Co milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
14.1.12 21:50

miluju poslouchání Redhotů, čtení Kundery, sychravo venku-já doma s čajem, vanilkové latté, tatarku, brusinky, vodní dýmku, uklizený byt (což vždycky vydrží dost krátce :lol: ), vařící vanu s pěnou, toblerone, zumbu, aston martina (limitovaná edice bílá kůže, zelený lak, vyrobeno asi 24 kusů :lol: ), les, samotu, tequilu sunrise, gerbery, Francii a všechno, co s ní souvisí (od hudby a filmu až po jazyk), hru Evropa a Svět… ;)

• Citovat
  • Upravit
4691
14.1.12 21:51

Miluju chipsy; i kdybych byla k smrti přežraná, na chipsy zbyde vždycky kousek místa :oops: Miluju pohled na uklizený byt. Miluju, když je venku hnusně, sněží a já můžu zůstat celý den v posteli a koukat na to počasí jen z tepla přes okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.1.12 21:52

Jen víc, piště, Pudeme pak všechny spát a bude se nám něco pěknýho zdát, protože budem mít skvělou náladu...... :potlesk: :potlesk: :srdce:
Já miluju dialový sprchový gel od Fa, nevim jak se jmenuje, ale omamně voní…Miluju vůni frézií vůni naší pnoucí růže u branky, tak nevoní žádná jiná a já když jí cítím, tak vím, že tam je moje doma…Miluju veselý a šťasný lidi kolem sebe, taky starožitnosti a antikvariáty, výprodeje v Německu a taky bleší trhy, moje závodní auto, všechno co vytvořím sama svýma rukama, vánoční výzdobu a jarní a podzimní...... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.1.12 21:54

to se hodi k tematu :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.1.12 21:54

Já miluju svůj útulnej byt,spaní v posteli s mým jezevčíkem,když se ke mě tiskne a dýchá mi do tváře(povoleno jen když je chlap pryč :oops: ),vůni sena,posekaný trávy a rozkvetlých stromů,ohýnky a grilování,bouřku a určitě si ještě na něco vzpomenu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.1.12 21:57

zamyslela jsem se ještě intenzivněji a musím dodat že miluji tulipány a pavla šporcla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.1.12 21:58

Všem vám moc děkuju, piště dál, tohle téma jsem založila, abych si zvedla náladu a věděla, že život je krásnej… a tak to má být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.1.12 21:59

Zapomněla jsem na koukání do ohně a na Tomáše Klusa, hlavně Trigorina a Marii 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.1.12 21:59

já miluju bouřku, jsem fakt jak blázen, vždycky jsem úplně hotová když se můžu dívat na blesky :P
Pak miluju plíšňový sýry-nivu, hermelín… Miluju spánek, miluju lyžování a zimu obecně (ale jen když je sníh a svítí sluníčko) Miluju hudbu (jak co samozřejmě :pankac: ) a miluju když chlap vezme Domču ven a je tady klid a ticho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.1.12 22:01

jak to tady čtu, asi milion věcí jsem zapomněla :mrgreen: přidávám se tedy k chumelení, olivovýmu Palmolive, Coca cola (tady bych řekla, že už je to dost obsese :mrgreen: ), čerstvě povlečeno, …

• Citovat
  • Upravit
17928
14.1.12 22:02

Euforické stavy, stavy rozechvění, kdy nejsem schopna dělat nic, to proto že jsou neočekávatelné a vzácné, právě jeden prožívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.1.12 22:04

Olivový Palmolive, tak ten je snad samozřejmost dámy :lol: :lol: Ten mi vždycky připomene dovolenou, protože si ho sebou vždycky kupuju, Tomáš Klus též, pak trocha nostalgie-skupina Lucie a jejich CD Lucie v opeře to je krása… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.1.12 22:05
laducha píše:
Zapomněla jsem na koukání do ohně a na Tomáše Klusa, hlavně Trigorina a Marii 8)

Ta je dokonalá :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9649
14.1.12 22:06

Jeste sprchace z Yves roscher, nebo jak se to pise! Balada!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.1.12 22:08
Barca12345 píše:
Jeste sprchace z Yves roscher, nebo jak se to pise! Balada!!!!!

a já z Yves Rocher vanilkovou voňavku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová