluju vecerni grilovani a posezeni dlouho do noci.
Miluju usinani pod sirou oblohou a probouzeni se ve spacaku pokropenem rosou.
Vzdy mam husi kuzi pri posezeni u ohne, kdyz se hraje na kytaru s zpivaji se stare, oposlouchane klasiky, ktere kazdy zna!
MIluju zvuk krupajiciho snaehu pod botami.
MIluju chvile s mmi prateli, protoze vim, ze jaou opravdovi a muzu se na ne spolehnout.
Miluju pocit vyhry a taky to, ze ve vetsine pripadu umim prijmout porazku.
Taky mam moc rada krasne a kvalitni veci, poradne kozene boty, bundu, hodinky, sperky, iluju kadernictvi a modelaz nehtu, mam rada, kdyz sve dcerce muzu koupit taky kvalitni veci, a nejlepsi na tom je pocit, ze si na to zvladnu vydelat (prozatim)!
Taky mam rada drevo, mame ho snad vsude!
Sztrasne rada ridim, mam hudbu na plnepecky a zpivam jako o zivot!
Rada chodim upravena, na podpatcich, a nesmirne rada flirtuju…
ale potom se jeste radsi vratim domu a vim, ze to je to misto, kde patrim!
Paaaani, mohla bych pokracovat do rana!
Ve zkratce… MILUJU ZIVOT! ![]()
Co miluji? Ty jo to je strašně těžká otázka! Mám ráda spoustu věcí léto,kytky,dobré jídlo,peníze, vše co je už napsané vč.plněných paprik
,které jsem už nejedla a nedělala roky,protože ty můžu jen jáa mojí miláčci by mi na to hodili
Ale co miluju?
Díky za téma dala si mi brouka do hlavy aspoň mám nad čím přemýšlet a až na to příjdu vrátím se sem ![]()
Miluju, když svítá, probudíme se, přitulíme a pak se hezky pomilujeme. Když máme čerstvě povlečeno. Když se kochám pohledem na naši spící berušku. Když jdeme celá rodina podél Labe. Když vidím, jak se ptáci koupou v kalužích. Když mám chvilku na opečování svých kytiček. Když kvetou magnolie a jabloně. Když podzimní slunce svítí skrz les a hledáme houby. Když si můžu lehnout na louku plnou kytek v Českém ráji.. ![]()
Tresne, vuni posekane travy, prochazky o samote v prirode, more, jablka, spanek!
Holky děláte mi radost, takhle přeci vypadá radost ze života ![]()
Přidávám taky tatarku, tatarák,chvilku klidu jen pro sebe, knížky moje vášeň, jen mám tak málo času teď číst, miluju chvilku, když ve čtvrtek přijdou noviny a já si můžu, když malá spí, v klidu přečíst Mladou frontu a vyluštit křížovku přidávám filmy a to hlavně ty český, třeba i starý pro pamětníky, hudbu, nečekané a neplánované výlety, prostě sednout do auta a jet, kam nás oči vedou.....
![]()
já mám ráda východ slunce, šplouchající moře a teplo, romantický film s dobrým koncem, a když jsem sama doma hodně nahlas puštěnou muziku, sex.
Holky, dík, před chvílí jsem se tvářila jak kakabus, teď se zasněne culím jak de..l
![]()
Je to nadherne tema!!! Ale ten vycet vsech veci by mohl byt snad nekonecny! ![]()
Čundry,spaní pod širákem, noční oblohu, červený víno, ryby, plavání,psy,podzim,muzika The Doors,vana horké vody, kopretiny..........
Tak ja take pridavam.Miluju,kdyz slysim klapnuti schranky,to znamena,ze dosly letaky a ja si je vecer procitama rikam si,co bych si chtela koupit a nekoupim
.
Miluju cerstve povlecene periny,ale to az od te doby,co pouzivam novou avivaz.
Miluju ji.