Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miluju léto, svojí kvetoucí zahradu, jahodovou zmrzlinu, filmy- Angelika, Hříšný tanec, Sissi, vánoční svítíčka, obložené chlebíčky, den před štědrým dnem to posvátné těšení, zedničení, kytky, zvířata, radost v očích svých dětí, mochito, pucle, sednout si v uklizeném domě, všechno třpytivé, ale nejvíc na světě miluju svou úžasnou rodinu.
rybkabezvody píše:Hodaka píše: Čokoládu, kafe, cigarety, červenou barvu, sluníčko, moře, uklizený byt, vůni domestosu a sava, kytky v bytě, maso, tatarku, bonbony Vexta a pendreky, jelení lůj a krém na ruce garnier.jé na savo jsem zapoměla
fůj holky
takovej hnus!
takže povinně ke mě domů a každý týden savujete! ![]()
masinka9 píše:
Miluju, když svítá, probudíme se, přitulíme a pak se hezky pomilujeme. Když máme čerstvě povlečeno. Když se kochám pohledem na naši spící berušku. Když jdeme celá rodina podél Labe. Když vidím, jak se ptáci koupou v kalužích. Když mám chvilku na opečování svých kytiček. Když kvetou magnolie a jabloně. Když podzimní slunce svítí skrz les a hledáme houby. Když si můžu lehnout na louku plnou kytek v Českém ráji..
já miluji psi,vesmír a vše kolem něj , dobré jídlo krom špenátu a krup, blesky-pokud nejsou na dosah
,komédie-hlavně přátelé
,smích a když jsu šťastá, jiné lidi co chytají záchvaty smíchu jen tak
,boty na vysokých podpatcích
,kabelky
,vůně barev…a benzínu
,teplo , desinfekční a čistíci prostředky, kafé,čistení zubů,toho je…
![]()
Příspěvek upraven 14.01.12 v 22:42
Puzzle… joooo!!! A nejlepsi je ten pocit, jak slozim puzzle treba s 5000 dilky a to slozene puzzle cele prejedu rukou! ![]()
miluju první jarní sluníčko když mě hřeje do obličeje, miluju svůj plněný hermelín, milovala jsem letní večerní dýchánky z kámoškou když děti spaly, a my si na verandě otevřely lahev vína k tomu cigárko a probraly jsme úplně všechno, miluju první spaní v čistém povlečení, miluju vůni davidoff, tu teda přímo zbožnuju, miluju pohled na svého manžela když usne společně s oběma dětma
![]()
Ahoj tak ja bych ti tady asi vypsala nejmín 3 stránky,miluju všechno z čeho mám jenom trošku radost,sluníčko,sníh někdy dokonce i déšt,bouřku,miluju ovoce,zeleninu ale i trochu nezdravé jídlo,stejně tak když si doma uklidim a líbí se mi to,nedávno jsem měla šílenou radost když jsme si potapetovala starou skřín a hned jsem se do ní zamilovala,když rostou kvbětiny na jaře,když se těšíme na vánoce,prostě a jednoduše miluju všechno co se mi líbí,a co se mi líbí hodně moc o to to miluju víc ![]()
sterezie píše:rybkabezvody píše:fůj holkyHodaka píše: Čokoládu, kafe, cigarety, červenou barvu, sluníčko, moře, uklizený byt, vůni domestosu a sava, kytky v bytě, maso, tatarku, bonbony Vexta a pendreky, jelení lůj a krém na ruce garnier.jé na savo jsem zapomělatakovej hnus!
takže povinně ke mě domů a každý týden savujete!
chich, ale ne díky, uklízení mám po mazlíčcích až kam
já se raději půjdu „nafetovat“ do nemocnice ( na návštěvu, lehnout si tam nenene )
Koupání v ledové vodě, když jsou tropický vedra.
Koupání v horké vodě nebo saunu, když je zima.
Výlety na běžkách, když mrzne a svítí slunce.
Zpěv ptáků, když začíná den.
Hukot splavu.
Na jaře, když vykvětou tulipány.
Vůni knih.
Praskání v kamnech.
Taky bouřky.
Vánoce a Velikonoce (radši teda bez pomlázky)… to budu asi jedna z mála… ![]()
Příběhy.
Filmy s Pierrem Richardem… ![]()
Miluju když se moje děti smějou,když se na mě manžel zamilovaně dívá,když se můžu sama vysmutnit,vůni čerstvě posekané trávy,když mně manžel hladí a škrábe na zádech,když mám uklizeno,kldyž se Kuba neškrábe,teplé letní večery a slunečná rána,když začne vonět jaro,když kuba po obědě spí a já si jdu lehnout,když se manžel po pár dnech vrací z práce,miluju mazlení a milování,skleničku dobrého vína,když děti večer usnou,čokoládu,gumový medvídky,když se hodně unavím při nějakém sportu,miluju když se cítím šťastná.
Tak jsem to konečně přečetla pozorně a koukam, že se neměli psát lidi… Tož se omlouvam
Takže miluju jaro, když se vše probouzi, léto a spaní pod stanem, jízdu na kole, když syn usne a já mám najednou úplně volno, sníh (ale mohl by být bez zimy, to oblékání je na palici), když se ke mě manžel ve spaní přitulí, tulipány a vůbec kytky, hlavně žluté, modrou barvu, horké kakao, vůni když začne pršet, rosu v ranním slunci, když vylezu na vrchol kopce, když se po dlouhé době dostanu na známé místo a můžu si zavzpomínat, povídání s kamarádkou, když se chce syn tulit, pohled na oblohu když jsou pěkné mraky nebo hvězdy, když se naučím něco nového, třeba plést vánočku ze 6 pramenů…
Krásný téma
![]()
Tááákže, já miluju: Pusinky od svého chlapečka, spánek, kočky, knihy, kytky, červené víno, maso na houbách, rozsvícený vánoční stromeček, podzim, červenou barvu, smích, seriál Zoufalé manželky, propisky, pastelky, rtěnky, medvídka z dětství, ..... páni, kdo by to řekl, že toho je tolik
a to jsem neskončila. Díky za to téma
![]()
Dceru, manžela, babičku. Vánoce. Mazlení se s dcerou a manželem všichni dohromady. Vařící vodu ve vaně. Šminky, krémy, voňavky. Bázi pod oční stíny, štětce na líčení. Pleťovou masku z acylpyrinu. Šátky a šály na různé způsoby. Svoje vypracované svaly. Čerstvě obarvené vlasy. Masáž na kosmetice. Když ráno vystajlovaná s notebookem sedám do svého nového auta a jedu do práce. Zmrzlinu Haagen Dasz.Nakupování. Ovesnou kaši. Mandarinky, citrony a pomelo. Buffy od Lush. Stella by Stella McCartney. Madmoiselle Coco od Chanel. Vůni nových bot. Desperate housewives. Kabelky a průhledné deštníky. Fialovou, fuchsiovou, šedou a černou barvu. Nalepovací řasy. Pivoňky. Historické romány. Film Hillary a Jackie. Zpěv ve sboru. Mozartovo Requiem.Francouzky a Paříž.
Edit - nepřemýšlela jsem o pořadí, psala jsem, jak mě to napadlo. ![]()
já miluju psy, spánek, ovoce a zeleninu, italskou kuchyni, večery u moře, před těhu jsem milovala čokoládu
LadyTommy píše:
já miluju psy, spánek, ovoce a zeleninu, italskou kuchyni, večery u moře, před těhu jsem milovala čokoládu
Teď už ne
?