Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miluju chipsy; i kdybych byla k smrti přežraná, na chipsy zbyde vždycky kousek místa
Miluju pohled na uklizený byt. Miluju, když je venku hnusně, sněží a já můžu zůstat celý den v posteli a koukat na to počasí jen z tepla přes okno.
Jen víc, piště, Pudeme pak všechny spát a bude se nám něco pěknýho zdát, protože budem mít skvělou náladu......
![]()
Já miluju dialový sprchový gel od Fa, nevim jak se jmenuje, ale omamně voní…Miluju vůni frézií vůni naší pnoucí růže u branky, tak nevoní žádná jiná a já když jí cítím, tak vím, že tam je moje doma…Miluju veselý a šťasný lidi kolem sebe, taky starožitnosti a antikvariáty, výprodeje v Německu a taky bleší trhy, moje závodní auto, všechno co vytvořím sama svýma rukama, vánoční výzdobu a jarní a podzimní......
![]()
Já miluju svůj útulnej byt,spaní v posteli s mým jezevčíkem,když se ke mě tiskne a dýchá mi do tváře(povoleno jen když je chlap pryč
),vůni sena,posekaný trávy a rozkvetlých stromů,ohýnky a grilování,bouřku a určitě si ještě na něco vzpomenu ![]()
zamyslela jsem se ještě intenzivněji a musím dodat že miluji tulipány a pavla šporcla ![]()
Všem vám moc děkuju, piště dál, tohle téma jsem založila, abych si zvedla náladu a věděla, že život je krásnej… a tak to má být ![]()
Zapomněla jsem na koukání do ohně a na Tomáše Klusa, hlavně Trigorina a Marii ![]()
já miluju bouřku, jsem fakt jak blázen, vždycky jsem úplně hotová když se můžu dívat na blesky ![]()
Pak miluju plíšňový sýry-nivu, hermelín… Miluju spánek, miluju lyžování a zimu obecně (ale jen když je sníh a svítí sluníčko) Miluju hudbu (jak co samozřejmě
) a miluju když chlap vezme Domču ven a je tady klid a ticho
![]()
jak to tady čtu, asi milion věcí jsem zapomněla
přidávám se tedy k chumelení, olivovýmu Palmolive, Coca cola (tady bych řekla, že už je to dost obsese
), čerstvě povlečeno, …
Euforické stavy, stavy rozechvění, kdy nejsem schopna dělat nic, to proto že jsou neočekávatelné a vzácné, právě jeden prožívám ![]()
Olivový Palmolive, tak ten je snad samozřejmost dámy
Ten mi vždycky připomene dovolenou, protože si ho sebou vždycky kupuju, Tomáš Klus též, pak trocha nostalgie-skupina Lucie a jejich CD Lucie v opeře to je krása…
![]()
laducha píše:
Zapomněla jsem na koukání do ohně a na Tomáše Klusa, hlavně Trigorina a Marii
Ta je dokonalá ![]()
Jeste sprchace z Yves roscher, nebo jak se to pise! Balada!!!!!
Barca12345 píše:
Jeste sprchace z Yves roscher, nebo jak se to pise! Balada!!!!!
a já z Yves Rocher vanilkovou voňavku ![]()
miluju poslouchání Redhotů, čtení Kundery, sychravo venku-já doma s čajem, vanilkové latté, tatarku, brusinky, vodní dýmku, uklizený byt (což vždycky vydrží dost krátce
), vařící vanu s pěnou, toblerone, zumbu, aston martina (limitovaná edice bílá kůže, zelený lak, vyrobeno asi 24 kusů
), les, samotu, tequilu sunrise, gerbery, Francii a všechno, co s ní souvisí (od hudby a filmu až po jazyk), hru Evropa a Svět…