Co milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8921
15.1.12 09:04

Miluju mlecnou cokoladu Milka, pizzu a vubec italska jidla, miluju psy, dogtrekking a ten pocit, kdyz vyrazim na trat a vim, ze budu cely den nebo dva na ceste a nemusim resit nic krome toho, kudy vede trasa, kde se najim a pripadne jestli budu spat v lese nebo ne, miluju kone a jejich vuni, projizdky v prirode a taky miluju cestovani kdekoliv, at u nas v republice nebo ve svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
15.1.12 09:54

Miluji pohled na spícího manžela… :srdce: I když mě něčím přes den naštve, takhle si to nevědomky žehlí. :lol: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.1.12 12:59

Já moc děkuju všem, co mi přispěli do této diskuze, poctivě jsem si přečtla všechno, co jste sem vložili :potlesk: :potlesk:
A jsem ráda, že i v týhle fofr době, sme měli čas se společně zamyslet, nad tím co nám život dělá krásný. Snad vás moje téma trochu mile povzbudilo a uklidnilo a udělalo vám dobrou náladu, děkuju, že jste do něj nahlédli, mezi všemy vážnými tématy, co se tu probírají každý den. :D :D
Klidně pište dál, budu mít radost.
A přidávám ještě další věci co miluju: bramborovou polívku s houbama a k ní bramboráky, to je ňamka, pak jsem zapoměla na jahody s naší zahrady rozmačkaný s tvarohem a cukrem, to je totiž chuťovej masakr, vylézt si na třešně po žebříku a trhat je do košíčku, lehnout si k večeru na lehátko a chytat večerní sluníčko, nezdravej pečenej špekáček na ohni :mrgreen: to ja báseň.Když moje malá holčička po probuzení stojí v postýlce a volá mama,tata, deda a všechny slova, co už umí. Miluju pocit,když jí před spaním kojím a ona už usíná a poplácává mi prso, jak kdyby to byla orosená dvanáctka…Miluju pocit, když si domů přinesu z útulku zvířátko a dám mu nový domov....., pak pobyt u kadeřnice, když mi češe a barví moje dlouhý vlnitý vlasy, to bych nejradši vrněla, jak kočka…, když se po koupeli celá namažu tělovým mlékem..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.1.12 13:07

A já si ještě vzpoomněla, že hodně miluju masáž zad, u toho jsem schopná vydržet hodiny, to je pro mě ten nej relax. Jak jsem na to mohla zapomenout :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9025
15.1.12 13:16
christy píše:
A já si ještě vzpoomněla, že hodně miluju masáž zad, u toho jsem schopná vydržet hodiny, to je pro mě ten nej relax. Jak jsem na to mohla zapomenout :lol: :pankac:

Tak to miluju taky, mamka je masér, ale kovářova kobyla chodí bosa, jak se říká, tak po všech cizích namazanejch lidech, už většinou nemá sílu,udělat masáž ještě mě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.1.12 13:38

miluju slané tyčinky od Havlíka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
15.1.12 15:15

A já zapomněla na bramboráky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.1.12 15:20

Tak já miluju, když pominu lidi, osoby…tak kafe, dřív to bylo kafe a dvě cigaretky k tomu… Pak taky když nemusím vstávat… Monchhichi… Potom když večer děti usnou a já mám chvilku pro sebe. Jo a jaro a léto

• Citovat
  • Upravit
4688
15.1.12 15:31

miluji, když můžeme s partnerem vyrazit někam na výlet bez dětí a ještě víc miluji ten pocit, když je zase uvidím a obejmu :) miluji takové to mimoděk pohlazení a obejmutí, miluji vášen při sexu, miluji orgasmus - můj i partnera :mrgreen: ,
miluji čerstvě napadný sníh, vzduch po bouřce, zpěv ptáků, ranní rosu, červánky, teplé paprsky, teplé moře, brouzdání v potoce, dobrou knížku, prima film, campari s džusem, kvalitní jídlo, hořkou čokoládu, miluji pocit, že mi to sluší, že jsem zhubla, že se vejdu do džín, které jsem dlouuuho neoblékla, miluji těšení se na něco, miluji pocit, když něco odkládaného konečně udělám a podaří se to, miluji smích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17928
15.1.12 15:32

Tak krom těch cigaret se shoduju s byron ;) a ještě napětí před bouřkou, před něčím důležitým (pozitivně převážně, ale i třeba zkoušky), v tu chvíli to teda nenávidím, ale zpětně miluju. Domov v širokém slova smyslu, to je pro mě neskutečně důležitý. Kořeny. Porozumění mezi lidmi, ochotu se dohodnout. Empatii. Vývary. Menstruační kalíšek :lol: Některý kusy šatníku. Romantický filmy a milování po nich. Filmy typu Všechno je jak má být. Staré věci, žehličky, šicí stroje, váhy, všechno. Neočekávaná setkání, neskutečně osudové chvíle, mám na ně štěstí. Miluju svůj mozek za to, že všechno zlé zapomene (to dobré často taky :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
15.1.12 15:33

jinak nádherné téma, člověk by si měl uvědomit co všechno mu dělá v životě radost a jak vidíte, stačí maličkosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.1.12 15:42
Cigaretky jsou minulost, je na ně občas myslím…ke kafi vždycky dvě :mrgreen:
Eliška píše:
Tak krom těch cigaret se shoduju s byron ;) a ještě napětí před bouřkou, před něčím důležitým (pozitivně převážně, ale i třeba zkoušky), v tu chvíli to teda nenávidím, ale zpětně miluju. Domov v širokém slova smyslu, to je pro mě neskutečně důležitý. Kořeny. Porozumění mezi lidmi, ochotu se dohodnout. Empatii. Vývary. Menstruační kalíšek :lol: Některý kusy šatníku. Romantický filmy a milování po nich. Filmy typu Všechno je jak má být. Staré věci, žehličky, šicí stroje, váhy, všechno. Neočekávaná setkání, neskutečně osudové chvíle, mám na ně štěstí. Miluju svůj mozek za to, že všechno zlé zapomene (to dobré často taky :mrgreen: ).
  • Citovat
  • Upravit
ankoh
15.1.12 15:44

asi jsem byla v minulém životě pes, protože miluju okusování kuřecích křidélek a uzených kostí :D

• Citovat
  • Upravit
17928
15.1.12 15:44

Tak to je super, že je to minulost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
15.1.12 15:46

Miluju svou práci. Ten pocit uspokojení co v ní zažívám. A taky miluju kafe v dobrý společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová