Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ncc1701 píše:
Existuji strouhaci roboty. Ditetem nestrouham, ani kdyby bylo velke.
Naco strouhat dítětem, zakl. myslela asi jine dětske vyuziti?
ale je to velmi pomale a musim u toho stat. Robot je bude lepší. ![]()
@budi píše:
U robotů se právě bojím toho, že ono je nakonec jednodušší vytáhnout struhadlo a 15minut strouhat brambory, než vytáhnout robota a postrouhat brambory a pak to 20minut umývat… robota zatím žádného nemám.
no nevím. sestavit struhadlo na robota mi zabere 15 vteřin. pootočit dvě části, vložit vybranou placku a zase pootočit, nasadit a je to. když robota umývám, tak mi to zabere asi minutu. roztočím, omyju pod tekoucí vodou a hotovo. pokud jsem hodně líná tak dávám do myčky. když dělám třeba jablka na koláč tak 10 normálních jablek mám nastrouhané za cca 3-4 minuty a to četně sestavení a umytí.
M8m robota a klasický struhadlo. Já jsem líná a navíc aktuálně s rukou, která nastrouhá maximálně jednu mrkev a přestane spolupracovat, takže mám li toho víc, tak vytáhnu robota, ale třeba sýr na těstoviny strouhám na struhadle.
@Angua
Díky za tip na toho robota.
Já bych vůbec nevěděla, jak to má vypadat.
Neexistuje ale něco menšího???
Moje babička má takový ten mlýnek- točíš klikou a strouháš. Používala ho na ořechy a strouhanku, ale myslím, že by šel použít i na tu mrkev. A je to rozhodně pohodlnější než na struhadle a přitom stejně jednoduché. jeden robot taky máme léta ve spíži a už jsme ho dvakrát použili ![]()
No vidíte to, tohle mě vůbec nenapadlo (fakt jsem v kuchyni marná!!!)
díky @Lenka512 a @Šílená Sonja
Ten mlýnek tu doma mám a je fakt, že mrkev by mohla jít v pohodě, brambory taky… uvidím co udělají vařené brambory.
rozhodně to zkusím!!!
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli ve stolním mixéru „nastrouhám“ sýr (eidam 30%) na pomazánku, máte s tím někdo zkušenost?