Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sterezie píše:Barca12345 píše:a já z Yves Rocher vanilkovou voňavku
Jeste sprchace z Yves roscher, nebo jak se to pise! Balada!!!!!
Mivala jsem kokosovou ![]()
Já miluju čokoládu a kočky, nikoli jedno namazané na druhém, pěkně každé zvlášť
. A ráda spím za bubnování deště.
sterezie píše:Barca12345 píše:a já z Yves Rocher vanilkovou voňavku
Jeste sprchace z Yves roscher, nebo jak se to pise! Balada!!!!!
Ty jo,tu jsem nemela na sobe snad sto let,ta je dokonala.Jednou jsem jela kdysi davno tramvaji a byli tam nejací kluci a kdyz vystupovali,tak jeden pronesl,ze tu nekdo nadherne voni po vanilce.Jsem se hned prihlasila ![]()
Ted leta pouzivam Energizing od Donny Karan.Nadhera…
Taky mlhu, letní bouřky, vzduch po dešti a pořádnou chumelenici.
Koukám, že jako zakladatelka jsem toho spoustu zapoměla, takže další je třeba vůně vzduchu po ránu, často mi to totiž něco připomíná, jako bych ten den už někdy prožila, líbí se mi beránkový mraky, když plují oblohou a mění se a pak miluju koupání za tmy někde v přírodě… ![]()
Pusu od syna, vůni pokosené trávy, vyprané záclony, letní podvečery, hrady a zámky, lenošení u skvělých filmů, dobré zprávy, tulipány, bločky a diáře všeho druhu, pocity po dobře odvedené práci, horký čaj, usínání na chlapském rameni, voňavé svíčky a pohodové a klidné dny ![]()
Já miluju letní grilování, vaření, coca-colu light, sníh, lyžování, uklizený barák, čistý povlečení, ticho
, plavání kdekoliv, moře, západy slunce, filmy „o nečem“, italskou zmrzku, sex, houbaření, Vina Diesela
…Je toho spousty!!!
Usinani za bubnovani deste! Taky luxus
kdyz prsi, chodivame lenosit do podkrovi! A pozorovani blesku, to jsem taky zapomela!!!
rozzářené oči dcery, když padá první sníh, jaro, rosu v trávě, táborák s kytarou a podzim
Barca12345 píše:
Usinani za bubnovani deste! Taky luxuskdyz prsi, chodivame lenosit do podkrovi! A pozorovani blesku, to jsem taky zapomela!!!
a nejlepší je to bubnování na chalupě na plechovou střechu v podkroví!a k tomu se ještě přidává takovej ten strach, když barák nemá hromosvod a všude lítaj blesky ![]()
laducha píše:
Zapomněla jsem na koukání do ohně a na Tomáše Klusa, hlavně Trigorina a Marii
Ano, Marie, taky se mi líbí
A když už jsem u hudby, zapomněla jsem na to, co momentálně pár dní marně vyháním z hlavy a to jsou Šrouby a matice ![]()
Hodaka píše: Čokoládu, kafe, cigarety, červenou barvu, sluníčko, moře, uklizený byt, vůni domestosu a sava, kytky v bytě, maso, tatarku, bonbony Vexta a pendreky, jelení lůj a krém na ruce garnier.
jé na savo jsem zapoměla ![]()
Miluju léto, svojí kvetoucí zahradu, jahodovou zmrzlinu, filmy- Angelika, Hříšný tanec, Sissi, vánoční svítíčka, obložené chlebíčky, den před štědrým dnem to posvátné těšení, zedničení, kytky, zvířata, radost v očích svých dětí, mochito, pucle, sednout si v uklizeném domě, všechno třpytivé, ale nejvíc na světě miluju svou úžasnou rodinu.
rybkabezvody píše:Hodaka píše: Čokoládu, kafe, cigarety, červenou barvu, sluníčko, moře, uklizený byt, vůni domestosu a sava, kytky v bytě, maso, tatarku, bonbony Vexta a pendreky, jelení lůj a krém na ruce garnier.jé na savo jsem zapoměla
fůj holky
takovej hnus!
takže povinně ke mě domů a každý týden savujete! ![]()