Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je toho spousta, co mám moc ráda, miluju bych asi neužila, tak malý výčet…
vůni asfaltu po bouřce po horkém letním dni
a vůbec vůni deště
červánky a takové to obrovské slunce, co se při nich občas objeví
křupání sněhu pod nohama
válení se v posteli u dobré knihy
když prvně zaregistruju zjara, jak se prodlužuje den
a navíc v poslední době? zvuk prdu a krkání mýho synka
a tu dvouhodinovku klidu než jdu spát, kdy si rozbalím čokoládu a zasednu sem k emiminu, když mi macík večer usne…
Miluju obejmutí od syna,vůni deště a čerstvě posečené trávy,miluji Mojito(toho bych se upila klidně k smrti
)miluju postel a válení se v ní,tulipány,bílé růže,vůni Donna Karan Golden Delicious,Vánoce a hlavně to,že se sejdeme celá rodina,vánoční atmosféru,ozdobený stromeček,italskou kuchyni,svíčkovou,čerstvě voňavou povlečenou postel,vůni aviváže,vůni Sanytolu,vůni pampersek AB
,svatby a rodinné oslavy,kecání s kamarádkou u vína,v létě sezení venku dlouho do noci,koupání v bazénu,opalovaní,kosmetiku Max factor…možná si ještě vzpomenu
Ještě jsem si vzpomněla miluju chvíle kdy nic a nikam nemusím, malá spí a já mám klíííídek..a na to navazuje spánek v čerstvě povlečený postely… ![]()
Miluju pocit,kdyz vim,ze uzivim sve deti,a nic jim neschazi.
Miluji volnost.Miluji valeni se v postely.Miluji vsechny,kdo se ke me v nejhorsich chvilich neotocil zady.Miluji sebe,a nenavidim zaroven. ![]()
Pááni, já jsem zapomněla na tolik věcí..... chvíle kdy nic a nikam nemusím, kecání s kamarádkou u vína (inspirace od christy
) Obejmutí od svých synů, mojito, svoji postel, Vánoce a hlavně to, že se sejdeme celá rodina, v létě sezení venku dlouho do noci,koupání v bazénu (děkuji, kecačko
), taky tulipány, písničku od Davida Deyla Akorát a Teď hned, slzy štěstí, úsměv všech dětí, reklamy na Vodafone, psa Jonatána, záchvaty smíchu jen tak…
namátkou - červánky a různý dramatický oblohy. kolo. spaní v lese. křupání sněhu. letní bouřku. číst si, zvlášť když je venku hnusně a nemusím tam. Pouštění svíček na Vánoce. ležet v trávě. nadupaný, veselý ska a punk. smutný blues. slunce dopadající skrz okno. vůni miminka. úspěch. lyžování v tričku. nic nemuset.
To je krásný čtení, někdy je dobre uvědomit si kolik toho vlastně milujeme, nebudu se rozepisovat, protože je to skoro všechno z toho, co tu bylo napsáno ( plněné papriky a vůni sava taky ani trochu nemiluju
)
Chtěla jsem dopsat červánky, ale i to nakonec zaznělo, tak snad ještě miluju, když zkouším nějaký nový recept a ten se mi povede, vracet se na starý místa a jako ženská miluju i nakupování ![]()
sex s manzelem,cisto kolem sebe,domaci pohodu,cestovani,prirodu
Miluji pohled na své spící dítě,miluji vůni more,dobre jídlo,nakupování a cokoladu ![]()
jo a filmy s J.P. Belmondo a jeste pisne Karla Kryla a straaasne moc dalsich veci
Příspěvek upraven 15.01.12 v 09:52
Určitě si nevzpomenu na všechno ale aspoň něco - MILUJU čokoládu s celými oříšky, Tramín červený, zelené olivy plněné lososem, vůni čerstvě posečené trávy, zvuk jak křupe ušlapaný sníh pod nohama, ten pocit, když vylezu na horu a rozhlédnu se po okolí, krevety, bouřku, vůni po dešti, ležení na kupě sena a koukání se na mraky..
je toho asi hodně a díky za tuto diskuzi, že si na to všechno můžu zase vzpomenout ![]()
Miluju život,i když občas stojí za ho**o,miluju svého syna,miluju spánek,dobrou hudbu,mojí rodinu,čerstvý vzduch,bouřky,východy slunce,slunečnice,vůni lesa,přírodu,procházky. Miluju,když mám co milovat
.
Nejkrásnější je,když mi dcera řekne:„Mám tě ráda“
![]()
No a pak: miluju film Moulin Rouge,miluju,když porazím všechny v pokeru
,miluju jogu,miluju cítit se jako hvězda a celou noc nepustit mikrofon z ruky,takže zpěv
,miluju jaro a Velikonoce,miluju narozeniny,ne svoje,ale když je má kdokoliv z rodiny a já mu připravím oslavu,miluju Radegast desítku
,miluju hudbu a texty Tomáše Kluse..... ![]()
Miluju svoji dcerku a to když se přijde pomazlit, její úsměv,čokoládu, zmrzlinu,bílý vínko,vlažný letní večery když jsme seděli na balkoně a soused hrál krásně na saxík,usínání při bubnování deště,bouřku,chumelenici když jsem schovaná doma v teple,knížky teď hlavně od Simony Monyové,KFC
toho je… 

ale jinak super téma
Příspěvek upraven 15.01.12 v 00:05